IRC-Galleria

Nyt on tylsää. Pääsiäinen, joka on siis siinä mielessä sairas juhla, että juhlimme henkisen johtajamme kuolemaa, on koonnut taas sukulaiset yhteen. Tämäkin on siis vain yksi tekosyy ryypätä ja syödä niin että napit irtoilevat pöksyistä. Mut ainahan mulle ilmainen vapaapäivä kelpaa. Ne juhlat mä pidin eilen.

Mä oon alkanu pikkuhiljaa tajuamaan miten vitun perseestä se oikeesti on että Palatsi lopettaa. Mikään Vimma ei voi korvata sitä mitä Palatsi kaikessa kamaluudessaankin mulle edustaa. Mähän vietän valveillaoloajastani enemmän aikaa siellä ku kotona! Joo'o. Kaupungin (mielestäänniinvituntärkeet) merkkihenkilöt unohtaa tässä maailmassa, missä ooppera saa jotain miljoonia tukea, mut vanhukset ja nuoret jää 'vähän' paitsioon, et ne ketkä on nuoria nyt, päättää mitä vanhuksille tehdään sitten ku ne on siellä rapistuneissa vanhainkodeissaan. HAH! Mä en ainakaan sääli yhtäkään kusipäätä. Tosin koko systeemi on niin perseestä, että mä en tuu ikinä olemaan se henkilö joka näitä juttuja miettii.

Mulla on sinänsä hyvä tilanne, et vanhemmat alkaa tottumaan et reissaan ympäri Suomee ja mulla on keinoni päästä paikkoihin, joihin mun periaatteessa ei pitäis päästä, mut entäs kaikki muut? Ehkä mun ei pitäis tuntee vastuuta pikkuisten rokkarinalkujen kasvatuksesta, mutta mikä korvaa Palatsin? Vapari? No huhhuh. Jos mulla ois rahaa, mä pistäisin itse pystyyn jonkun paikan, mutta kun ei ole. Tuskin kukaan rikas, mutta ystävällinen ja avokätinen turkulaismiljonääri tätä lukee, mut aina saa toivoo. Vituttaa.

Aika valitusta

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.