IRC-Galleria

KRIESSE

KRIESSE

Niin se elämä opettaa.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Krista feat. Roope.Tiistai 19.12.2006 18:22

Krista. sanoo:
roope --- > hoitoon.
Azylum sanoo:
ah, hoito.
Krista. sanoo:
joo.
Krista. sanoo:
lainaatko mulle Moottorisahaa?
Azylum sanoo:
Sori, se on lainassa Meillä XD
Krista. sanoo:
Voi ei.. Mitä mä nyt teen?
Krista. sanoo:
Auta. Mitä mä nyt teen?
Azylum sanoo:
: DD
Krista. sanoo:
Älä naura. Mulla on hätätilanne.
Azylum sanoo:
: DDDD
Krista. sanoo:
SÄ OOT ILKEE!
Krista. sanoo:
*Kaivaa haulikon taskusta ja ampuu. PUM!*
Krista. sanoo:
Kuolit.
Krista. sanoo:
*Nauraa ilkeästi ja sylkäisee naamallesi.*

^ Voi kuinka ihunaa! :D

Viimeinen sana.Maanantai 11.12.2006 14:59

Annan sinulle mahdollisuuden sanoa YHDEN sanan. Se on viimeinen sana mitä voit minulle koskaan sanoa. Sen jälkeen et voi sanoa minulle mitään, koskaan.
Minkä sanan sinä sanoisit?

Vastauksesi jälkeen kopio tämä omaan päiväkirjaasi, ja katso mitä muut sinulle sanoisivat.

Kiitos taas.Torstai 07.12.2006 00:47

Näin ne kaikki asiat halutaan olevan.. Just tällain.. Aivan niin.. Haistakaa ny jo vittu. Ette kai oikeesti kuvittele,että mulla asiat olis sillain kun haluisin että ne on? Jos kuvittelette,lukekaapa 2 edellistä päiväkirjamerkintää.. Tää kaikki on syvältä. Todella syvältä! Niin syvältä,että ette ikinä oo edes kuullu semmosesta paikasta. Tää kaikki helpottuis,kun tekis yhden liikkeen; mutta en voi tehdä sitä. Mulla on 3 asiaa,joiden takia en voi tehdä sitä. Itse asiassa,3 ihmistä joiden takia en sitä voi tehdä. Kaikki paine vaan kasautuu,ja kavereita ei halua vaivata tällä paskalla,kun niillä on parempi elämä. Ei kukaan halua vikisevää kaveria. En haluaka valittaa,ei se taida asioita mitenkään auttaa. Toivotaan vaan,että pää kestää tän kaiken..

Ja haluisin yhtä toista ihmistä kiittää,joka meni ns. sanoon toiselle ihmiselle semmosesta asiasta,jonka haluaisin unohtaa ja en olisi hänelle halunnut kertoa. Luotin vain liikaa. Luotan ihmisiin liikaa. Tästä lähin,en luota kuin itseeni,jos itseenikään uskallan luottaa. Ja tästä lähin,olen aivan hiljaa. Ihan sama mitä mieltä olette,pidän kaiken sisälläni. Kiitoksia tämän tietyn ihmisen,joka sen luottamuksen meni taas pettämään. Luottamus.. Mikä vittu semmonen on? <-- Noin voisin ajatella hänestä,että hän ei tiedä mikä on luottamus. Siltä musta ainakin nyt tuntuu. Kiitoksia,kun muistutit minua siitä asiasta,kiitos kun menit kertomaan siitä. Vaikka et kuulemma sitä suoraan hänelle sanonut,niin silti annoit hänen ymmärtää sen asian oikein. Kiitti oikein vitusti.

Kiitän ja kumarran.

