IRC-Galleria

öyyKeskiviikko 06.09.2006 18:07

YO bitches. Bike & Tuningille työharjotteluu. :D imekää siitä perseenreijät. :P sinne siis tuo sit kaikki autonsa tuunattavaks et mulla riittää sit töitä. ;)

JEEEEEE!!!Maanantai 28.08.2006 17:07

nanananaananannannaa nanananaanananannannaa jee vittu saatana vittu helvetti vittu jee vittu inssi ekalla läpi!!! (taino oikeestaan tokalla ku ekalla kerralla en päässy paikalle asti) :D:D:DD:D:D:D:D:D vittuuuuu jeeeee lalalalalalallalalalalalalallalaalalalalaaaa jee jee vittu saatana jee jee imekää vituuuuu saatanaaaaannn jee jee plop plop vittu jee!

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.08.2006 03:44

oiiiiiiiiiii mä kuolen nälkään hetkenä minä hyvänsä! oon ollu jo 4tuntia syömättä ja nälkä on kova! PRKL! jääkaappi vaan on liian kaukana, ei millään jaksais sinen sti. mut pakko se kai on sinen kohta karata ja meen samalla nukkuu. :D

kiitti moi hei lähen koht

joopa joo. :DSunnuntai 27.08.2006 02:15

tuli tos sit vedettyy twisterit ihan huolel. :D puoltoista tuntii kesti yks kierros. :D ei ollu hubaa. :D viimenen kerta ku kestää niin kauan prkl. mut maisemat oli näkemisen arvoset. ;)

siin hommassa tuleee oikeesti hiki! :D
tulipahan ryssittyä ekan kerran piikillä...

selvisin kuitenkin hengissä ja polvet kipeet, naama ruvella, kyynärpää puhki, selässä joku pien jälki, vauhtii oli ehkä joku 50. jarrukahva katkes ja oikeen puoleinen takavilkku väänty vähän.

pienillä vahigoilla siis selvittii, mut ei ehkä ens kerralla.. ja mulla on onneks yks ylimääräne jarrukahva, ei sinänsä haittaa mitää. nii joo ja kaasu jää nyt päälle, se pitää palauttaa ite. katteisiin ei edes tullu kunnolla naarmuja (ihme kyllä)

ja näin. virheistä oppii, ehkä.. ;) ei kannata kokeilla perässä, on polvet kipeet vielä pitkään sen jälkeen. :P

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.08.2006 21:32

alla on Dr. Phil testi (Dr. Phil itse sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä). On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain pari minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua). Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Kun lähetät viestin eteenpäin, jos haluat, voit kirjoittaa otsikkoon oman pistetuloksesi, näin ystäväsikin saa tietää sinun pisteesi.

Ota paperia ja kynä esiin, testissä on vain 10 kysymystä! Merkkaa
kysymyksen numero ja kirjain, jonka vastausvaihtoehdon valitsit.
Esim. 1-a , 2 –b Lopuksi lasket pisteet alinna olevasta taulukosta.

valmiina?

aloita.
(en jaksa merkkailla valintojani tänne, vastaa ite)

1. Koska olet parhaimmillasi?
a) aamulla
b) iltapäivällä ja aikaisin illalla
c) myöhään illalla


2. Tavallisesti kävelet…
a) melko nopeasti, pitkin askelin
b) melko nopeasti, lyhyin askelin
c) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d) vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna
e) hyvin hitaasti


3. Kun puhut ihmisille…
a) seisot kädet puuskassa
b) pidät kädet yhdessä
c) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla
d) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi


4. Rentoutuneena, istut…
a) polvet ja jalat yhdessä
b) jalat ristissä
c) jalat venytettyinä eteenpäin tai suorina
d) käpertyneenä jalkojesi päälle

5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit…
a) isolla äänekkäällä naurulla
b) hillitymmällä naurulla
c) hiljaisella naurahduksella
d) hymyllä


6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen…
a) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b) teet hiljaisen sisääntulon, ja katselet ympärillesi, jotta tunnistaisit tuttuja kasvoja
c) teet todella hiljaisen sisään tulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana


7. Työskennellessäsi intensiivisesti joku keskeyttää sinut…
a) olet tyytyväinen tauosta
b) olet ärtynyt keskeytyksestä
c) olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja


8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a) punainen tai oranssi
b) musta
c) keltainen tai vaaleansininen
d) vihreä
e) tumman sininen tai liila
f) valkoinen
g) ruskea tai harmaa


9. Viimeiset hetket ennen nukahtamistasi illalla…
a) olet selälläsi, vartalo suorassa
b) mahallasi, vartalo suorassa
c) kyljelläsi, vartalo taipuneena
d) käsi pään alla
e) pää peiton alla


10. Näet usein unta…
a) putoamisesta
b) taistelemisesta
c) jonkin tai jonkun etsimisestä
d) lentämisestä tai kellumisesta
e) yleensä nukut vailla unia
f) unesi ovat aina miellyttäviä


PISTEET:

1.(a) 2 (b) 4 (c) 6
2.(a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3.(a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4.(a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5.(a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6.(a) 6 (b) 4 (c) 2
7.(a) 6 (b) 2 (c) 4
8.(a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9.(a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10.(a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1


YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.

51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena, joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.

41 – 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä.

31 – 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa. Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.

21 – 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona, hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä. Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä.

48 pistettä. YO YO!
Raptori is a rap group, formed 1989 in Hyvinkää, Finland. They were pioneers of Finnish rap music.

