IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 13:33

Hohhoi... Osaapa tympäistä nämä viimeiset kurssin. Lääkehoidon jatkokussin potilastapaukset ovat aivan järkyttäviä! Huoh. Niitä tässä koitan väsäillä.

Tahtoisi jo tallillekin... Jos kävisi Tynskän kanssa vähän maastoilemassa tai jotain sellaista. Tammaparalta kun otettiin lähes kaikki kaurat pois, että loppuisi se maidon tuottaminen varsan vierotuksen jälkeen, niin ei viitsi kauheasti rasittaa.

Konsta on kyllä viihtynyt kiitettävästi uudessa kodissaan. Eilen pihattoon tuotiin kolmas varsa. Se oli Konstalle ja Liinalle aivan järkyttävää. Ne napotti tiukasti kylki kyljessä ja juoksivat kolmatta varsaa karkuun. Mokomat nynnyt! Mutta jospa siellä olisi jo ystävystytty. Pitänee pyörähtää sielläkin vilkaisemassa tänään illemmalla vaikka. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.