IRC-Galleria

Junkie

Junkie

ei jaksais töitä.

x japan crucify my loveKeskiviikko 01.02.2006 00:22

olo on harvinaisen hehkee.en oo kirjottanu taas moneenmoneen päivään.tosiaan tässä lopettelemassa taas tupakanpolttoa ja ollut nikon kanssa,tottakai muitakin ystäviä nähnyt<3 mus! ostin eilen uuden kännykän.jeij.ei tarvii enää kakkaa kestää. tein myöskin lauantaina kylpyammeessa smileyn ja nyt on sormessakin lävistys, ei siihen satu, mutta kauheen paranevaiseltakaan näytä:D huomenna ei ole koulua,koeviikko ja ei koetta.huomenna kati menee laajasalon yläasteelle katselemaan vanhoja maisemia:Dhuomenna kati menee tapaamaan lisää kavereita ja huomenna katin piti tehdä jotain.ei tietoa.ei minkäänlaista muistikuvaa.

kati kävi myös tänään kaupassa ja kati tuli kotiin ja niko kuorsasi ja niko kuolasi ja oli muutenkin awawaw<3 oli hassua tosin sain jonkun itkupotkuraivokohtauksen et teki mieli hajottaa kaikki mitä kämpästä löytyy.ehkä ne on niitä vierotusoireita jossei ole viiteen minuuttiin saanut tupakkaa!

kati meni saattaa nikon äsken.kati nauroin paljon ulko portaissa. kati ei uskaltanu mennä niitä alas joten hyvästeli nikon siinä.niko kipitteli hetken siitä alas siideripullokädessä(alkoholiton!!!) niinkuin joku pingviini.hah. sitten niko kaatui ja lensi selälleen (kati nauro) ja sitten siideripullo lensi ylös ja tippui suoraan nikon haarojenväliin.ja katilla oli entistä hauskempaa. sitten kati kipitteli alas auttamaan nikon ylös.vaikka molemmat nauroivatkin,epätoivoisena se niko siinä makoili ja koitti sytyttää tupakkaa.myöhemmin meni etsimään jostain kallionvälistä siideripulloaan ja lähti kotiapäin. kati tuli takaisin kotiin ja laulaa jotain häröä. hyvää yötä. olen syntymähumalainen sekopää! :)

we are the deadKeskiviikko 25.01.2006 15:00

paska tässä.lääkäri soitti.jau.elämä on. menen pois.unia!

blood and tearsTiistai 24.01.2006 14:30

päivät kuluu tosi hitaasti, oon taas ihan pipi.en nyt pahasti enää mutta välillä iskee kauheat kivut. tosi tyhmää. kävin eilen lääkärillä,se katto mun masuu ja lähetti verikokeisiin.nyt se epäilee viel jtn maksajuttuu.jeij.

mä vaa nukun.okei tänää raahaudun keskustaan mbarii ko roope kutsu,mutta muuten mä vaan nukun, vois vaikka tehä jotainkoulujuttuja ku en nyt oikein oo mukana missään!

oon aika nakki.en osaa enää olla. ainii eilen soittelin pianoa.keksin taas uuden sävelmän,se on aika kiva:> hekoheko. ärgh.mus.mus.mus.menen nukkumaan!:<

I need some sleep - Eels

kaikenlisäks viel rahaongelma.antakaa mulle rahaa:D

[Ei aihetta]Maanantai 23.01.2006 22:10

niko nussii katin peittoa

Going down to dieMaanantai 23.01.2006 00:22

hyvää yötä.

the day after tomorrow - saybiaSunnuntai 22.01.2006 21:59

"But I crash in my mind
whenever you are near
getting deaf, dumb and blind
just drowning in despair
I am lost in your flame
it's burning like the sun
and I call out your name
the moment you are gone" - jokainen päätelköön itse mistä on kyse!hmm.olipa mielenkiintoinen viikonloppu. eilen tosiaankin olin katrin sekä marikan kanssa<3 vuokrattiin deuce bigalow: european gigolo ja cursed. oli molemmat ihan hyviä elokuvia(Y) Oli kivaa teidän kanssa<3 haha lidl homo ukkeli mies oli homo.wuhu järkevä lause.