Raptori had a style of its own. They were both aggressive and humoristic at the same time. In the last years of 1990s dozens of new Finnish rap groups appeared but they were imitating American rap rather than trying to make personal music like Raptori did. Raptori's first album, Moe, was highly successful, selling over 80 000 copies and yielding a number one single (on Finnish chart) "Oi Beibi". After their second album, Tulevat tänne sotkemaan meidän ajopuuteorian, Raptori broke up (or at least left the scene) but they came back in 2000 and released their third album, Ouu-raisakson. They are making another comeback in 2010, and then we're most likely going to hear "Oi beibi III" which has so far been "impossible to create with current technology", as was written in the cover booklet of Ouu-raisakson. Therefore, they currently have made "Oi beibi", "Oi beibi II" and "Oi beibi IV - Faijan uhka".

In the mid-1990's, Izmo and Jufo III formed a band called Allekirjoittanut with Tommi Lindell. They have released one album, Generation Å. A fellow Raptori member Kaivo also appeared on that release.

hih. :DPerjantai 28.07.2006 20:42

Tuolla voi testata: http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php
Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen ----*
Harkitsija
(pmpp)Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet innokas, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ideapakkaus. Ihmistyyppisi on monilahjakkuus, joka on kiinnostunut lähestulkoon kaikesta. Kaltaisesi ihmiset ovat itsenäisiä ja riippumattomia, mukautumattomia ja toisinaan jopa kapinallisia ja riitaisia. Ihmistyyppisi toimii inspiraationa toisille, jotka saattavat seurata sinua kuin gurua tuntemattomille vesille, joilla saattaakin olla vaaroja. Ihmistyypilläsi on toisinaan vaikeuksia tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia tai kohdata vastoinkäymisiä tai sietää auktoriteetteja. Sinulle soveltuu ammatiksi itsenäinen yrittäjä – toisten järjestelmiin sinun on vaikeampi sopeutua kuin omiisi. Sinulla on kyky menestyä monilla alueilla, ja saatatkin vaihtaa alaa monta kertaa elämäsi aikana. Etsit aina uusia haasteita, kun nykyinen toiminta on jämähtänyt rutiineihin. Ammattialoista sinulle sopivat parhaiten myyntityö, tiede, taide, kirjoittaminen ja psykologia – ja oikeastaan kaikki muukin, jos voit tehdä sitä oman mielesi mukaan. Löydät itsesi usein visionäärin, markkinoijan tai tutkijan roolista.

vähän sanoja mitä on hyvä tietää. ;)Perjantai 28.07.2006 20:25

RYHMÄ = joukko ihmisiä vrt. posse
TSEKATA = havainnoida ympäristöä
BAILATA = hipata tahi juhlia
TSUTSU = ylentävä sana naishenkilöstä
KOTIPOIKA = himahemmo
BISSE = ölppä eli kolina
LIHIS = näennäinen ruokatarvike
PASIERVI = sammunut henkilö
SKOUDE = poliisi 6:lla kirjaimella
VÖYGÄTÄ = hetkuttaa urbaanisti
TSILARI = talonmies (jopa latari)
STÄDÄRI = styrkkari eli vahvistin
HIIPPA = muinainen kirkollinen päähine
SHADESIT = aurinkolasit vrt. pokat
GHETTOBLASTERI = rytymankka
357 = Olof Palmen murha-ase
DUSATA = tehdä eli väkertää
SKEEBO = eräänl. kielisoitin
DUUNAA = väkertää eli tehdä
SITÄ! = jormaa!
TÄPPI = rahnu eli vyffe
DAISY = hipahtava rap-elämänkatsomus
JORMAA! = sitä!
ROINA = suonensisäinen huume

Sukellus pumpuliinPerjantai 28.07.2006 20:12

Korulauseita tyhjiä sanoja
Kuka niitä tarvitsee?
Me loimme kahden valtakunnan
Jota rakkaus hallitsee
Tule tunteiden ruusutarhaan
Jonka usva jo harsollaan peittää
Tule rakkauden muurien suojaan
Jonne muut eivät nää
Oveesi koputan rakkaani kuulethan-
Jo hakasi avaa
Ei puhuta huomisesta nyt
Ollaan aivan hiljaa
Ethän lähde luotain pois
Ethän jätä minua koskaan
En voisi sinua milloinkaan satuttaa

Sinun ihosi tuoksu
Huuliesi kosteus
Tuo katseesi salaperäisyys
Silmiisi vajoan - huulemme kohtaa
Kahden ihmisen läheisyys
Ohikiitävän hetken vain me kahden
Kun yhdymme maailmankaikkeuteen
Kun otat minut syliin
Tuntuu kuin sukeltaisin pumpuliin

Maailma pyörii radallaan
Oi kuinka sinua kaipaan
Olet poissa vain pienen hetken
En silti malttaisi odottaa
Tuon tuosta kelloa katson
Aika suorastaan löntystää
Voi kuinka ikävä tekeekään kipeää

Sinun ihosi tuoksu
Huuliesi kosteus
Tuo katseesi salaperäisyys
Silmiisi vajoan - huulemme kohtaa
Kahden ihmisen läheisyys
Ohikiitävän hetken vain me kahden
Kun yhdymme maailmankaikkeuteen
Kun otat minut syliin
Tuntuu kuin sukeltaisin pumpuliin

Sinun ihosi tuoksu
Huuliesi kosteus
Tuo katseesi salaperäisyys
Silmiisi vajoan - huulemme kohtaa
Kahden ihmisen läheisyys
Ohikiitävän hetken vain me kahden
Kun yhdymme maailmankaikkeuteen
Kun otat minut syliin
Tuntuu kuin sukeltaisin pumpuliin

Herkkää.. :)