IRC-Galleria

Juggalette

Juggalette

mä ajattelen toisin, mä vapautan oman sieluni.

DIIDIDIIIITorstai 13.12.2007 15:44

PUERTO RICO KAKANGSTA MISSES YOU. omg

niip.melisa lähti tänää jenkkeihin et omg vaa. :D ja meitsi sai 5 bilsast todistuksee ja 7 enkusta, et BUENOLLA MENNÄÄN!! perkele. vittu saatanan tää ib on muute ihan vitun vaikeeta ja nyt oon töissä vaik ei oikeesti sais datata mut hei too fuckin bad. oikeesti joku ukko miun takana tuijottaa mitä mie teen.

ja vähä ahistavaaa. oikeesti.. vitti. koht mutsi soittaa ja melko varmasti kysyy et noooo MITES SE TODISTUS? ja mie vastaan et nooo ihan päi vittuu., :) ja sit voiaa kaikki yhessä mennä marikan hautajaisiin. jookosta joo kaverit? homiet?

anyways, kyllä on hieno olo ko rakas rehtorimmekin sano et hei marika siul on aikapaljon poissaoloja ja ilmeisesti siuta ei hirveesti kiinnosta tää ib vai miten? ja mie olin sillai no jepjep kyllä aika lailla tiukkaa tekee et ei oikei kiinnosta mut koitan nyt jotenkin innostaa itteeni opiskelemaan vaik aika vaikeeta se on.. :D

vittu perkele saatana, jotenkin vois jo täs vaihees lyyä hanskat tiskii ja vaa sanoo et antakaa miulle tää kevät aikaa rauhottuu ja saada jotenkin jotai tolkkuu elämääni, nii voisin ehk vittu päästä vaik eteenpäin ens vuonna täl ib:eel.

no mut katellaa nyt ko joululoma on levätty ja tehty hommia et lähtiskö toi kevät puoli ihan uudella tavalla käyntiin!!?? vois vaik vähä opiskella ja sillee. :) u kno homies??

vitti kuiteki menen nyt soittelemaan taas tällä ihanalla luurilla et ciaociao kaverit c y'all tmo!

MEIJU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.