IRC-Galleria

Poika kasvaa tohinalla.Lauantai 25.11.2006 01:08

Joo, oltiin tänään reissun päällä ja kun tultiin kotia ni Perttu meni olkkarin lattialle ja alkoi konttaamaan! :) Koko illan se tossa konttaili ympäri olkkaria ja suuntaili välillä eteiseen.
On sillä ollut kyl ihan älytön kehitysvauhti! :) Mihin me viel joudutaan sen kans... ;)

Asiasta kukkaruukkuun. Mä en ymmärrä mitä vikaa on mun vanhassa ratsastuskypärässä?!
Kaikki väittää, et se on kulahtanut, ruma ja vanha. Höh, loukkaavat mua kun haukkuvat kypärääni. Joo, äiti osti sen kun olin ala-asteella ja joo Heidi päästi sen pyörän pinnojen väliin ku kyytsäsin sitä tallille ja siit edest lähti kiva läntti sitä pintaa. Okei, ehkä siit ei tullu hyvä ku sitä "karvatonta" länttii yritin tussilla maalata mustaks... Joo, joo, värin kannalta sitä ei olis kannattanu säilyttää ladan hattuhyllyllä auringon paisteessa.
Kypärä kuulemma pitäs uusia kun se päässä tippuu hevosen selästä? Noh, en mä päätäni lyöny vaan kynnet on tupannu lohkeilemaan...

Noniin arvostelijat, Pete tuhlas ison summan ja osti mulle uuden kypärän. Kelpaako? Tosin se sano, että ottaa mun vanhan rakkaan kypärän omaan käyttöön. (jos sekin niin sit mäkin!)

Tuli sitä muutakin ostettuun...tallihuoneeseen loimiteline, talliin satulateline, yms. Niin ja tallikengät etten voi käyttää tekosyynä kenkiä kun laitan Peten hakemaan hepat sisään... :)
Pimu sai kuolaimet ja pari satulahuopaa ja sit viel rintaheijastimen. Tuli sitä muutakin tilpehöörii ostettuun... :)

Siinä tän päivän kuulumiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.