IRC-Galleria

Juustopäät

Juustopäät

shadow pikachu

Joulun ja Oulun välissä on koulu..Maanantai 31.03.2008 18:51

noniin. elämä voittaa taas. mää en aio ennää ryypätä. sain niin tarpeekseni viikonlopusta. ensi viikolla mennään tikrun<3 kanssa serenaan uimaan, sitten me mennään sunnuntaina iiris tädille lounastamaan ja katotaan siellä tanssii tähtien kanssa. vähänkö freessiä. jape vaihto bäk to mäkkäri, se on niin tykki siellä, et ne anto sille palkankorotuksen, ja sen ei tartte ennää tehä yövuorojakaan.

ketään ei vissiin kiinnosta, mutta se on mulle aivan sama.

sanat ei pysty kertomaan mun hirveyttä.Sunnuntai 30.03.2008 12:24

Mitäs se aatos, kaverin lämsä lähtee ennen 7, 7 hihassa, 7 kurkkya, seittemän niggaa. mutta tiiättekö, mua ei kiinosta.eikä varmaan suakaa. ole hiljaa, sää et kuulosta hyvältä kun puhut. nigga??mitä se olli, hokkanen. hALLOO PERKELE.

no miittää see hirviiööMaanantai 24.03.2008 16:08

sai taas tässä todeta, että on se kaveri aika hirviä, siis minä. Vittu kaveri menee mäkkäriin päissään ja alkaa siivoaan. Elämänohje by bandidos, älä koske kaikkiin, jotka tuolla kaduilla kyrpä pystyssä kävelee, no ei sitä tähän päivään mennessä oo tullu vielä nähtyä, aiva oikkee. mitmitmitää se, HOKKANEN, onko se kaveri käyny vähän hokkistellee oulussa. mitä se hamu homo, tullu hamuttua taas vähän mexikaanaa. todellaki. nytten on niin alan olo, että en halua lopettaa koskaan kirjoittamista. tiko tako tiko tako tiko tako tiko tako tiko tako. Haluatko osallistua jopen hamukouluun, se on varmaa, jos sen käy, ei saa mitään. Kato paras taktiikka on se, että istut yksin, tuijotat sitä lämsää kuin hyeena, ja sitten kun se lähtee siitä, niin lähet seuraamaan, voin vannoa, että kannattaa. Tänään hampurilaiset ei ole mun vastuulla, koska olen vapaalla. nigga whaaat. eisssss, tuli taas heitettyä eilen yhelle tummapaaholle että nigga whaat. vittu sitä on hirviö. hirviä hirviö hirviä hirviö hirviä hirviö. Olenko sekaisin?en. Jope pääsi muka jonneki helvetin vippi puolelle, mutta ei se kaveri viihtynyt siellä, koska pataässä on meijän mesta. mutta tjänäre, näkemiin kiitos anteeksi ja näkemiin. muista syödä hookoota by ismo laitela, ehkä sepoltakin jotakin irtoaa. vaikka talotaikureitten luuta, niin voit siivota meidän takapihan. heiho mo ho.

Nigga whaat, mo hos.Maanantai 25.02.2008 13:18

No mitä se hokkanen, ootko ollu vähän guutsil, mutta mulle se on aiva sama. vittu mulla on tylsää täällä hokkasten cribissä, täällä hirviämpää kuin vilhossa ja en tee muuta kun koodaan, no mitäää se päihtynyt MC. siis mun työpaikka. aeva sama. TOdellakin. Auta. ookko hk alan ismo?

HOKKANENLauantai 16.02.2008 19:34

No mitä se kossukolien mestari, tuolla se pötkötää ja kaapissa oottaa sen työsalkku, kokista ja viunaa, tiko tiko. afro kutsuu meitä, kunnes saahaan vähä podaa rinnan alle, jopetsylella huomenna töitä mc, mitä se päihtynyt mc. Aatos joka haluaisi olla Afro.

rudebox.Perjantai 25.01.2008 16:58

tikka kuuntelen rudeboxia, tämä on aiiivan hirviä, miten se miekkatanssi ois? ohan se hirviän näköstä hommaa kun kaverit tanssii tätä guutsina. mutta kyllä mää silti tykkään enemmän laiskan miehen tanssista.

jope muuttakin englantiin.Torstai 24.01.2008 20:02

I'm still going strong!!Maanantai 21.01.2008 14:39

noniin. aatosta pirttiin ja menoksi. olen huolissani tikan vuotavasta pyllystä, se täytyy paikata ennenku lähtään helsinkiin. oot vissii yrittäny ahistella tikkaa ku se on rikkoontunut? minä en ole tyytyväinen, hk. pistä potut tulelle ja tacot pakasteeseen.

hälsningar från pate

TODELLAKIPerjantai 18.01.2008 22:21

Nyt on jumalauta pirtti ja työt koossa, kaks viikkoa ja ismon luona asutaan, vittu oon miellissäääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tai ei se työ nyt iha varmaa oo, mutta do it like a jopetstyle niin kaikki hoituu, niinkuin hokkanen sanoo, kuin pyörää polkis. Vähä kato jope heittää paskaa läppää, niin päästään hyviin guutsilleihin sen possin kanssa. Pistetään talotaikurit hommiin siinä pirtin siistinnässä, niin jumantsuikka, kaverilla on kunnon lukaali. Meillä oli kunnon lähipupiki siinä, ois ollu tikka ja tuoppi;)

AIVA SAMA

pääasia, että ränni on mukana, mitä se potatos?

hälsingar: jopetshow heltsinkissä, das smechkt so gut!pump ab das bier!

pailausta laitelan kera.Tiistai 15.01.2008 23:03

tiiäkkö, ISMO LAITELA, pihlajakadun saapas lähtee tikkaan ja tuoppiin mun kans. Sillä on lava täynnä olutta mulle. Se etti mua facebookista ja löysi mut. Sitten me käydään polttaan sen keravan pirtti paskaks. Suppo Taalasmaa aiko tulla myös mukaan. Lähetään ajeleen Eeron ränniautolla kalliota pitkin. Mulla on ollu niin ikävä salkkareita. takoa. Laiton muuten sulle makkaraperunat pakasteeseen, löysin ne kinolta, tikan alusvaate kertaa lindexsistä. are you poro?
Kuulin, että ajoit rännillä hietalaa pakoon, niggaa whaat?
lähetään leikkiin huniksen kaa varista. On se niin hienoa olla huniksen pokemoni, varmaa oon sitten se pikachu.