IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 23:18

oon masentunut....en oo fondlaillu viiteen tuntiin...elämä on ihan syvältä...ihmiset on niin ilkeitä välillä...haluun viiltää rintaani tekstin "life sucks! and tehn u die, bitzh!!"

niinjoo ja aids ei muuten parane SEKSILLÄ NEITSYTVAUVOJEN KANSSA!!! mun nigerialainen bisneskumppani valehteli päin (internet)naamaa!

ohoTiistai 10.07.2007 06:52

haha sain aidsin ja kuolin :::::DDD::D:D:D LOL! :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.07.2007 03:30

noniin elämäpäivitystä voihan vittu, mentiin KIHLOIHIN yhen huoran kanssa kun kelattiin et se ois, niinku, järkevää ja sit muutettiin yhteen ja mennään naimisiin ylihuomenna HIHI JES kerroinko et se on 16v?????? NO SE ON JA RAKASTETAAN IKUISESTI TOISIAMME JA JEESUSTA ELVIS ELÄÄ!!!!!! PALLIT!

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.06.2007 04:14

siis VVVVITTU kusen teidän kaikkien niskaan ja sitten runkkaan ja tykitän aivan PPPPASKASEN lastin jonkun NAPAAN MMMMMMITÄ???????????

ALABÖLÖÖPÄ???! BYLYMAHAVITÖ?????

JA SITZzzzzzzzzzzz

[Ei aihetta]Tiistai 22.05.2007 00:02

no tänään tykitin palleja kovaa vauhtia (lol!) kun aloin miettimään...niinku aivoilla, et...no munalauta tottakai oon unohtanu sen! jatketaan tykitystä WUTUM WUTUM SPLISH SPLOSH SPLYT

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 22:22

Hmmph. Fondlaan palleja. Lol. Olen postmoderni ja kuuntelen jazzia. Nielen kakkaa sotaelefantin perseestä. Tykkään kultaisista suihkuista. Fondlaan palleja uudestaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.01.2007 02:24

AAAAGH pissasin tänään verta VITTTTUUUUUU valkosta limaa oli ympäriinsä mutta läpi harmaan kiven ja kivun fondlasin hellästi rakkaita kiveksiäni

noniin noniinTorstai 21.12.2006 01:49

joo tiiiiiän etten oo kirjottanu pitkään aikaan lukuunottamatta tota yhtä purskahdusta mut nyt siihen tulee muutos! mulla oli tossa kuukausien pituinen fondlausputki joka vaan jatku ja...en saanu itteäni pysähtymään. jossain vaiheessa mietin et meneeköhän tää nyt vaan liian pitkälle...mut sit fondlasin lisää (JEA!!!!!!!!!!!!)! no tässä nyt ollaan sit!

tämän lisäksi ymmärsin myös, että te ihmiset olette elämäni tärkeimpiä koska tämä on IRCIN päiväkirja, siis vittu, ei voi olla mitään parempaa!!! ku voi jutella kaikkien ihmisten kanssa keiden kanssa haluu ja löytää vaikka elämän valittu, niinku vaikka joku läski amis tai karvanen homo, ihan sama!! ja niin siis, niinku, mun pointti oli se, että jos nainen joskus fondlaat palleja niin KÄDET IRTI HUORA!!!!!! vain minä olen pallieni arvoinen.

EIKUN että kirjoitan lisää! :::::QWERTYDVORAKVITTU

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.12.2006 01:26

noniin siis kävelin tossa eilen kadulla ja pillut vaan poksahteli ja nännit törrähteli kun oon niin upea näky (kun käsi palleissa kiinni hellästi fondlaten!!!!!!!!) !!!!!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.11.2006 03:27

Tämä on SUOMALAINEN foorumi. HILJAA! Täällä kirjoitamme vain isoilla alkukirjaimilla ja pisteillä ja kunnollisen kieliopin kanssa (ja huomauttakaamme jos JOKU EI NÄIN TEEE!!!!!!!). Täällä keskustelemme vain asianmukaisesti ja aiheessa pysyen, muuten saa BANNIA. Jos ei tuo asiaa foorumille, saa BANNIA, ellei nuole adminien ryppyisiä, keltaisia 7cm haitarikulleja. HILJAA! Vitsailla ei saa yhtään, paitsi tietenkin neekeri-, ryssä- ja mustalaisvitsejä jotka ovat kulkeneet SUOMALAISESSA suvussa eteenpäin. Lapsivitseistä saa BANNIA, koska lapsivitsit eivät ole SUOMALAISIA eivätkä kuulu asianmukaiselle SUOMALAISELLE foorumille. Olen SUOMALAISEN foorumin admin tahi moderaattori ja tykkään kovasta mustasta kullista perseeseen, suuhun ja pissireikään. HILJAA! Lisäksi, kun heikko adminitsetuntoni ei kestä jonkun eriävää mielipidettä, KAIKKI VIESTIT POISTETAAN!!! Jos valittaa, VALITUKSET POISTETAAN. Jos valittaa privaan, saa BANNIA. HILJAA! Jos huutaa HILJAA, HILJENNETÄÄN! Olen SUOMALAINEN admin, en ymmärrä mitään maailmasta ja tulen kuolemaan yksin ja surkeana, mahdollisesti muiden samanlaisten surkeiden luuseri-idioottien ympäröimänä. HILJAA!

Fondlailu on ehdottomasti kielletty koska vain minua paremmat ihmiset tekevät sitä.