IRC-Galleria

Jufda

Jufda

☯ ña | -7i > -21u

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Eroanalyysi -VesimiesKeskiviikko 29.10.2008 11:46

http://www.erosanalyysi.com/vesimies.html

Pidät itsenäisyyttä suuressa arvossa ja haluat tehdä asiat omalla ainutlaatuisella tavallasi. Monet seksikokemuksistasi tapahtuvat päässäsi. Olet kiinnostunut koko ihmiskunnasta, mutta parisuhteessa olet usein täysin neuvoton. Rakkaus on sinulle suuri arvoitus.

Olet tiedostava ja tunnet olevasi osa koko ihmiskuntaa, eikä sinun ole helppo suunnata huomiotasi yhteen ainoaan ihmiseen. Haluaisit vain leijailla kaiken muun yläpuolella ja katsella alas maailmaan.

Edustat vapautta, mutta olet kuitenkin varovainen ja tutuissa asioissa pitäytyvä. Lopputuloksen usein on, että kangistut kaavoihisi, mutta kaavasi ovat kapinallisia ja omalaatuisia. Toimit usein erillä tavalla kuin muut - silloinkin kun se on etujesi vastaista.

Kuljet aina askeleen edellä muita. Kun yhteiskuntaan kehittyy vaikkapa uusi eroottinen trendi se on sinulle jo perin juurin tuttua asiaa. Kumppanisi on ehkä vaikea ymmärtää eriskummallisuuttasi etkä aina itsekään ymmärrä itseäsi. Varsinkin rakkaus aiheuttaa sinussa ristiriitaisia tunteita - toisaalta haluat parisuhteen, mutta toisaalta kaipaat etäisyyttä. Tarvitset paljon tilaa, mutta toisaalta haluisit asettua aloillesi. Kun suunnittelet toisen viettelemistä luonteesi eri puolet käyvät kaksintaistelua ja horjut kiinnostuksen ja torjunnan välillä. Ryhdyt suhteeseen, mutta päätät sen vielä nopeammin. Seksielämäsi on usein satunnaista, kunnes löydät kumppanin, joka auttaa sinut vakiintumaan.

Ei ihme, että seksi ja parisuhde saavat sinut joskus hämmentymään. Järkesi sanoo "älä vain tee sitä" kun taas tunteesi sanovat "anna mennä". Et ole aina perillä ympäristösi tapahtumista. Saatat herätä aamulla uuden kumppanin vierestä tietämättä, mitä on tapahtunut. Olet vain sellainen! Sinun on pysyttävä tietyissä rajoissa ja mukauduttava yhteiskunnan odotuksiin. Sisäiset ristiriidat synnyttää jännittynyttä energiaa jota voisit purkaa keksin avulla. Keksit vapaan rakkauden, mutta et oikein tiedä, mitä sillä tekisit.

Olet kekseliäs ja itsepintainen sekä kapinallinen vapaa-ajattelija. Kun estosi katoavat, oudot seksimieltymyksesi voivat järkyttää sovinnaisempia ihmisiä. Säteilet magneettista enerdiaa ja sinun kosketuksessasi on usein sähköistävää voimaa. Toisaalta osaat rakentaa näkymättömän aidan ympärillesi halutessasi pitää muut loitolla. Tarvitset sekä tilaa että läheisyyttä, mikä on ristiriitainen yhdistelmä. Löydettyäsi sopivan kumppanin olet kuitenkin hyvin uskollinen ja keskität omaperäisyytesi parisuhteen vaalimiseen.

Pelkäät jollain tavoin rakkautta ja sitoutuminen on sinulle vaikeaa, vaikka toisaalta haluat juuri sitä. Rakastuessasi ensimmäisen kerran tunnet pelkoa. Odotat, että rakastettusi sitoutuu suhteeseen ensin, sillä et halua ottaa mitään turhia riskejä. Kun viimein päätät sitoutua, se tapahtuu askel kerrallaan. Et tee mitään suinpäin.

Luonteesi kiinteä puoli nauttii rakastuneena olemisesta ja sinusta on helpottavaa asettua aloillesi kaikkien sisäisten ristiriitojen jälkeen. Osoittaudut yllättävän romanttiseksi ja oikean kumppanin avulla saata jopa oppia osoittamaan kiintymystäsi fyysisesti. Et yleensä harhaudu syrjähyppyihin, ellei vakiintunut parisuhde ajaudu todella huonoon tilaan.