niko tuli sitten joskus hakemaan mut kontulasta ja käytiin sen vanhemmilla, jätettiin auto sinne ja mentiin hakaniemeen, siellä niko sitten päättikin mennä takaisin myllikään ja minä menin nikolle, kittaamaan yksin kaljaa:D. metriksellä joku nainen pyyys mua sen kans ladymoonii, et se tuntee sen poken. haha ei ollu ko 2e ni en ollu menos. nikoki iha innoissaa, jooo bailbaila:D

no hän sitten tuli joskus yöllä kotiin, tein sille pizzzaa ja sit mentiiki jo sänkyyn.hihhuloitiin ja juteltiin siinä hetken aikaa.mitä ny muistan ja sit molemmat sammu.tj:D

aamulla herättiin ko piti mennä kirppiksee,käytii suihkus.niko söi.mä en oikein sietäny ruokaa siin vaiheessa ja eikun menoks sano lennox. oltiin 1100 valtterilla ööbäyt.en oikee jaksanu kattoo mitää ko ei ollu rahaa, vaikka niko sanoki että on,sit mentii takas nikolle.ärrän kautta.tultiin ärrästä ulos ni kaks tyyppii kaljapullot kädes tulee kysyy et onksmeil mitää "niinko kannabista jnejne" jooo ollaa aika crackhuorii nikonkans :DDDD
nikolla sammuiltii siinä koko päivä sitte ja katottii simpsoneita:D lähin sieltä joskus 17-18aikoihin ja nyt kökötän kotona.siivosin marsun häkin ja nyt menen tupakalle ja kauppaan ostaa jotain tosi namiii, äiti pakotti *ni vissii* :>> mut koht takas ja mussunmussun.tykkään<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.01.2006 00:46

kati nussii nikon peittoa

incubus - sick sad little worldTorstai 19.01.2006 12:23

jau.masentaa. masentaa tää sää,masentaa sairaus. olen oksennustaudissa.jejee. pitäkää te vaa kivaa ko mä joudun mätääntyy tääl himas, syömättä oikeestaan mitään,että jotain pysyisi sisälläkin. alilämpöä taas semmone 34.5´c että jeij.pitäis mennä ihan nukkumaan vaan, meinasin pyörtyy bussiinki,ko menin kontulaan. argh. tää on ihan shaissee!!

eilen meni illal kaikki perseelleen.riitelin ykän kans.huh jee.kaikki on niin loistavasti.paska haluun muuttaa pois. saanko muuttaa vaatekomeroosi? (A)

"The world is a draught when out of love
Please come back to us
You're all of the above
"I'm making a choice to be out of touch
Leave me be" he said, he said, he said

Leave me here in my
Stark raving sick, sad, little world " -incubus

wild sideKeskiviikko 18.01.2006 23:34

uh. tänään sitte lusmuilin kotona. 14aikoihin lähin itiksee näkee nikoa. käytii vaihtaa noi korut, hähäää mul oliki paremmas kunnos kieli ko nikol (HYI SE OLI KAUHEEE<3) :DD sit käytii fondas kahvil sillee pikapikaa. sit käytii black birdis kattoo onksen faija duunis. ---> meille. katottii madagascar, hihhuloitiin, sit the longest yard.ainii syötii kans siin välis ja käytii tupakilla. niko nauro sikan, joutu kokoajan söpättää sille et nyt prkl käyttäydy, ko mutsi kuunteli viereises huonees, et mitä se ny tekee:DD hahah. kävin äsken saattaa sen dösää ja tulin kotii. niko sano et varaudu vanhempien kuulusteluu.olin et jahas. sitte kotii ni ei nää ees mitää vinkunu:D haha. meikä vaa selittää et pitää vaihtaa saippuat toisesta vessasta toisee et voin pestä paremmin meikit ain iltasin pois (iha ko pesisin,noei) kivaa oli. kiitos<3 :)
Huomen sit en lusmuile. argh.. 2h bilsaa 2h kuvist. hypäri. 1h enkku. sit kotii lusmuilee<3 uuuh<3

don't damn meKeskiviikko 18.01.2006 10:25

oe voe. kyllä väsyttää.kävin aamutupakalla juuri,vaikka tosiaan on kauhee olo, ihan totaalisen lörppö olo:D kouluun en mene! se on satavarma. kati on lusmu, mut hyi tuol on kauhee sääki. kuka tonne jaksaa raahautuu, ainii tosissaan mun pitää vielä sinne raahautua,ko mennää nikon kanssa vaihtaa noi kielilävistykset lyhyempiin tappeihin=)

eilen oli ihan kiva päivä, jossei lasketa MUUTAMIA typeriä välikohtauksia,mitkä aiheuttivat surua ja pahaa oloa. ihmiset eivät osaa pitää suutansa kiinni, ja ihmiset voisivat osata käyttäytyä paremmin,vaikka tietävätkin osaavansa niin silti tulee tehtyä typeriä asioita hetken mielenjohteesta. mutta kyllä se siitä. elämä voittaa!

maanantainakaan en ollut koulussa. huoh. kauhea kooma oli viikonlopun jälkeen, nukuin pommii ja sit en enää viitsinyt mennä kouluun, kun jäljellä oli 2h ja olin vasta sängyssä, nomutta. minkä sille voi kun on lusmu.

argh. en haluaisi kaiken olevan näin. O___o

ajattara-ikiyössä. hmm. elänkö?

ampukaa mut.=) ja poistakaa fanitan_perhosta kanava!


34.9c alilämpöä:SSS freaks like shit!