IRC-Galleria

Kätchä

Kätchä

hihhuliheei vittu

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

onnittelut myöhässä, mami.<3Torstai 24.08.2006 21:14

Tässä mutsi täytti eilen peräti 41 vuotta..!(:
Päätin juhlistaa sen ostamalla hänelle Valvomon levyn kun kesäl heitti läpäl haluavansa sen.
Ilahtu todella paljon. :'DD

5 vittua.Tiistai 22.08.2006 19:29

vittu mulle on nyt kokoajan soitellut tuntemattomasta numerost joku ihme tyyppi. Se ei puhu ollenkaan vaan mun pitää puhuu. ja se hengittää aina raskaasti. Vittu tänäänkin se soitti ja sitten olin taas haloo aluks.. ei vastausta, TODELLA RASKASTA HENGITYSTÄ VAAN. kysyin siltä onks sil joku ongelma kun ei voi puhuu. ei vastausta, RASKASTA HENGITYSTÄ... haistatin sit TAAS KERRAN vitut sille ja lopetin puhelun.
Vittu jos se on joku pedari niin vittu jee.

Vaimoni mun.<3Torstai 17.08.2006 19:55

"Stondaaks sul Iina pahastikkin?"
"ainahan mul, sulla?"
"niin paljon että on koht on kaks metrinen."Iina, oot niin lol että huhuh.<3

vittu oli hauska päivä. :'DTiistai 15.08.2006 23:42

vittu mul on ollut hauska päivä tänää vaikkei mitenkää erityinen. :D ekaks alko siis koulut. Ennen kouluunmenoa soitin Tialle koska olimme sopineet menevämme samaa matkaa. sitten menimme. Ja olimme puoli tuntia etuajassa. :'DD Sitten Tapasimme Anskun, Wellin, Elinan ja Elisan heidän luokkiensa edessä ja heitettii kaikkee läppää. Sitten heidän piti lähteä luokkiinsa ja soitin Annalle missä hän on. Hän oli tulossa Jessinan kanssa paikalle MELKEIN MYÖHÄSSÄ. Sitten menimme kotiluokkiin. Ja meidän luokalle on TAAS tullut uusi oppilas, Paula niminen tyttö. :> Siinä sitten selitettii jotain paskaa luokkalaisten kera. Sitten Jade Ja Jenni piti aika kivan esittelykierroksen Paulalle meistä kaikista. :'DD en muista mikä oli niin paha että repesin ääneen... ainiin, JASONIN ESITTELY! :'D sit oli muitakin mut en muista.
Sitten odotettii kauan että päästäis syömää niin olin aluks Sabinan kanssa ja puhuttii kaikkee. Sitten Mira liitty joukkoon. Puhuttii jotain ja sit menin Anskun ja Tian kanssa kolkkaan. :> sitten tulimme pois sieltä ja hengailtiin. Sitten koulu loppui ja menin käymään kotona vaihtamassa vaatteita. Sitten Ansku soitti ja kertoi että oli Tian kanssa päässyt koulusta ja pyys mua itiksee. Lähdin sinne ja riehuttii kokoajan. Ja Anskulla on muuten ylipornot boxerit. ;D minä ja Tia alettiin pervoilemaan ja vedettiin boxereita aina ylös. :'DD sitten puhuttiin jostai ja pidettii hauskaa. Sitten oli jäähyväisten aika ja minä ja tia menimme vuokin metroon ja ansku jäi odottamaan omaansa. Kotimatkalla minä ja Tia puhuttiin jotain paskaa. :DD sitten Hannele soitti. Sitten kun pääsin kotiin (olin hyvästellyt Tian jo) niin muistin että jätin avaimet himaan kun olin hävittänyt ne! :'D eikä ketään ollut kotona joten jouduin odottaa oven eessä kaksi tuntia! :'D eka tunti meni Hanneleen kanssa puhuessa (puhelimes) ja toinen tunti meni ipodia kuunelessa. Sitten Faija tuli pelastamaan. :DD


Sitten puhuin loppuajan meses kavereitten kaa ja puhunut TAAS puhelimes paskaa Hanneleen kanssa. :DDD vittu tää on ollut hauska päivä, vaikkei sitä ehkä uskois. :'DD muahahahah.<33ja täs nyt kiusaan Tarua ja juttelen Mirkan ja Hanneleen kanssa. ihanii tyttöi ootte.<33 ettehän mee?

julma tarina.Sunnuntai 13.08.2006 20:31

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on... Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja laita alle nimimerkkisi. Kiitos.


