IRC-Galleria

SuomenruotsalaisetPerjantai 15.08.2008 14:52

Olen huomannut että suomenruotsalaisilla menee yleisesti hyvin. He ovat rakentaneet omia pieniä kyliänsä pitkin ranikkoa. Hienoja taloja löytyy ja kalliita taideteoksia löytyy roskiksista kun niihin kyllästytään. Autot ovat viimeisen päälle ja tyttäret ovat kauniita. Kaikki on siis hyvin. Luulisi että noita kestohymyjä ei saa millään pois. Kuitenkin identiteettikriisi napsahtaa päälle jos kassantäti ei puhukaan hänelle ruotsia, tai jos kadun nimi on pelkästään suomeksi. Päästä kuuluu naks. Kasvot rupeavat punoittamaan kuin pahemmankin orgasmin jälkeen. Hauskoja nuo suomenruotsalaiset :D
Psyyke kaatuu kuin korttitalo :P

Taas yksi päivä töissä.Maanantai 21.07.2008 17:18

Note: Tietämättömyys tekee ihmisestä suloisen.

Chelax.Tiistai 08.01.2008 10:36

Kuinka helppoa on tämän päivän maailmassa irtautua kiireestä? Hemmetin helppoa. Löysin eilen itseni citymarketin jonosta ostamasta ruokaa. Jono ei liikkunut, myyjä puhui puhelimeen, asiakas kävi punnitsemassa kaalinsa ja minä. Minä seison ilmeettömänä ja täysin rauhallisena jonossa. Mummeli takanani valittelee kun ei jono liiku. Minä sanon hänelle että ei se ole elämän ja kuoleman asia. Hän vastaa että on se, kun on kiire. Aivan, unohdin jo että hänhän on vanha. Silloin se todellinen kiire tulee. Miksi nuorena olisi kiire? Onhan meillä koko elämä aikaa.

Kuulaopistolaiset kuunnelkaa.Keskiviikko 21.11.2007 06:09

Kuulaopisto on ehkä maailman toisiks paskoin ja ärsyttävin asia maan päällä. Ja ehkä siksi maailmantoisiks ku en tiiä meneekö shoppailu mihin sijalle. Kuulaopisto on ärsyttävä, kallis ja opisto. Kolme tärkeintä syytä miksi en pidä kuula
opistosta
(älä tuu hikipinko sanomaan mun yhdyssanoista mitään).
Jotkut asiat vaan on ärsyttäviä sen takia kun ne on ärsyttäviä

Kuluttajan juhlaa.Keskiviikko 21.11.2007 05:53

Kaksi asiaa mitkä mua ihmetyttää tosi paljon: Joulunavajaiset ja baarit.
Joulunavajaiset sisi että miksi sellaiset järjestetään? Onko minkäänlaisia perusteluja. Porukka menee kaupungille avaamaan joulun, voi sviidu kun on tyhmää!

Ja baarit on aika jänniä kans. Kukahan on saanu semmosen idean: "kuule hei, mitäs jos vuokrattais joku tila missä me myytäis vaan juomista, tiäkkö niinku ravintola jossa saa vaan kaljaa. Site voitais myydä sitä kaljaa aivan ylihintaan keskellä yötä. Ja kaikista parasta olis se että saatais polisilta lupa soittaa musiikkia yömyöhään, miten on pena, lähekkö mukaan?" Jotenki tuntuu vähä hölmöltä...

500€ = 30€Maanantai 24.09.2007 07:26

Pitihän se tietää. Vähemmistöt eivät ole yhtä älykkäitä kuin me "normaalit" rivikansalaiset.

Millähän tuo ydinryhmä ajatteli selviävänsä riveristä lävitse, checkailemalla ja hyvällä pokerinaamalla? Äh. He vetävät Ässän hihastaan varmasti se on selvä.

Mua kyrpii nuo kokoomuksen robotit nyt sen verran että voisin vaikka hieman bluffata..

Btw. porvari on koiran paras ystävä, vähän niinkuin poliisi.

[Ei aihetta]Tiistai 11.09.2007 08:09

Ollaan Annan kanssa oltu pian 8 loistavaa kuukautta.
Jotkut henkilöt tätä kovaa kyllä epäilivätkin. Sille emme voi mitään jos he ovat paskaapuhuvia vähä-älyisiä pikkusieluja. Niille sanon: Haistakaa vittu, mulkut.

Näytä kieltäPerjantai 07.09.2007 04:42

"Söpö kuva sulla nähäänkö joskus pitkästä aikaa :>>? <3" Jos tapaat useinkin kirjoitella tuon kaltaisia kommentteja ympäriinsä, tapa itsesi. Turhaan nuolet kaikkien perseitä. Eikö ihmiset ikinä voi sanoa mitä ajattelevat. Onko se niin vaikeaa ilmaista tunteita, inhoa, vihaa! Ei ole. Sen kuin sanot sen. Älä silti lisää siihen muuta tarpeetonta tai epätotta. En tiedä kyllä sinusta mutta minusta tuo viesti kertoo sen että sinua ei voisi vähempää kiinnostaa. Tai minua ei ainakaan kiinnosta.

TekeminenTiistai 28.08.2007 01:33

Mitä voi tehdä nuorena.
Sotkemisen, riehumisen, pelleilyn, juopumisen ja kaiken muun idioottimaisuuden mitä harrastamme, voi kuitata nuoruuden, tyhmyyden piikkiin.
Vaikuttaminen, omien asioiden ajaminen tuntuu olevan kiellettyä. Mielipiteet voi sanoa kaverille kuiskaamalla.
Kaikki järkevä mitä nuori tekee voidaan sanoa tymyydeksi nuoruuteen vedoten.
Joten polta roskatynnyri, se on suotavampaa ja ymmärrettävämpää kuin mielenilmaisu, mielenosoitukset. Kansalaistottelemattomuutta saa harrastaa, kunhan muistat olla humalassa.
Älä kuitenkaan sotke moraalia tai aatteita tekemisiisi, sinut leimataan.