IRC-Galleria

Junkie

Junkie

ei jaksais töitä.

x japan crucify my loveKeskiviikko 01.02.2006 00:22

olo on harvinaisen hehkee.en oo kirjottanu taas moneenmoneen päivään.tosiaan tässä lopettelemassa taas tupakanpolttoa ja ollut nikon kanssa,tottakai muitakin ystäviä nähnyt<3 mus! ostin eilen uuden kännykän.jeij.ei tarvii enää kakkaa kestää. tein myöskin lauantaina kylpyammeessa smileyn ja nyt on sormessakin lävistys, ei siihen satu, mutta kauheen paranevaiseltakaan näytä:D huomenna ei ole koulua,koeviikko ja ei koetta.huomenna kati menee laajasalon yläasteelle katselemaan vanhoja maisemia:Dhuomenna kati menee tapaamaan lisää kavereita ja huomenna katin piti tehdä jotain.ei tietoa.ei minkäänlaista muistikuvaa.

kati kävi myös tänään kaupassa ja kati tuli kotiin ja niko kuorsasi ja niko kuolasi ja oli muutenkin awawaw<3 oli hassua tosin sain jonkun itkupotkuraivokohtauksen et teki mieli hajottaa kaikki mitä kämpästä löytyy.ehkä ne on niitä vierotusoireita jossei ole viiteen minuuttiin saanut tupakkaa!

kati meni saattaa nikon äsken.kati nauroin paljon ulko portaissa. kati ei uskaltanu mennä niitä alas joten hyvästeli nikon siinä.niko kipitteli hetken siitä alas siideripullokädessä(alkoholiton!!!) niinkuin joku pingviini.hah. sitten niko kaatui ja lensi selälleen (kati nauro) ja sitten siideripullo lensi ylös ja tippui suoraan nikon haarojenväliin.ja katilla oli entistä hauskempaa. sitten kati kipitteli alas auttamaan nikon ylös.vaikka molemmat nauroivatkin,epätoivoisena se niko siinä makoili ja koitti sytyttää tupakkaa.myöhemmin meni etsimään jostain kallionvälistä siideripulloaan ja lähti kotiapäin. kati tuli takaisin kotiin ja laulaa jotain häröä. hyvää yötä. olen syntymähumalainen sekopää! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.