Haluat löytää sukulaissielun, joka tekee elämästäsi täydellistä. Ennen pitkää kyllä huomaat, että se on epärealistinen toive. Mutta silloin olet jo korviasi myöten rakastunut, joten asialla ei ole kuitenkaan mitään väliä.

Vakiintuneena olet uskollinen ja lojaali, jos vain kumppanisi antaa sinulle tarpeeksi omaa tilaa ja riittävästi aikaa harrastaa sinua kiinnostavia asioita. Jos suhde alkaa tuntua liian intensiiviseltä, saatat viheltää pelin poikki hetkeksi - mutta vain mielessäsi. Kun tilanne helpottaa, jatkat siitä mihin kaikki jäi.

Pohkeidesi ja nilkkojesi hellä hyväily voi olla sinusta erittäin eroottista. Kosketuksen pitää olla kuitenkin melko kevyt. Inhoat liian kiihkeitä hyväilyjä. Lempeä hieronta tuoksuvilla öljyillä on sinusta hyvin nautinnollista, samoin koko vartalon hellä siveleminen.

Rakastat vapautta ja tarvitset paljon tilaa. Pidät seurustelusta ja avioliitosta, kunhan sinulla on aikaa myös omille harrastuksille. Sinulle sopisi parhaiten kumppani joka osallistuisi mukanasi vapaa-ajan harrastuksiin ja rientoihin. Tarvitset partnerin, joka on samalla aaltopituudella eikä ala lähennellä kesken älyllisen keskustelun. Henkinen yhteensopivuus on sinulle tärkeämpää kuin syvät tunteet. Haluat myös rakastettusi nauttivan seksistä, mutta et siedä kovin monia vaatimuksia. Inhoat myös rajuja tunteenpurkauksia. Ihannekumppanisi käyttäytyy rennosti ja lempeästi, varsinkin muiden nähden.

Haluat tehdä asiat aina omalla epäsovinnaisella tavallasi. Sinua on turha yrittää saada sopeutumaan normeihin, sillä olet äärimmäisen itsepäinen. Tiedät mistä pidät!

Inhoat syvästi nalkutusta, arvostelua ja komentelua. Tällainen käytös saa sinut pitämään entistä tiukemmin kiinni omista toimintatavoistasi. Et siedä myöskään minkäänlaista rajoituksia, sillä sinusta säännöt on tehty rikottaviksi. Vaikka oletkin vakiintuneessa suhteessa uskollinen, omistuksenhaluinen kumppani voi karkottaa nopeasti luotaan. Inhoat rajoituksia niin paljon, että jopa partnerin paino saattaa seksin aikana ahdistaa sinua.

Fantasiasi ovat eloisia ja kekseliäitä. Haaveilut ja kuvitteleminen ovat sinulle helppoa ja luonnollista. Haaveilet harvoin kahta kertaa samasta asiasta, mutta silti sinulla voi olla pari lempifantasiaa. Kokeilet mielelläsi uusia asioita ja fantasioiden avulla voit testata erikoisia mielihalujasi järkyttämättä partneriasi.

Ajatusmaailmasi on lennokasta ja mielikuvituksekasta. Fantasiasi saattavat sijoittua varsin erikoisiin paikkoihin maan ulkopuolelle. Uskot ehkä, että ulkoavaruudessa on elämää ja fantasioihisi liittyykin ehkä avaruusolentoja. Humanoidit ehkä sieppaavat sinua tai sitten löydät itse avaruusolennon ja suoritat sen kanssa seksuaalisia kokeiluja.

Lempipaikkasi voisi olla jossain ikivanhassa pyhässä paikassa, kuten pyramidissa. Siellä toivoisit voivasi avata oven toiseen maailmaan kristallien ja kynttilöiden avulla. Sinulle kelpaa oikeastaan mikä tahansa vähän erikoisempi ympäristö.

Harrastat joko pikasuhteita tai etsit elinikäisen kumppanin, eikä muita vaihtoehtoja juuri ole. Sinulla on oikeastaan kaksi tapaa suhteen päättämiseen. Kaikki riippuu siitä, kumpi vaikuttaa sinuun enemmän eroamishetkellä - ja kauanko olet kiistänyt ongelman olemassaolon. Et yleensä piittaa tunneperäisistä pulmista, ennen kuin ne muuttuvat sietämättömiksi.

