IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Onko tämä oikein?Tiistai 21.02.2006 00:00

Kun kerran olen sanonut itseäni pasifistiksi niin miksi haastan riitaa?
Eräänä iltana (viimeviikon torstaina kaverini meni nimeltä mainitsemattomaan
(Noora ( Adamsin vieressä)) pizzeriaan... Ja loppu onkin historiaa. ( todellinen syy on että ei ole ehkä ihan viisasta kertoa kaikkea tässä josta asianomaisetkin voivat sen lukea ja asianomaisilla tarkoitan lähinnä maahanmuuttajia) Asiahan on kuitenkin niin että lopulta kaverini joutui poistumaan tästä (Noora) Pizzeriasta takaoven kautta koska etuovi oli jostain kumman syystä mennyt lukkoon. Varsinainen hävyttömyyshän tapahtui WC:ssä! Asia ei ole niin paha kuin tästä voi helposti päätellä mutta paha se silti on! Eli syyllinen ei päässyt ykköspesälle --mitä hän varmaankin hamusi-- johtuen kaverini neuvokkuudesta. Kaverini henkilöllisyys jääköön sanomatta.
Joten olenko pasifisti jos haastan riitaa heidän kanssaan? Jotakin oikeutta tähän peliin! En oleta että kaikki maahanmuuttajat olisivat samanlaisia päällekarkaavia perverssejä mutta näitäkin tietenkin löytyy. Joten päätarkoitukseni on tietenkin ilmoittaa tästä tapauksesta koko Vaasalle. En varsinaisesti kerjää nenääni mutta sitähän tämä suunninpiirtein on :D Mitään kouriintuntuvaa todistetta kaverillani ei tästä välikohtauksesta ole mutta hän kuvaili taka käytävän jota pitkin hän oli mennyt ulos. Kävin nimittäin juttelemassa paikanpitäjin kanssa. Eiväthän he tienneet tästä mitään. Mutta minä tiedän. Ja nyt sinäkin. (Kyllä mä näköjään silti kerron kaiken :D) Menin siis juttelemaan heidän kanssaan. Siellä ei ollut asiakkaita, ja olin yksin. Paikalla oli n.20 vee mies ja n. 40v ukko joka sopii Hyvin kaverini antamiin tuntomerkkeihin. He kutsuivat minut takahuoneeseen josta näin mistä tyttö oli mennyt ulos ja siitä voin päätellä että kaverini oli mennyt sieltä ulos. Minulle tämä riitää todisteeksi.
Onneksi kaverini lähti hyvissä ajoin paikan päältä. Tuona torstai iltana kaverini sai siis pusuja (arvaa vaan keneltä, ei minulta) joita hän ei olisi halunnut koska hän ei oikein syty yli 40v maahanmuuttajiin.
Ja en halua eroon päästäni. Joten jos joku haluaa haastaa riitaa minun kanssani saa haastaa. En tule vastaan tappelemisessa ollenkaan. Puollustan kyllä itseäni tarpeen vaatiessa mutta on turha luullakkaan että tulen kolmeen aikaan aamuyöllä Matkahuollolle lynkattavaksi tai muuta sellaista. En..
Tämä päiväkirja merkintä periaatteessa yrittää vetää kyseisen pizzerian konkurssiin siinä onnistumatta, joten ihan turhaa vetää hernettä nenään sinä henkilö siellä joka olet jostain kumman syystä (:D) minua vastaan.
Joten jos joku tämän silti lukee niin hyvä niin. Toivottavasti kovin moni. Kritiikkiä minua vastaan voi tietenkin esittää.
Kaverini ei jaksa näköjään vetää suurta hässäkkää tästä mutta minä jaksan! Ihmisoikeuksia ei ole turhaan säädetty!

Hyvät kuulijat...Keskiviikko 15.02.2006 15:56

Nyt voin sanoa että en ole tänä päivänä sen laiskempi kuin keskimääräinen lukio oppilas meidän koulussa. Johtuen erinäisistä asioista :) Ja jarno täytti tänään 18! Onnittelut Jarnolle :) Sielä se ryyppäs koulun pihalla klo 11.45. :P Olis kyllä kelvannu mullekki mutta enhän minä titenkään voi koska olen alaikäinen. Näin se vaan on. Joo no mä meen crossiin tnään että ihan jees loppu päivä.. Kiitos kysymästä ;)
Rakas päiväkirja, tänään olen tehnyt vaikka mitä, mutta en kuitenkaan sitä mitä olisi pitänyt. Tai en ainakaan niin paljoa kuin olisi pitänyt. Joten kohta paniikki iskee. Huomiseen.

iHQHOTTixteiniXsKApaTiistai 14.02.2006 15:46

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä

1. Mä tykkään hieroa ihmisiä (tää ei oo mikään isku yritys kellekkään)
2. Mä melkein aina tajuan tai sitten mä muuten vaan nauran Akin ja nikon jutuille
3. Mä en tykkää ryypätä talvella ulkona.
4. Mödeä on kiva kiusata.
5. Pidän koeviikoista, mutta en kokeista.

Havainnollistava alku puhe.Maanantai 13.02.2006 20:06

Täälä on selkeästikin tämmöinen päiväkirja. Tänne pitää siis kirjoittaa kaikkee miten huonosti menee ja kuinka elämä potkii päähän hauskimpienkin hetkien ratossa.
On ikävä tuottaa pettymys, sillä vaikka onkin koeviikko ja huomenna on yhteiskuntaopin koe ja luettavaa olisi 197sivua niin mua ei ota päähän :D Ei sitten yhtään. Se vitutus alkaakin sittten vasta klo 23 aikoihin kun huomaa että pitäs vissiin lukea. Joten sitä odotellessa aion tuhlata aikaani mahdollisimman hyvin ja todella tuloksettomasti.
Jep. Mä oon laiska. Ja tuo lukio on pelkkä vitsi. Tai ainakin toi toinen äikän kurssi...
Ja jos joku todellakin haluaa multa uusia kuvia niin voi lähettää kirjallisen anomuksen minulle (osoite löytyy puhelinluettelosta)
Masentavaa päivänjatkoa!
P.S. Tarkoitukseni on kaikkea muuta kuin kirjoittaa tänne jotain sellaista mistä voisi ottaa selkoa. Joten lienee siinä tapauksessa ihan sama kijroitanko tänne yhtään mitään.
Jälkikirjoituksen P.S. Asiat jotka tänne tulen kirjoittamaan tulevat olemaan omia mielipiteitäni joista ei kannata hermostua koska se olisi todella turhaa koska en välittäisi siitä vaikka hermostuisitte.
- Vanhemmat »