IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 16:07

Miulla on maailman huipuimmat hevoset. <3 Ollut niin mahtava aamu. Keli mukava, joten käytiin Tynskän kanssa maastoilemassa. Minä varauduin norsujarruilla, kun neiti ollut lievästi ilmaistuna virkeä viime aikoina. Se sitten vastoin kaikkia oletuksia oli tosi nätisti koko lenkin. Lukuunottamatta, kun erään mäen päälle oli ilmestynut iso ilmoitustaulu postilaatikoiden viereen... Siis jotain aivan kamalaa! Sitä täytyi sitten ensin kiertää pitkin tien toista laitaa ennen kuin uskalsi mennä katsomaan.

Konstan kanssa harjoiteltiin suitsitusta, eikä mitään ongelmia. Poitsu mutusteli tyytyväisenä kuolaimia ja oli muutenkin paljon rauhallisemmin tallissa kuin aiemmin. Tallista takaisin pihattoon tosin oli hieman haasteellista, kun muut hevoset sinkoilivat tarhoissa. Konsta sitten kulki osan matkaa kahdella jalalla, mutta eiköhän se siitä taas. :)

Nyt odottelen rakasta ystävääni Kuopioon saapuvaksi. <3

[Ei aihetta]Tiistai 22.01.2008 13:42

Kylläpä sairastaminen on kivaa... Eilen oli taas sellainen mukava olotila huonon olotilan, mahakivun ja 38,7 asteen kuumeen ansiosta. Sai seinistä ottaa tukea, että pysyi tolpillaan. Great. Eihän tässä olekaan kun kolmisen viikkoa, kun oli samanlainen tauti menossa...

Viikonloppu onneksi sentään meni aivan huipusti. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.01.2008 11:55

Nyt alkoi minuakin lopputyöseminaari jännittämään. Oikeastaan vain sen takia, etten tiedä miten saan esitykseni sopimaan 15 minuuttiin, kun aihe on niin laaja. Täytyy vissiin laittaa puhe pikakelaukselle. =P

Jos tässä aamulla nyt saisi esityksen hiottua kuntoon, niin sitten voisi lähteä Konstan kanssa harjoittelemaan talutuksia ja tutustumista talliin jne. Poitsu oli eilen hieno! Huuteli kauheasti, kun otin sen pois pihatosta, mutta ei kertaakaan hyppinyt pystyyn tai muuta vastaavaa.

Tynskän kanssa olisi illalla estevalmennus, joka hitusen jänskättää. Tamma oli eilen aivan hörhö. Ratsastin yli tunnin ja se jaksoi vielä loppuajastakin kuumua aika tehokkaasti. Mitenhän mahtaa käydä sitten esteillä? Jumppasarjaa ainakin olisi tarkoitus kuulemma hypellä, niin saa nähdä sovitaanko me sinne esteiden väliin edes, jos neiti käy ihan ylikierroksilla. =D

[Ei aihetta]Lauantai 12.01.2008 11:05

Alan olla kurkkua myöten täynnä lopputyötä... *vääntää powerpointtia seminaaria varten*

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 13:33

Hohhoi... Osaapa tympäistä nämä viimeiset kurssin. Lääkehoidon jatkokussin potilastapaukset ovat aivan järkyttäviä! Huoh. Niitä tässä koitan väsäillä.

Tahtoisi jo tallillekin... Jos kävisi Tynskän kanssa vähän maastoilemassa tai jotain sellaista. Tammaparalta kun otettiin lähes kaikki kaurat pois, että loppuisi se maidon tuottaminen varsan vierotuksen jälkeen, niin ei viitsi kauheasti rasittaa.

Konsta on kyllä viihtynyt kiitettävästi uudessa kodissaan. Eilen pihattoon tuotiin kolmas varsa. Se oli Konstalle ja Liinalle aivan järkyttävää. Ne napotti tiukasti kylki kyljessä ja juoksivat kolmatta varsaa karkuun. Mokomat nynnyt! Mutta jospa siellä olisi jo ystävystytty. Pitänee pyörähtää sielläkin vilkaisemassa tänään illemmalla vaikka. :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 21:39

Nyt on sitten hevosvauva muuttanut uuteen kotiin ja saanut heti uuden omanikäisen varsakaverin, jonka kanssa se jäi ihan tyytyväisenä pihattoon.
Tynskäkin tuli turvallisesti kotiin ja oli yllättävänkin rauhallinen.
Kaikki kuljetus ja muut hommat sujuivat mallikkaasti ja mie sain olla ylpeä fiksusti käyttäytyvistä heppasistani. :)

[Ei aihetta]Torstai 03.01.2008 15:17

Surullinen :(

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.01.2008 14:54

Vitun paska uusi vuosi ja uuden vuoden alku...

[Ei aihetta]Torstai 20.12.2007 20:42

"Hei soita mulle iltaisin se laulu
johon lapsena nukahdin
sen jo unohdin
opeta tekemään se mitä koskaan itse en uskalla
minä sinua suudella

Tuo mulle pieni lapsi
joka kertoisi mikä on tärkeää
en sitä itse nää
opeta minulle se leikki
jota pihoilla lapsena leikittiin
kuvia selkiin piirrettiin

Vie minut takaisin betonikaupunkiin
jonka varjoihin kadottiin
hukuta minut silmiisi yönsinisiin
jättiläisen suolakyyneliin

Pysäytä kellot siihen hetkeen
kun sinulle antaudun
ikuisesti mä olen sun
vie sinne missä kauan sitten
kadonnut hämärä ilta
peittää mun lumiset lapsenkasvot

Vie minut takaisin betonikaupunkiin
jonka varjoihin kadottiin
hukuta minut silmiisi yönsinisiin
jättiläisen kyyneliin

Vie minut takaisin lapsuuden ensilumiin
syksyihin varjoihin piteneviin
opeta minut uskomaan ihmeisiin
ihmislastemme kuiskauksiin
ihmislastemme kuiskauksiin."


[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 17:58

Niin väsynyt! :(