IRC-Galleria

noniin noniinTorstai 21.12.2006 01:49

joo tiiiiiän etten oo kirjottanu pitkään aikaan lukuunottamatta tota yhtä purskahdusta mut nyt siihen tulee muutos! mulla oli tossa kuukausien pituinen fondlausputki joka vaan jatku ja...en saanu itteäni pysähtymään. jossain vaiheessa mietin et meneeköhän tää nyt vaan liian pitkälle...mut sit fondlasin lisää (JEA!!!!!!!!!!!!)! no tässä nyt ollaan sit!

tämän lisäksi ymmärsin myös, että te ihmiset olette elämäni tärkeimpiä koska tämä on IRCIN päiväkirja, siis vittu, ei voi olla mitään parempaa!!! ku voi jutella kaikkien ihmisten kanssa keiden kanssa haluu ja löytää vaikka elämän valittu, niinku vaikka joku läski amis tai karvanen homo, ihan sama!! ja niin siis, niinku, mun pointti oli se, että jos nainen joskus fondlaat palleja niin KÄDET IRTI HUORA!!!!!! vain minä olen pallieni arvoinen.

EIKUN että kirjoitan lisää! :::::QWERTYDVORAKVITTU

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.12.2006 01:26

noniin siis kävelin tossa eilen kadulla ja pillut vaan poksahteli ja nännit törrähteli kun oon niin upea näky (kun käsi palleissa kiinni hellästi fondlaten!!!!!!!!) !!!!!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.11.2006 03:27

Tämä on SUOMALAINEN foorumi. HILJAA! Täällä kirjoitamme vain isoilla alkukirjaimilla ja pisteillä ja kunnollisen kieliopin kanssa (ja huomauttakaamme jos JOKU EI NÄIN TEEE!!!!!!!). Täällä keskustelemme vain asianmukaisesti ja aiheessa pysyen, muuten saa BANNIA. Jos ei tuo asiaa foorumille, saa BANNIA, ellei nuole adminien ryppyisiä, keltaisia 7cm haitarikulleja. HILJAA! Vitsailla ei saa yhtään, paitsi tietenkin neekeri-, ryssä- ja mustalaisvitsejä jotka ovat kulkeneet SUOMALAISESSA suvussa eteenpäin. Lapsivitseistä saa BANNIA, koska lapsivitsit eivät ole SUOMALAISIA eivätkä kuulu asianmukaiselle SUOMALAISELLE foorumille. Olen SUOMALAISEN foorumin admin tahi moderaattori ja tykkään kovasta mustasta kullista perseeseen, suuhun ja pissireikään. HILJAA! Lisäksi, kun heikko adminitsetuntoni ei kestä jonkun eriävää mielipidettä, KAIKKI VIESTIT POISTETAAN!!! Jos valittaa, VALITUKSET POISTETAAN. Jos valittaa privaan, saa BANNIA. HILJAA! Jos huutaa HILJAA, HILJENNETÄÄN! Olen SUOMALAINEN admin, en ymmärrä mitään maailmasta ja tulen kuolemaan yksin ja surkeana, mahdollisesti muiden samanlaisten surkeiden luuseri-idioottien ympäröimänä. HILJAA!

Fondlailu on ehdottomasti kielletty koska vain minua paremmat ihmiset tekevät sitä.

merkittävä vuosipäiväTiistai 31.10.2006 00:47

JOOOOO no se on vuos pallien fondlausta ja kassien kahmimista täynnä! elämä maistuu ja kutittelin kivespartaa :Ddddd.d_:DDd:DGJF

[Ei aihetta]Maanantai 16.10.2006 00:36

läskeillä on ihan varmaan oma ranking-järjestelmä, sillai salaliitto, missä KILOT määrää kuka on ykkönen, ja sit se kuka on kaikista ISOIN ja MASSIIVISIN on kuningas laardi. joka vuosi ehkä pidetään jotku läskikisat, joihin on tietenkin alueelliset karsinnat, mut maan alla, koska joskus vielä...kun me laihat sitä vähiten odotamme...he...NE hyökkäävät. ja sit on pallien fondlaus ohi. voi se on ohi kuin arto lohi.

mut AIDOSTI! jos oisin läski oisin kaikista mahtavin ja pimentäisin auringon ja pierisin kaiken elävän kuoliaaks ja fondlaisin jättimäisiä palleja .DDDDDD.DD:d

ei mitään uuttaTorstai 28.09.2006 20:22

vuttu oon PSYboy!!! tykkään psygest! kun se on niin monimutkaista ja moniavaruudellista ja niissom hyvät bassot! fondlaan palleja

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 18:25

tänään tuli metallifanien normaali edustaja, yksinäinen luuseri vammainen (jolla downsin syndrooma) nimeltä unohdin sen retardin nimen, NELJÄNNEN KERRAN viimesen viikon aikana suosittelemaan jotain vitun Kotiteollisuuden nahkahomoja ja jotain muuta paska-suu-hierontapaskaa. nnnnnnnnno löin sitä päähän niin se vammanen halvaantu niskasta alaspäin, HAHA! :DDDDD sanoisin et oli sen elämälle kyl askel ylöspäin!!!!

niin joo ja salaa vessassa runkkasin

AHAH HA LOLMaanantai 11.09.2006 03:00

siis, olin just tules fondlaamas palleja niinku SUOMEN MESTARI tekee ja sen kuuluu niin käsi sohaisi sellasta leikkuukonetta ja vittu veti hiukset lyhyeks!!! jatkoin toki fondlaamista. <- (PISTE) katoin peiliin myöhemmin ja voi vittu kui on komee jätkä oli naamalla paskaa tai persreiässä spermaa tai hiuksia ei!!!!! vittu!

[Ei aihetta]Maanantai 04.09.2006 21:33

mun VITUN ISOT PALLIT jäi oven väliin

HAHA EI VITTU ;:DDDDDDDDDMaanantai 21.08.2006 20:01

VITTU nuolen jeesuksen kikkeliä ja pystyn sit puhumaan kielillä ja meen hurmokseen ja näen näkyjä ja VITTU flow experience oon jeesuksen täysin sydämen pippeli mitä vittua

VITTU USKOVAISET ON TYHMIÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::D

fondlasin palleja :DD:D:fdh