IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 11:13

Tulipas eilen syötyä! Käytiin tyttösten kanssa Ravintola Kreetassa ja oli nimittäin hyvää ruokaa ja isot annokset. :) Aamulla kauheassa lihomisfobiassa vaa'alle, eikä edes se näyttänyt ylikiloja. =P

Tänään pitäisi ahkeroida tuon lopputyön kanssa aika tiiviisti ja illalla pikkujoulut. Vielä ei ole oikein löytynyt sellaista juhlafiilistä, että saa nähdä miten käy. Mukava joka tapauksessa mennä iltaa istumaan.

Jänskättää vähän nuo tallijututkin. Vuokraaja käy Tyynen ratsastamassa, eikä siinä varmasti mitään ongelma, mutta se varsa... Se on ruennut juoksemaan vaan karsinaa edes takaisin, kun jää yksin ja ei välttämättä pääse ulos enää, kun on aivan hikinen. =/ Joku kikka pitäisi keksiä, millä se rauhoittuisi. Että nämä eläimet on kivoja. Aiheuttavat aina säännöllisesti pään vaivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.