IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Johan on!Perjantai 09.11.2007 09:53

Morjens! Eilinen oli niin valtakunnallinen surupäivä, että minäkään en jaksanut mitään sanoa.

Nyt tunnen oloni varsinaiseksi lakkoperseeksi. Tupakkalakko on pitänyt ja eilen oltiin sitten vielä lakossa muutenkin. Tekstikanavalta luin, että myö halutaan lisää palkkaa. Kannattas olla töissä eikä lakossa niin ois paljon helpompi saada palkkaa. Mut jos tarvii kysyä jotain lakosta niin minä oon ihan expertti!
Tupakkalakkokin helpottuu päivä päivältä. En kyllä edes muista millon alotin...nyt on kai neljäs tai viides päivä.

Meinasin muuten käydä tänään ostamassa toppahousujen paratiisista kuulapistoolin. Mahtaako nuo niitä myydäkkään, kun se yksi arjen sankari päätti riehua sen oman torrakkonsa kanssa. Ajateltiin lankomiehen kanssa, että silläpä ois hauskaa räiskiä jotain anopin ja appiukon luona. Kukaan tuskin edes kuolee, kun ei ne taida niin tehokkaita olla?

Semmonen tuli eilen mieleen että tarkotushan oli laihduttaa seuraaviin syntymäpäiviin mennessä kymmenen kiloa... Saatte ihan rauhassa lotota onnistuuko laihduttaminen ja tupakoinnin lopettaminen yhtäaikaa? On nimittäin maistunu kaikenmaailman pöperöt!

Kiva muuten, että olin jo päässy töistä keskiviikkona kun sähköpostissa luvattiin puoltoista euroa tunnissa lisää palkkaa lakkorikkureille. Enpä tienny. En ois kyllä tullukkaan. VIVA LA REVOLUTION!!!

Pelottavaa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.