IRC-Galleria

Jummi^

Jummi^

älä päästä sisäistä ameebaasi valloilleen.

Yksityisellä.Perjantai 14.11.2008 14:50

mitä näistä haluaisit tehdä / sanoa minulle?

1. sanoa " vihaan sinua"
2. lyödä
3. sanoa " rakastan sinua "
4. halata minua
5. seurustella kanssani
6. haukkua minut pystyyn
7. tanssia kanssani
8. jutella
9. sanoa "oot hyvä ystävä"
10. haistattaa vitut.

[Ei aihetta]Tiistai 11.11.2008 01:11

Ota se suuhusi kovana, imet, puret
ja lutkutat sitä kunnes se on antanut mehunsa.
Ota se pois velttona ja
kurttuisena.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kyllä Purkka on hyvää ;D

voi vitunvitunvittu!Maanantai 10.11.2008 15:45

En mee mihkää vitun oppisopimukseen! Sysmän lomituspalvelu on ihan perseestä!

hahah. kissa lens.Maanantai 10.11.2008 01:09

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 21:07

_♥_♥___♥_♥_ Laita tämä
♥___♥_♥___♥ sydän sivullesi
_♥___♥___♥_ jos rakastat
__♥_____♥__ jotakuta tai
___♥___♥___ joitain
____♥_♥____ erittäin
_____♥_____ paljon!

Eii, bannit ht.nettiin. -_-'Sunnuntai 09.11.2008 01:19

Auts.Perjantai 07.11.2008 13:14

Astuin äsken nuppineulan päälle. Sattui ihan sikana. Kauhee huuto musta lähtikin, varmaan koko talo kuuli. Sit mussu veti sen pois ja puhdisti lattian verestä. Sain ison laastarin.

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 12:06

Choco pasko ammeen alle -_-'

Pitäs tehdä riisipuuroo, mut ei jaksais..

Mialle uudet hiukset äänestys.Keskiviikko 05.11.2008 01:42

Eli olis tarkoitus leikkauttaa hiukset, mutta saatte äänestää mikä malli tulee. Nyt ei siis äänestetä värin perusteella.

1. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=3913&month1=&pg=1&styl1=Paterson%20SA

2. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=7345&month1=&pg=1&styl1=Farouk

3. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=7898&month1=&pg=1&styl1=Lau

4. http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=10250&month1=&pg=1&styl1=Heading%20Out

Äänestäessä kannattaa muistaa, että löytyy luonnonkiharaa vähän. Tuntemattomatkin saa äänestää.

Eläinten takiaMaanantai 03.11.2008 01:58

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :

n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, venlaWI, ands, apsii, --mmaikki, -jjanikaa, |beibe, Soldieri,