IRC-Galleria

Täytyy vissiin aloittaa..Maanantai 10.04.2006 19:02

Tämä saattaa hieman ehkä poiketa minun ensimmäisestä päiväkirja merkinnästäni sillä että tässä surkutellaan, mutta tässä surkutellaankin koulun raakuutta.
Syyt 1. Äikän3 (ei ihan paha mutta kirjat vie laukusta perkeleesti tilaa
2. Ruotsin3 (Aika tympee oppa ja muutenkin niin heprea oppiaine että SOI)
3. Enkun3 (enkku on sinänsä aika helppoo mutta samaan aikaan ruotsin kanssa kun on niin ei oo helppoo..)
4. Biologia (Varmaan ihan simmpeli "Mitokondrioosi.." :D)
5. Fysiikka3 (menee ihan heittämällä :P No kaksi ensimmäistäkin on menny)
6. MAA5 Vektorit (täyttä tuskaa.. Oppa sano "Miettikää millasia numeroita sami sais jos se vähä opiskelis" :D

JA sitten on TUTOR hommat ton fyssan kanssa päällekkäin niin puolet menee itseopiskeluksi.

PERKELE!

Ohi on!Torstai 06.04.2006 15:53

Nyt se koeviikko loppui. Pitäis keksiä lauantaille alkoholivapaata tekemistä että sillee. VINK VINK
Tai no miksei alkoholillistakin..

... niin että pamahti...Maanantai 03.04.2006 18:41

tänään lasahti maantiedon koe nenän eteen. Koe aluesta olin lukenu noin 30sivua... Konsepti tuli täyteen jo ekasta essee vastauksesta. Asiat voi sanoa ympäri pyöreesti vaikka ei oikeesti tietäis mistään mitään.
Eilen, minä ja Janne otimme suuren (ehkä jopa liian suuren?) askeleen kohti aikuisuutta. Nimittäin menimme JUNALLA Laihialle! Aivan uskomatonta. Olimme "jäniksinä" joten matka oli ilmainen. Laihialla huomasimme että ei tämä ihan mikään takapajula ole. Mutta Missä on Laihian keskusta? Jos joku tietää niin saa luvan kertoa minulle. Sitä ei löydy vaikka kuinka ettis. Ehkei sielä ole semmoista, hmmm...P.S. Mä oon kateellinen Jennalle...

HygieniaLauantai 01.04.2006 15:09

Tänään vaihdoin kalsarit ja sukat.

Moraalini on rapistumasa, vai onko?Torstai 30.03.2006 20:38

Tänään minua rupesi nyppimään Nikon naama. Ja kun minulla oli melkein tyhjä limsapullo siinä käteni ulottuvilla niin otin sen ja spontaanisti väkivältaa hyväksi käyttämättä (?) mojautin nikoa sillä pullolla korvaan. Maailmassa on aina tilaa hyville teoille.

Kalsaripäivä.Sunnuntai 26.03.2006 15:22

Tänään on

Uskonto painoitteinen viikko :DTiistai 14.03.2006 14:28

Joo. Tänään meen isoskoulutukseen ja sitten keskiviikkona eli huomenna crossiin ja sitte torstaina ripari kokoontumiseen. Oon siis isosena sielä ja sitte perjantaista sunnuntaihin leirille österiin :P Eli ihan jees.. Ja oon tuola leririllä jonkinlaisena isosena.

Harjoittelu tekee mestarinPerjantai 03.03.2006 12:28

No nyt mä osaan suurin piirtein käyttää tota kameraa :) On kaikki aukon säädöt ja valotus ajat. Ja filmin herkkyyskin pitää ilmoittaa sille kameralle... Ammattilaiset varmaan naura mun kirjoitukselle täälä mutta ei voi mitään :D Mä ihan rakastan tota kameraa :D Salamankäyttö pitäis vielä opetella.. Ei sillä kuulemma rahallista arvoa ole mutta käyttö arvoa sillä on paljon.. On meinaan aika vanha kamera. Mutta kyllä sillä kuvia saa. No nyt pitää mennä takaisin sairastamaan..

27.2.2006Maanantai 27.02.2006 14:15

Juupa juu. Näin siinä taas kävi. Suomi hävisi taas ruotsille jääkiekossa. Voihan tässä selitellä että se oli suomen ensimmäinen häviö koko turnauksessa. Just just joo. Mä aion ottaa kameroista selvää.. Tai oikeastaan valokuvaamisesta. Tai ainakin ma haluan tallentaa sen kevään vihreyden kun aurinko paistaa uusien lehtien läpi:P. Joten meen piakkoin hakemaan kameran ja ostamaan filmiä vai mitä se homma sitte on? Mitähän sitä tälläkin lomalla tekis.. Ei oikeen tiedä. Mutta joo.. Eli siis tosta Noora pizzeria jutusta niin se on sitten aivan tosi.