IRC-Galleria

Onnellinen.Perjantai 16.06.2006 02:57

Sillä sanalla vois kuvailla tän hetken fiiliksii. Vois istuu koko päivän vain tuijottamas toista kun se tyytyväisenä tossa tuhisee. Pahinta mitä tällä hetkellä tiedän on se, että toinen huutaa etkä tiedä mitä tekis. No pikku hiljaa alkaa homma etenee... :) Ilmavaivat, ne pientä välillä kiusaa. Nyt on jo helpottanut huomattavasti ja huutaa vain jos ei ruoka tule tarpeeks nopeest... :) Mutta yks mikä lievittää kun toinen huutaa, on se, että sillä ei tuu vielä kyyneliä. Jos tulis ni mä itkisin varmaan samaan tahtiin... :)

Voiko ihminen muuta näin upeeta saavuttaa elämässään kuin synnyttää oma lapsi?

Synnytys meni hyvin ja nyt kotona voidaan hyvin, kaikin puolin. Koirat on ottanu tulokkaan hyvin vastaan, hevosia oon kerenny hyvin hoitamaan ja untakin oon saanu...vain ei imetys ota onnistuakseen. Se harmittaa.

Ja yhden tärkeän jutunkin olen onnistunut tekemään...tosin hivenen liian myöhään lapsen sikiö-vaiheen kehitystä ajatellen... Tupakkaa en ole polttanut vähän reilu kahteen viikkoon! Jee! Oon tosi ylpee itestäni jos vaan jatkan samaan malliin...Petenkin sain lopettamaan tupakoinnin. Nyt yhdessä kärvistellään ja molemmilla käy varmaan mielessä noi neljä kartsaa röökii vaatekomeron hyllyllä päivittäin... ;)
Jatkamme yritystä... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.