Kätchä.
Tässäpä muutamia tiukkoja kysymyksiä Sinulle minusta! Vastaa rehellisesti ja kopioi kysymykset itsellesi, jotta voin vastata niihin! Näitä voi olla kiinnostava lukea.. :)

1. Miksi olet ystäväni (jos olet)?
2. Paras piirteeni?
3. Olenko suorapuheinen, vai kiertelenkö ja kaartelenko kaikessa?
4. Oletko nähnyt minun itkevän?
5. Oletko nähnyt minut humalassa?
6. Millainen olen humalassa?
7. Mikä kuvaa parhaiten juomistapojani: sivistynyt, kohtuullinen vai pesusieni?
8. Poltanko?
9. Olenko miesten/naistennielijä?
10. Mitä tuumit mies/naismaustani?
11. Ja tärkein: mitä ajattelet minusta?

42<3Lauantai 12.08.2006 20:47

Alla on Dr. Phil testi (Dr. Phil itse sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä). On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain pari minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua). Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Kun lähetät viestin eteenpäin, jos haluat, voit kirjoittaa otsikkoon oman pistetuloksesi, näin ystäväsikin saa tietää sinun pisteesi.

Ota paperia ja kynä esiin, testissä on vain 10 kysymystä! Merkkaa
kysymyksen numero ja kirjain, jonka vastausvaihtoehdon valitsit.
Esim. 1-a , 2-b jne. Lopuksi lasket pisteet alinna olevasta taulukosta.

Valmiina?

Aloita.

1. Koska olet parhaimmillasi?
a) aamulla
b) iltapäivällä ja aikaisin illalla
c) myöhään illalla


2. Tavallisesti kävelet
a) melko nopeasti, pitkin askelin
b) melko nopeasti, lyhyin askelin
c) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d) vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna
e) hyvin hitaasti


3. Kun puhut ihmisille
a) seisot kädet puuskassa
b) pidät kädet yhdessä
c) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla
d) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi


4. Rentoutuneena, istut
a) polvet ja jalat yhdessä
b) jalat ristissä
c) jalat venytettyinä eteenpäin tai suorina
d) käpertyneenä jalkojesi päälle

5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit
a) isolla äänekkäällä naurulla
b) hillitymmällä naurulla
c) hiljaisella naurahduksella
d) hymyllä


6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen
a) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b) teet hiljaisen sisääntulon, ja katselet ympärillesi, jotta tunnistaisit tuttuja kasvoja
c) teet todella hiljaisen sisään tulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana


7. Työskennellessäsi intensiivisesti joku keskeyttää sinut
a) olet tyytyväinen tauosta
b) olet ärtynyt keskeytyksestä
c) olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja


8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a) punainen tai oranssi
b) musta
c) keltainen tai vaaleansininen
d) vihreä
e) tumman sininen tai liila
f) valkoinen
g) ruskea tai harmaa


9. Viimeiset hetket ennen nukahtamistasi illalla
a) olet selälläsi, vartalo suorassa
b) mahallasi, vartalo suorassa
c) kyljelläsi, vartalo taipuneena
d) käsi pään alla
e) pää peiton alla


10. Näet usein unta
a) putoamisesta
b) taistelemisesta
c) jonkin tai jonkun etsimisestä
d) lentämisestä tai kellumisesta
e) yleensä nukut vailla unia
f) unesi ovat aina miellyttäviä


PISTEET:

1.(a) 2 (b) 4 (c) 6
2.(a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3.(a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4.(a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5.(a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6.(a) 6 (b) 4 (c) 2
7.(a) 6 (b) 2 (c) 4
8.(a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9.(a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10.(a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1


YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.

51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena, joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.

41 - 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä.

31 - 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa. Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.

