IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Pysty vie.!Keskiviikko 16.04.2008 02:18

Ei vittu pysty vie yks varjita tulee pelaan mun viereen pelikonetta ja tietinkin nää mun rakkaat ystävät rupes huomautteleen mun roskis reissusta ilman kenkiä aika kovaan ääneen ja sit se vartija sanoi että älkää nyt sellasta sattuu mutta silti pysty vie väläyttää että oho noi on noi samat kengät. :D


- no minkäs sille voi jos kengät sattuu unohtuun matkalle-P.S ... KIITOS NÄISTÄ

Kaikkee sattuu ja tapahtuuSunnuntai 16.12.2007 03:01

Välillä kun miettii niin osaa arvostaa elämää mutta toisaalta tuntuu että se lipuu vaan sormien välistä sillä vaikka kuinka yrittäis niin siitä huolimatta kaikki menee päin vittua tai siltä ainakin tuntuu. Nyt jos vois mennä takasin ajassa niin moni asia olis jääny tekemättä, tai olisin tehny asioita toisin ja mä en nyt olis tässä tilanteessa. Mulla on vie pitkä elämä edessä mutta tuntuu että oon kokenu jo tarpeeks vaikka pitäis elää ihan täysillä mutta ei vaan yksinkertasesti jaksa.

?Maanantai 19.11.2007 01:54

Miten voi ihminen joutua niin mahdottoman eteen, luottaa nuoreen ja panna rajoja, päästää irti ja pitää kiinni, rohkaista uuteen ja varoittaa vaarasta, nukkua hyvin ja valvoa tuloa..

Hohoo. ( viekää miia hoitoon)Maanantai 22.10.2007 21:10

Tänään ei oo ollu normi päivä, kiva kattoo kun toi yks sekoo tossa vieressä ja leikkii jotain vitun Hemulia ( no vitsi vitsi). :d Mut sitten se istu meijän tuolille niin se tuoli hajos, tuolin jalat väänty :/ siinä sitten meni meijän tuoli ..

:DPerjantai 21.09.2007 02:11

Vittu oon hyvä,.. Hälyytin tänään kytät heseen :D En mä mitään oo tehny :)):p

[Ei aihetta]Tiistai 11.09.2007 19:41

Saat minut aina nauramaan, Vuoksesi mä tekisin ihan mitä vaan, Luoksesi mä jään taas kaipaamaan, Sydän hakkaa aina kun me tavataan, Kohta me taas nähdään uudestaan, Miten saisin sinut tunteisiini luottamaan? Enkä silti pysty sinuun uskomaan..
- Vanhemmat »