IRC-Galleria

Kätchä

Kätchä

hihhuliheei vittu

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

avaudun.Keskiviikko 12.07.2006 23:10

noni, tekee mieli avautua taas.


Aiheena tänään ystävät & kaverit.
Tietääkö kaikki mikä ero näillä kahdella on vaikka sitä on välillä vaikea selittää?
Mulle se on yksinkertaista;


Kaverit ovat sellaisia joitten kanssa pidetään hauskaa todella paljon ja jotka merkitsevät jotain, aivan kun ystävissäkin. Kavereitten kanssa myös jutellaan jne.

Ystävät taas, niitten kaa tehään samoi juttui kun kavereitten kaa, riehutaan ja jutellaan jne..
Mutta tunteet ovat syvempiä kun pelkkä kaveruus. Ystävälle voi kertoa asioita mitä ei voi kavereille välttämättä kertoa. Ystävän kanssa mietitään asioita tarkemmin ja syvällisemmin.
Ja tunteet ovat, kuten sanoin, erillaiset kun perinteisessä kaverisuhtees.

Sitä kutsutaan ystävyydeksi.

Tässä viimeaikoina olen huomannut että mulla on itseasiassa TODELLA paljon kavereita, vielä vuosi tai pari sitten tuntui että niitäkään ei ole ollenkaan.

Niitten kaa on kiva olla ja sillei..

Mutta ystävät...


Niitä minulla on kolme kertaa vähemmän kun kavereita, ja se välillä harmittaa. Sillä nää ystävät asuu muualla!

En siis väitä ettei kavereitten kesken voi puhua vakavasti mutta mun kohalla on sillei että kun puhun kavereitten kohal vakavasti, se on kun kelais filmiä todella nopeasti; nopeatempoista mutta vaisua. Teidän kaa kaverit on siis tosi hauskaa!


Mutta ystävät, niitten kaa oleminen kun tosi tosi hyvä leffa; Tuntuu että asiat menevät nopeasti vaikka on mennyt vasta puolituntia hänen kanssaan, mutta silti sellaista moniulotteista ja syvällistä.
Toivottavasti kässäätte mitä meinaan!


Tässä kun olin muutama viikko sitten X:n (en mainitse nimeä) kanssa, meillä oli todella hauskaa jne. Se tyttö on jotakin ihanaa tässä maailmassa. Oltiin aina menossa ja tällei.
Mutta väliltämme puuttui se jokin.


Ja sitä ennen olin ollut erään tosi hyvän ystävän luona käymässä, kun olin tädillä. Välillä meillä oli villiä mutta yleensä sellaisia "rauhallisia" hetkiä jotka sai maustetta huumorilla. Oli välil jopa tylsää!
Mutta välilämme oli se mitä äskesessä ei ollut.

Ja sit;
Mulla on kans sellasii kavereita jotka ovat "Jou, mitäs sulle kuuluu? Ai hyvää? Kiva, voiks lainata rahaa?" tyyppisii tyyppei. Se on välillä ikävää kun ei jäädä juttelemaan kunnolla vaan ollaa kolkkoi ja lainataan sitä euroa sille kaverille, sitten sanotaan heipat ja erotaan.


Ja täs eilen kelailin asioita just näist asioista, ennen sitä ajattelin että mulla oli tosi paljon ystäviä. Kunnes aloin miettimään eroja kaverin ja ystävien välillä ja tulin seuraavaan tulokseen;

Mulla on n. 89 prosenttia tuttavista kavereita ja 11 prosenttia ystäviä (älkää kysykö mistä prosentit heitin) kun mietin ketkä ovat niitä "truu frendejä". Mulla on ainakin 1-3 tositosi ystävää ja 2 sellasii jotka ovat melkein niitä tosiystäviä. Masennuin.


Katsokaas... Kavereille kerron harvemmin niitä asioita joista en puhu yleensä. En kerro todellisia tuntemuksiani jne. Kun taas näille.. he tietävät lähes kaiken!

Ja kavereitten kanssa saatan riehua ja on hauskaa vaikka onkin omasta mielestäni tylsähköä kun taas ystävien kanssa voi olla tylsää mutta omalla tavallaan hauskaa.

Ja näitten ystävien kanssa juttelen lähes JOKAPÄIVÄ (tai aina kun nähään meses, gallerias, livenä jne.) kun taas kavereita saatan vain moikata tai olla vaan.

ja ystävät EIVÄT PETÄ MISSÄÄN VAIHEESSA! Toisin kun jotkut kaverit..

ja ystävien seurassa voit olla oma ihana itsesi, toisin kun joittenkin kaveriporukois?

Ja nää ystävät ovat mulle kultaakin kalliimpia.<3 ja kaverit on tärkeitä tietenkin.
Ja, olen menettänytkin kavereita matkalla mutta ystäviä.. niitä en ole melkein koskaan menettänyt! on toisin sellasiikin ystävii nykyään jotka on enää vaa kavereita, ei sellasii joitten kaa olis aina siistii, satoi tai paistoi, oli hauskaa tai ei.
Mutta, kai se silti pitää paikkansa;
kavereita tulee ja menee mutta TOSIystävät ei mene ikinä pois elämästäsi!(p.s: te ketkä luulette olevani mun tosi hyvii ystävii, saatatte olla väärässä; matkan aikana voi sattua mitä tahansa ja aukko välilämme kasvaa enemmän...)

ette saaneet varmaan kyl mitään tolkkua mut joo. :D

p.s: mulla on siis ainakin 2-5 tosiystävää tässä elämässäni nyt joitten kaa jakaa ilot ja surut ja kertoo niille kaikki ja ne voi kertoo mullekkin(toivottavasti)! Niitä en unohda ikinä.<3
mut kaverit.. en teitäkään unohda.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.