IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 01.08.2008 09:32

vittu.. rolla on vähän turhan tarkka siitä, mitä sen tankkiin työntää.. :( se vähä mitä se toimi kylmänä nesteen bensalla, oli paljon siihen verrattuna mitä se toimii ABCn bensalla. vetäkää käteen homot, tästä lähtien kyl suosin suomalaista vaikka se onkin sen sentin kalliimpaa.

jos joku tuttus tai sukulaises jotenki liittyy aabeeceen bensatuotantoon, TAPA SE PASKA!! tai lyö sitä ainakin naamaan mun puolesta, tai kerro mulle vähintään sen nimi ja osote

jos se taas on nesteellä töissä ni halaa ja kiitä sitä mun puolesta, paitsi jos se on venäläinen (en vihaa venäläisiä, vihaan vaan venäläisiä bensatehtailijoita ja sitä paskaa mitä ne kehtaa bensaks sanoo!)

mut nii joo,meinas todellisuus unohtua, venäläinen bensahan on tarkotettu ladan tankkiin.. ja ladahan kulkee vaikka pari kertaa kätetyllä tiskivedellä jos tarvis vaatii.. polttakaa ne paskat.. kaikki ladan tehtaat pitäis polttaa koska ne on syynä bensan korkeeseen hintaan ja paskaan laatuun! ja sitäpaitsi ladat on ihan vitun hitaita paskoja ja haisee ihan vitun pahalle.

vittu mä aloin selittää paskasta bensasta ja pädyin haukkumaan ladaa.. :D noh, ei voi mitään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.