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 23:31

Koitetaan pärjätä tässä helvetin paskassa maailmassa. Kaikki asiat joita teemme,epäonnistuvat. Menetämme ihmisiä elämästämme. Kaikki vituttaa niin perkeleesti. Mutta yritetään pitää ittemme ihmisinä,vaikka se onkin hankalaa tässä paskassa.
Te joilla on pääasiana haukkua muita koko ajan; Grow up! Mitä helvetin ideaa on koko ajan puhua toisista paskaa? Mitä vitun orgasmeja te siitä saatte?!? Mä en tiedä,kertokaa te se mulle. Kertokaa,miks ihmisten täytyy olla niin saatanan kaksnaamasia paskanjauhajia..!!! Se menee jo pikkasen yli tää kaikki. Tää kaikki,mitä te muut teette toisillenne. Mulle on jo tehty niin paljon paskaa,että ei sitä enää huomaa vaikka tulis yks paska asia lisää. Se on tullu huomattua,että sitä selitetään kaikkee. Ja kusetetaan kaikkia. Eli toisin sanoen,ei sitä kannata luottaa kun omaan itseensä. Pääsee helpoimmalla. Saat olla rauhassa,kun et puhu asioistas. Kirjota vaikka päiväkirjaa,sitä tuskin kukaan menee lukemaan. Kiitos taas kerran.

Kiitos.Sunnuntai 26.11.2006 15:50

Kaikki asiat menee taas perseelleen. Kuulen vähän väliä,että oon taas tehny jotain. Ja yhdelle ihmiselle,jota kuvittelin kauan ystäväkseni; Kiitos kaikesta paskasta. Kiitos kusetuksesta. Kiitos kaikesta. Kiitokset sukulaisille,jotka ette edes morjesta tai puhu mulle. Syynä on varmaankin se,koska eräs toinen sukulainen selittää musta teille kaikkee paskaa. Ja te tyhmät meette uskoon kaiken. Totta kai,onhan se sentään teidän sisko,joka puhuu. Ja siskoon pitää aina luottaa. Just joo. Ei kannata luottaa kun itteensä,ollaan kaikki hiljaa omista asioistamme tästä eteenpäin,eikä puhuta mistään kellekään. Päästään helpommalla,kukaan ei voi tulla vittuileen mistään eikä susta voida keksiä paskajuttuja. Pysykää kotona,niin ei varmastikaan keksitä. Älkää olko enää kehenkään yhteydessä. Olkaa ihan yksin ja hiljaa. Silloin teitä ei voi satuttaa. Ei kukaan eikä mitenkään. Ollaan hiljaa. Ei tarvitse olla,jos todellakin uskotte että voitte ystäviinne luottaa täydellisesti. Mä ainakin olen tästä lähin hiljaa. En puhu mistään kenellekään. Pääsen helpommalla kaikesta. Sulkeudun siihen omaan maailmaan,josta kukaan ei haaveile. Oma maailma,jossa saa elää miten haluaa. Kiitos.

Tässä tämä taas.Maanantai 20.11.2006 18:38

taas meni tääkin päivä. ja oikeestaan perseelleen meni. ei tässä mtn,kyllä tää kohta tästä kai selviää kaikki. jos asiat nyt sitten selviävät. ei sitä koskaan tiedä. toivotaan parasta.

SUOMALAINEN MIESTiistai 14.11.2006 21:23

Ainesosat:
90% sika
9% herrasmies
1% erotiikkaa
saattaa sisältää tunteiden jäämiä.

Parasta ennen avioliittoa

Ravistettava ennen käyttöä

VittuuTiistai 07.11.2006 17:30

Miks ihmiset ei vaan voi antaa toisten elää rauhassa? MIKS HELVETISSÄ SEMMONEN PIKKU ASIA EI ONNISTU?!?! Tarvii tulla selittää paskaa toisista ja kuulee niistä jostain aivan oudosta paikasta tai semmoselta,jolta ei ikinä kuvittelis kuulevansa semmosta..!!! VITTUU!!! Miks täytyy olla semmonen saatanan paska,eikä antaa toisten elää?!?! Sitä mä vaan kysyn.

Homofobia on sairaus.Keskiviikko 25.10.2006 23:14

Minä olen tyttö,
joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu,
joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar,
joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat,
jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies,
joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi,
joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin.
Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista.
Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari,
jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö,
joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti,
joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt,
jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt,
jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä,
joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja,
joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies,
joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö,
joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies,
joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö,
jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin

[Ei aihetta]Perjantai 13.10.2006 01:20

Halaaminen johtaa suuteluun.
Suutelu johtaa nuolemiseen.
Nuoleminen johtaa nussimiseen..
Halataanko?