Erotessa hylkäät yleensä kaiken menneisyyteen liittyvän. Kävelet ulos ovesta taaksesi katsomatta ja aloitat kaiken taas alusta.

Sopiva kumppani voisi opettaa sinua rentoutumaan ja pitämään hauskaa. Kun sinulla on hauskaa, myös läheisyys sujuu sinulta paremmin. Kumppanisi on syytä varautua kaikenlaiseen odottamattomaan. Haluat olla erilainen.

Eroanalyysi -OinasKeskiviikko 29.10.2008 11:46

http://www.erosanalyysi.com/oinas.html

Kuulut kiihkeimpiin ja intohimoisimpiin ihmisiin. Ympärilläsi tunteet roihuavat kuumina. Teet kaikkesi saadaksesi haluamasi Et todellakaan odota sitä, että toiset tekisivät aloitteen. Pidät nopeasta, kiivaasta rakastelusta

Energiakenttäsi on ahnetta, itsekeskeistä ja itsevarmaa, ja kiihkon vallassa olevaa. Sinua kiinnostaa eniten omien tarpeiden tyydyttäminen ja mahdollisimman pian. Koska taivaan merkkisi on johtava tulen merkki, niin olet nopea viettelijä sekä kiihkeä ja äänekäs partneri. Johtavat merkit eivät yleensä siedä kieltävää vastausta. Niinpä etsitkin ihannekumppania useimmiten silkan himon ohjaamina. Nautit täysin rinnoin mutkattomasta seksistä, ja hidas, hienovarainen viettely on sinulle useimmiten varsin vaikeaa. Esität omat toiveesi suoraan, mutta yleensä et kiinnitä juurikaan huomiota partnerisi tarpeisiin. Tulen merkkinä olet parhaimmillasi suorasukainen ja pahimmillasi töykeä ja malttamaton.

Et yleensä ole yhteydessä omaan kehoosi. Tokihan käytät sitä seksissä, mutta onko tuo seksi oikeastaan koskaan yhtä hienoa kuin kuvittelit? Vastaus on ei - niin kauan kuin olet kiinnostunut vain nopeasta orgasmista. Seksielämäsi tulee paranemaan huomattavasti, jos opit kuuntelemaan kehosi toiveita ja opit ottamaan huomioon myös kumppanisi tarpeet.

Malttamattomana et siedä viivytyksiä, vaan haluat tyydyttää halusi saman tien, ja haluat olla voittaja. Etsit jatkuvasti uusia elämyksiä ja virikkeitä. Nautit piirittämisestä, mutta kaikkein mieluiten tahdot valloittaa, ja jos toinen osapuoli vastustelee liikaa, marssit usein kiukkuisena tiehesi ja etsit uuden piiritettävän. Et yleensä suostu alistumaan, sillä tahdot olla pomo kaikissa tilanteissa. Suorasukaisena harrastat harvoin tunteilla leikkimistä, joskin seksileikit saattavat hyvinkin vedota sinuun kunhan vain saat määrätä tahdin.

Olet ulospäin suuntautunut ja intohimoinen eroottinen urheilija - tai niin ainakin itse uskot. Suhteen alkuvaiheessa olet toki kiinnostunut seksistä, mutta kiinnostus ei välttämättä säily, sillä huonoihin puoliisi nimittäin kuuluu, että johtavana aurinkomerkkinä olet paljon parempi panemaan asioita alulle kuin saattamaan niitä loppuun. Hidas eteneminen ei sinua juuri kiinnosta, eikä pitkä esileikki sovi kärsimättömälle luonteellesi, vaan suhtaudut seksiin "halki, poikki ja pinoon" -asenteella.

Jos suhde kehittyy liian hitaasti tai muuttuu rutiininomaiseksi, menetät pian mielenkiintosi. Eipä silti, että kumppani uskaltaisi sinulle siitä huomauttaa , sillä olethan aina mielestäsi oikeassa. Sinun määräämä tahti on se ainoa oikea ja et juurikaan piittaa muiden herkistä tunteista. Sinulla on runsaasti yhden yön juttuja, mutta harvoja kestäviä suhteita. Parisuhteesi muistuttavatkin usein roihuavaa liekkiä, joka palaa jonkin aikaa näyttävästi, mutta sammuu melko nopeasti. Oikeastaan nautit pikasuhteista koska niiden avulla pystyt tyydyttämään viettisi ja välttämään vakiintumista, jota niin suuresti kammoat.

