IRC-Galleria

kata kertooo tarinaa ;DDSunnuntai 09.12.2007 01:04

oli pimeä ilta. kello oli 22:40, kun valkoisen tiilitalon valkoinen ovi aukesi. sisään astui mies mustissa ja kysyi : " onko tämä talo numero 129?" vastausta ei kuulunut koska kukaan talossa olioista ei uskaltanut vastata. Mies korotti ääntään ja kysyi uudelleen: "ONKO TÄMÄ TALO NUMERO 129???"
muu väki talossa oli jo mennyt nukkumaan paitsi perheen äiti ja tytär. Perhe oli myös kutsunut vanhimman tytön ystävän yövierailulle.
talossa oli hiljaista. kuului vain pulleahkon kilpikonnan kuorsaus. Tumma mies tuli ovesta sisään ja kuulutti megafooniin: " ONKO TÄMÄ TALO NUMERO 129?" ei kuulunut vieläkään vastausta. Vanhintytär alkoi itkeä, koska häntä pelotti tosi lailla. Yökylässä oleva tyttö keräsi rohkeutensa ja meni ovelle. Tyttö sanoi: "on tämä, oliko asiaa?" hänen äänensä tärisi ja tyttären äiti huusi Rapatin pöydän
kattilakaapista, että tule pois sieltä!
Tyttö heilautti kättään merkiksi että kaikki oli OK. Äidin ääni kuitenki kehotti häntä jättämään seuralaisensa. Tumma mies näytti pelottavalta tytön silmissä. se oli iso ja jykevä ja hänen hengitys pihisi. iältään tämä mystinen mies oli n. 30 vuotta. Mies astui tyttöä askeleen lähemmäs. Tytön hengitys kiivastui ja hän tärisi. Mies otti tyttöä vasemmasta ranteesta kiinni ja sanoi:
" Joo, mie olen Martti ja tuon tämä postipaketin. Saiskos valoa vähä nii neiti sais kuitata tän."
Äiti kömpi ulos kattilakaapista ja tyttö hyppäsi alas lampusta. Kaikki nauraa räkättivät paitsi postimies, hän ei tiennyt miksi asukkaat nauroivat. Tyttö kuittasi postipaketin ja mies poistui paikalta, mutta häneltä putosi salainen viesti. Vanhin tytär juoksi viestin luo ja luki sen itsekseen. Hänen silmänsä laajenivat ja hengitys loppui melkein kokonaan. Hän nieleskeli sylkeään ja alkoi lukea:
" Martti Kumpula. Olen valinnut sinut salaiseen tehtävään. Vie paketti taloon 129, mutta älä kerro sen sisällöstä. Paketti sisältää räjähteen joka laukeaa viidentoista minuutin kuluttua kuittauksesta. T. Lauri Kettumäki. " Vanhin tyttö katsoi äitiään joka nappasi vieraan kädestä paketin ja vei sen " Ingan mettään". Äiti juoksi takaisin sisään ja huusi: " Nyt nukkumaan tytöt. Sinkkuelämää loppui jo
Tytöt eivät kuitenkaan jaksaneet vielä painua pehkuihin joten he ottivat vähän yöpalaa. kuten "hapankorkkuja". Vanhimmalle tyttärelle iski jumalaton WC: hätä ja niin sitä mentiin. Yövieraallle taas maistuivat liköörikarkit.
Tytöt sitten viimein lähtivät nukkumaan, ja kuului kauhea pamaus. Vanhin tytär säikähti ja juoksi nukkuvan isänsä luo. Tytär kysyi: ISI ISI! mikä se oli? Isä vastasi: Pakkanen vain paukahti. Menkää nukkumaan. JA niin tytöt menivät nukkumaan, nukkuen aamuun asti!
aamulla tytöt heräsit ja eivät muistaneet mitään tapahtumista. Yövieras lähti kotiin ja näki " Ingan metän" kohalla postimies Paten. Tyttö säikähti ja soitti 112: seen. Pate kuitenki tarttui tyttöä olkapäästä ja alkoi laulaa: Postin tuo, Postin tuo, Postin tuo Pate jokaisen luo..! Talon nuorin asukki juoksi ikkunasta läpi, ( saamatta mitään ruhjeita) ja halasi postimiestä.
"ihanaa nähdä viimeinki Jaakko!" Pate ylisti.
Ja antoin Jaakolle uusimman Postimies Pate - Elokuvan.

LOPPU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.