IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

BrassailuaTorstai 06.09.2007 00:00

Noniin. Pakko se on tännekin jotain kirjoittamista keksiä, joten voisinpa pitkällisen tauon jälkeen tiivistellä lyhyesti tässä eilen saavuttamani elämäntavoitteen:

Oli vuosi 2005(?). Olin juuri päättänyt peruskouluopintoni Helsingin Töölön Yhteiskoulun yhdeksännellä luokalla. Kevätjuhlan jälkeen elopainoni kieppui siellä 130kg paikkeilla ja pituutta jannulla oli kutakuinkin 175 senttimetriä. Silloin tein yhden elämäni merkittävimmistä päätöksistä - halusin laihtua.

Nyt katson tilannetta suunnilleen kaksi ja puoli vuotta päättäjäisten jälkeen. Vaaka ilmoittaa majesteettisen lukeman 79.5 kilogrammaa. Pituuttakin näköjään tullut lisää sellaisen 7-8 senttimetriä lähtötilanteesta. Se sitten on tehty. Vihdoin. 50 kiloa rasvaa kadotettu kahden ja puolen vuoden urakassa. Matkaan mahtui taantumavaiheita, kun en jaksanut juuri hommasta välittää, mutta lopputulos yhtä kaikki.

Eli tsemiä vain kaikille, joita samat ongelmat vaivaavat. Oman elämän suunta on helppo muuttaa. Siihen tarvitaan vain aimo annos sinnikkyyttä ja tervettä järkeä.

Sen verran tässä hymyä miehen suupieliin hiipii, että on pakko olla edes aavistuksen ylpeä omasta sinnikkyydestään. :-)

P.S Pieni sananen: Ihmedieeteistä ei ole mihinkään. Liikunnalla ja terveellisillä ruokailutottumuksilla tehdään ne todelliset muutokset.

Ei tässä jaksanut mitään todellisia virkkeitä kirjoitella. CSI alkaisi muutenkin kutakuinkin nyt... ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.