Kun viimein rakastut, esiin tulee luonteesi romanttinen ja hieman naiivikin puoli. Silti pysyt itsepäisenä ja intohimoisena. Rakkausromanssiisikin liittyy aina liittyy aina selittämätöntä kiihkoa ja osoitat tunteesi hyvin suoralla tavalla. Pohjimmiltasi olet silti sukulaissielua etsivä romantikko, ja löydettyäsi sukulaissielusi odotat elämän olevan siitä lähtien ikuisesti nautinnollista ja harmonista. Valitettavasti useimmiten romanttiset harhakuvitelmasi särkyvät kerran toisensa jälkeen, mutta ikuisena optimistina et koskaan menetä toivoasi.

Tapanasi yleensä ei ole ilmaista rakkauttasi kovin kaunopuheisesti edes rakastuneena. Voit kertoa silloin tällöin rakastavasi kumppaniasi, mutta sinun on vaikea pohtia muita kuin senhetkisiä tuntemuksiasi. Positiivisena ulospäin suuntautuneena merkkinä tapanasi ei ole juuri harrastaa itsetutkiskelua.

Kiihkeyttäsi purat riitelemällä, ja he pidät seksiä anteeksipyyntönä. Kukkapuskilla en anteeksipyyntöjä hae ja todellisia tunteitasi on kasvojenilmeistäsi todella vaikea lukea silläpä kumppanisi onkin vaikea tietää kuinka paljon todella kadut aiheutunutta riitaa. Parisuhteessa olet melko uskollinen, mutta oltuasi uskoton tunnustat sen kumppanillesi varsin suorasukaisesti. Sinun olisikin syytä oppia valitsemaan tunnustuksellesi sopiva ajankohta, sen sijaan että vain sanoa töräyttäisit asiasi, jotta vain tuntisit olosi sillä hetkellä paremmaksi.

Tyypillisintä itseäsi on, että haluat tehdä aloitteen rakastelussa ja mieluinen asentosikin on dominoivasti kumppanisi päällä. päälle käypä asenteesi saattaa herättää närää vastakumppanissasi mutta heidän on vain totuttava siihen sillä luontaiseen ominaisuutesi kuuluu ottaa ohjat omiin käsiisi myös tällä elämän saralla.

Pää on tärkeä ruumin osa sinulle myös eroottisessa mielessä ja silläpä pidätkin, että päätäsi silitetään hellästi. Etenkin niska ja otsan seutu ovat sinulle sävähdyttävän erogeenisia alueita.

Kuten edelläkin on jo tullut ilmi sinulla on määräilevä luonne ja lähes pakonomainen tarve johtaa tilanteita johon joudut. kaipaat mutkatonta seksiä, intohimoa, vapautta ja täyttymystä ja parisuhteessa tulet onnelliseksi löydettyäsi ihmisen joka suhtautuu elämään, rakkauteen ja rakasteluun yhtä kiihkeästi kuin sinä. Ihmissuhteessa arvostat rehellisyyttä ja et ymmärrä monimutkaisia ihmissuhde juonitteluja salattujen elämien telivisiosarjan tapaan. Kumppaniksi sinulle sopii parhaiten ihminen joka yhtä suorasukainen ja kursailematon kuin itse olet.

Pienet vaaratilanteet saavat sinut syttymään ja sinusta on erittäin kiihottavaa rakastella jossain julkisella paikalla, jossa paljastumisen mahdollisuus. Kiinnostuksesi kumppaniasi kohtaan on kestävämpää, jos hän on valmis kokeilemaan uusia asentoja, paikkoja, eroottisia alusasuja, ruoskia tahi muita piristeitä, joita seksikaupat ovat pullollaan.

Luonteestasi löytyy myös romanttinen ja hellempi puoli ja arvostat kumppaniasi, jos hän muistaa sinua lahjoilla, yllättävillä eroottisen tunnelmaa tihkuvilla tapaamisilla. Kaipaat alati uusia virikkeitä ja elämänyllätyksiä, joten tällaisia yllätyksiä tuova kumppani pitää mielenkiintosi yllä.

Et siedä turhautumista etkä odottamista ja haluatkin rakastella silloin kuin se itsellesi sopii. Seksielämääsi liittyviä neuvoja et halua kuulla, joten kumppanillasi onkin taiteileminen koska hänen on keksittävä jokin suora mutta samalla hienovarainen keino esittää omat toiveensa. Suorat vaatimukset herättävät sinussa automaattisesti vastustusta vaikka ehdotukset voisivat olla hyvinkin piristäviä kumppanisi ja sinun yhteiselle seksi elämälle. Et myöskään pidä teeskentelevästä käytöksestä ja kompromissitkin ottavat sinulle tiukoille koska yleensä aina asetat omat tarpeesi etusijalle ja odotat muiden tyytyvän siihen. Sinusta on vaikeaa ottaa muut ihmiset huomioon ja etkä tahdo sietää toisen tunteenpurkauksia..

Omassa mielessäsi fantasioit ajatusta, että sinun ja kumppanisi välillä roihuavat ikuisen kiihkon liekit. Romanttiseen ja intohimoiseen puoleesikin vetoaa kuvitelma sliipatusta James Bondista, joka selviää elämänsä jännittävästi seikkailen tilanteesta toiseen ja samalla auttaen ja pelastaen monta neitosta pulasta ja rakkauden kaipuusta. Itsevarmuutta ei sinulta puutu ja luonnollisesti kuvittelet olevasi kaikkien mahdollisten kumppanien kiihkeä eroottisen ihailun kohteena.

Fantasiasi saattavat olla toisinaan melko hurjiakin ja ripaus sadomasokismiakin saattaa tuoda niihin kaipaamaasi lisäjännitystä. Toisinaan unelmoit vain perinteisestä passiivisesta roolista vain nähdäksesi miltä se tuntuu. Fantasioinnissasi on se hyvä puoli, että niissä pystyt helposti ja turvallisesti astumaan pois tutuista rooleistasi. Hyvin useasti toistuva seksi fantasiasi on, että sinut vietellään sänkyyn niin nopeasti ettet ehdi vastustella, niin kuin luonteellesi kuuluisi. Urheilullisena ihmisenä olet myös ulkoilmailmatyyppiä ja pidät lämmöstä, joten leuto kesäilta luo hyvät puitteet erotiikalle samoin mitä eksoottisimmat lomakohteet.

Pidät nopeasta ja napakasta seksistä. Pitkästyt helposti ja ihmissuhteesi ovatkin usein aika lyhytkestoisia mutta kun viimein löydät todellisen sukulaissielusi, niin liitosta tulee elinikäinen.

Rakastuneena osaat olla yllättävänkin mustasukkainen ja etkä yleensä siedä ja vilkuiluja muihin miehiin kumppaniltasi vaikka toisaalta olet itse hyvin herkkä antamaan periksi houkutukselle ja oletat kumppanisi antavan sen anteeksi muitta mutkitta.

Olet kiivasluonteinen ja sinun on vaikea pidätellä kiukkuasi. Marssit ulos ovesta pienemmästäkin riidasta ovet paukkuen mutta tulet pian takaisin sillä lepyt nopeasti ja et ole pitkävihainen. Anteeksipyyntöäsi kumppanisi on silti turhaa odottaa sillä sinun on hyvin vaikea sisäistää koko "anteeksi" - sanan merkitystä. Elät hektisesti tässä ja nyt nykyhetkessä ja odotat, että kumppanisi unohtaa riidat ja erimielisyydet yhtä nopeasti kuin sinä itse.

Suhteesi päättyvät yleensä yllättäen. jonakin päivänä ovi pamahtaa kiinni lopullisesti eikä enää avaudu. Olet päättänyt jatkaa matkaa ja olet saattanut löytää jo uuden suhteen tai jonkin muun kiehtovan haasteen. Et todellakaan kuulu ihmiskunnan uskollisimpiin ihmisiin ja saatat hyvinkin löytää itsesi tilanteesta, että jo toisen suhteen aikana olet kiinnostunut jostakusta toisesta tai vain yksinkertaisesti kyllästyt kumppanisi huomion ottamiseen. Kun suhde on päättynyt, niin se on lopullista kaikilla tasoilla ja et pidä lainkaan yhteyttä entiseen kumppaniisi vaan haluat katkaista suhteen kerralla etkä haikaile menneiden perään.
- Vanhemmat »