21 - 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona, hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä. Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä.

paljastuksia oraakkelilta... :DDLauantai 12.08.2006 19:59

Kirjoita kahdeksan kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA kuka on? Lopuksi kysy mitä oraakkelilta mitä mieltä on on sinusta ?
http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php

Kuka on.. ?:


1. Mirka ? - Ootko nähny sitä yhtä hiipparii siinä teidän talon kulmilla? Se se oli! (MIRKA, MIKSET OO KERTONUT ETTÄ OOT KÄYNYT TÄÄL?!:O :DD)
2. Taru ? - Hikinen nörtti, mutta ota huomioon että tämä on pehmennetty versio todellisuudesta (ooi kun sööttiä. :P)
3. Emu ? - Blondi, mutta älykkyyttä paljon. (ei blondit oo älykkäit. :P)
4. Oona ? - Kaunein mitä tiedän, kaunein mitä on. (totta. :>)
5. Elisa ? - Yks karvainen turkkilainen. Oikein mukava mies, muuten. (ELISA!:D)
6. Hannele ? - Se iso poika koulun nurkalla, riippumatta siitä kuinka vähän tämä sinua miellyttää. (aijaa että poika.. :o)
7. Saarto ? - Se tyyppi joka tuli ikkunasta ja piiloutui saunaan (ok, siellä siis tavataan, huarani mun. ;> <3)
8. Ansku? - Pitkätukkainen rokkari. (grau.<3)


Mitä mieltä olet minusta? - Riivatun jyristyksen rustokallo, ei sun kanssa tästä hommasta tuu mitään. Lopetetaan NYT! (KIITTI VAA ;()

ryöstin linnulta.Lauantai 12.08.2006 03:25

Kolmetoista juttua joista pidän:
1. Ystävät.
2. Elokuvat.
3. Musiikki.
4. Jenkkilaukku.
5. Farkut.
6. Vaatteiten teko.
7. Fanta Funky Orange.
8. Maastokuviot/Maastovärit/Jenkkityyli.
9. Silmämeikinteko.
10. Pyöräily.
11. Sulkapallo.
12. Haaveilu.
13. KIRJOITTAMINEN.<3
(ja monii muita)

Kaksitoista elokuvaa joista pidän:
1. Unelmien Sielunmessu.
2. Donnie Darko.
3. Perhosvaikutus.
4. American Beauty.
5. Taru Sormusten Herrasta - Trilogia.
6. Pirates Of The Caribean - Mustan Helmen Kirous.
7. Scary Movie 1-4
8. Romeo & Julia.
9. Rakastunut Shakespeare.
10. Titanic.
11. Jali ja Suklaatehdas.
12. Terminator - Trilogia.
(ja monii muita.)

Yksitoista Bändiä/Artistia joista pidän:
1. Nirvana.
2. Nightwish.
3. Sonata Arctica.
4. Guns N´Roses.
5. System Of A Down.
6. In Flames.
7. Apulanta.
8. Children Of Bodom.
9. KoRn.
10. PMMP.
11. t.A.T.u
(ja monii muita.)


Kymmenen asiaa ulkonäöstäni:
1. Vedenvihreät silmät.
2. Puolipitkät hiukset.
3. Jotka on Ruskeat.
4. Ja luonnonkiharat.
5. Pullaposket. -_-
6. 165 cm pitkä.
7. kaunis maha. -_-
8. Tummat kulmakarvat.
9. Leveä nenä. -_-
10. Punertavat huulet.

Yhdeksän ystävääni:
1. The Goko feat. Kirka.
2. Saarto.
3. Ansku.
4. Ronja.
5. Amanda.
6. Antti.
7. Otto.
8. Hannele.
9. Harriet.
(ja monia muita.)


Kahdeksan lempijuomaani:
1. Vadelma-Juissi.
2. Mansikka-Juissi
3. Fanta Funky Orange.
4. Jaffa.
5. RASVATON MAITO.<3
6. Vesi.<3
7. Appelsiinimehu.
8. Omenamehu.

Kuusi asiaa jotka ärsyttävät sinua tällä hetkellä:
1. rikkinäinen kamera.
2. Koulu alkaa pian.
3. muutama tyyppi.
4. väsymys.
5. tylsyys.
6. taustalla soiva räppi. -_______-

Viisi asiaa joihin kosken joka päivä:
1. Kännykkä.
2. Tietokone.
3. Laukku.
4. Hiukset.
5. Tyyny.

Neljä teeveeohjelmaa jotka katson:
1. Lost.<3
2. Carnivalé
3. Simpsonit.
4. Big Brother.


Kolme paikkaa joista minut löytää:
1. Koneen ääreltä.
2. Nukkumassa.
3. Joltain kaverilta.

kaksi lempikirjaani:
1. Pikkuskini.
2. Viimeiset.


Yksi asia joka merkitsee eniten:
1. se että elän realistisessa maailmassa mutta en unohda haaveita jotka voi saavuttaa. (+onnellisuus).