IRC-Galleria

Pakko purkaaTorstai 27.07.2006 22:20

Nyt on tullut liian pitkään täytettyä valmiita pohjia, aika kirjoittaa jotain oikeetakin.

Ensinnäkin DBTL. Mulla on tohon tapahtumaan todella vahvat henkilökohtaiset siteet, niin mielettömästi muistoja ja kaikkee. Tuntuu aika uskomattomalta, että tällästä voi tapahtua. Joku on mokaillut ihan kunnolla. Mutta toisaalta, aina jos koitetaan yhdistää Turku, nuoret ja rock, niin ei toimi. Monesti on tullut se huomattua.

Ei mua edes harmita se, että keikka jää väliin, onhan se nyt kuitenkin muutamaan otteeseen nähty, enemmän harmittaa se, miten ihanan tapahtuman maine tahrautuu. Tiedän, että Turun päättäjät vihaavat DBTL:ää, koska se tuo äänekkäitä ja roskaavia juhlijoita heidän kotinurkilleen. Monia kertoja tapahtuma on ollut vähällä loppua, pelkään, että tämä on viimeinen niitti.

Kesä on aika loppupuolella. Ei se mitään oikeestaan. Tavallaan on ikävä koulua jo, mä en kestä olla pitkiä aikoja toimettomana. Ja onhan tässä ollut aikaa unohtaa kaikki huonot puolet, ärsyttävät ihmiset ja kouluaineet.

Nyt on kai taas se aika, että pitää pyhästi luvata panostaa kouluun enemmän kuin viime vuonna, nostaa tavoitteet korkealle ja motivoida itsensä. Lupausten rikkominen on mulle ihan harrastus. Mä en osaa arvioida miten viime vuosi meni. Matikan pudotus on tietysti ollut hurjaa koko ajan, mutta siitä mä en aio ammattia repiä. Nyt voisin myös vakuuttaa itseni siitä, että olen hyvä ja tiedän ja uskallan puhua tunneilla, mut mä tiedän et se ois ihan turhaa. Asia joka ei koskaan muutu. Sama jos koittais luvata viettää aikaa vähemmän koneella. Turha luulo.

Okei, mä lupaan (ainakin mulle tulee parempi mieli)

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.