IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.12.2007 14:01

-Millainen hiustyyli olet?
Blondi, muodin harjalla rastastava kultakutri! Sinulle on tärkeää olla hip ja cool, varsinkin.. no, ööm, aina. Blondi välittää ulkonäöstään ja on aina aulis jakamaan hiustietämystään muillekin. Suvaitsevaisuus ei kenties ole blondin vahvin luonteenpiirre; karvapäät siis älkööt vaivautuko.

Tärkein hiustenhoidon apuvälineesi on muotitietoinen kampaaja.


-Oletko aikuinen?
Vastuullinen aikuinen.
Onneksi olkoon, olet aikuinen! Ymmärrät ikäsi tuoman vastuun ja sinulla ei ole vaikuksia suunnitella elämääsi, pyörittää perhettä tai ottaa suurta lainaa. Olet luotettava, ja ystäväsi tietävät sen. Kanssasi on helppo keskustella, mutta turhaa rempseyttä sinusta ei löydy. Rentoudu ja ota löysemmin rantein!

Kyllä aikuinenkin saa hullutella; ei elämä ole pelkkää työntekoa ja suunniteltuja perhelounaita!


-Millainen taideteos sinusta syntyisi?
Olet graffiti!Graffiti, katujen kapinallinen. Et elä sääntöjen mukaan, eikä sinua pelota, mitä muut ajattelevat. Uskallat kokeilla uutta ja kannustaa niitä, jotka muuten jäisivät vaille tukea.

Graffiti ei tule toimeen teeskentelijöiden tai turhantärkeiden ihmisten seurassa. Sinulle sopii työ, jossa saat sooloilla; turhat rajat ahdistavat tätä urbaania taidemuotoa.


-Mikä drinkki olet?
Tuoreilla mansikoilla koristettu jäinen drinkki sopii bilettäjän käteen kuin nenä päähän! Olet elämäniloinen ja rempseä muotityttö, joka ei pelkää suuriakaan juhlia.


-Mikä soitin olet?
Olet basso!Yksinkertainen, mutta tyylikäs rytmisoitin. Basistia on usein pidetty bändin vähä-älyisimpänä. Kukkua! Basisti on luonnonlapsi, nopea toimissaan ja reaktioissaan. Basso ei säästele itseään ja saattaa jopa yllättää, jos sen aliarvioi.

Basso on aiva yhtä tärkeä kuin muutkin soittimet, joten turhasta alemmuuskompleksista ja näyttämisen halusta voi luopua hyvillä mielin. Basson yksioikoisuus ja toisinaan aggressiivinenkin luonne saattavat vieraannuttaa sitä muista.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys