IRC-Galleria

KaappiM0rso

KaappiM0rso

Nuku rauhassa ikuista untasi meidän kaunis enkelimme <3 25.9.1996-22.9.2013

[Ei aihetta]Lauantai 18.02.2012 12:18

auton keula kohti Ouluu ja huomen aamul matka jatkuu LEVILLEEEEE !!

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.02.2012 00:08

... ja nyt mä tajuan et tein tosi paskasti sua kohtaan, samalla itken sitä kun en tätä ikinä anteeksi saa.

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2012 01:20

NO HUH !! Ne oli semmoset levyjulkkarit et alta pois ! :---D Vielkii ihan fiiliksis ja varpaat jääs jonottamisest mut en muista et koska viimeks ois ollu tälläin fiiiliiiis ♥

"oisko mitää..?"Perjantai 10.02.2012 17:37

jeppaa, se ois tänää levyjulkkarit Brankkarillaaaaa ! ♥

rakastan <3Torstai 09.02.2012 23:25

njooo se ois 9pv ja sitte Leviiii :3 ja sitte ois viel 17.3 kattoo NIKOO KIVELÄÄÄÄÄ !!! Eli luvassa on jotain ihan vitun ikimuistosta :---D

w00t ?Keskiviikko 08.02.2012 20:17

voi jeesus o_O Meinasin tänää lentää_selälleni_pyörtyä_kuolla_kiljua ku käytii KSAOssa ku oli avoimetovet dd:

[Ei aihetta]Lauantai 04.02.2012 19:46

ciaaa ! Istun tyytyväisenä baaritiskillä tuoppi nenän edessä ccc; mut se mitä tuoppi sisältää on batteryä, mikä meni vikaan täs yhtälös ? o:

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.02.2012 18:11

Sinne meni Rauski-sedän streamikii :cc nyt ei oo jäljellä ku hyvät muistot... ei enää edes KÄSIIIH auta ;c

eihän täs oo mitään järkee !Tiistai 31.01.2012 21:36

"ei vittu ainakaa mitää homoo presidentiks" "mie ainakii muutan Viroo jos Haavistosta tulee tän maan johtaja" MITÄKÖHÄN ? Miks mun kupolii ei upoo tollaset puheet ? Ihan alkaa pikku hiljaa nakertaa oikee urakalla tollanen ! Homoseksuaalitkii on ihmisii, ihan niin ku kaikki muutki. Ei sillä ole mitään väliä mitä presidentti puhaa öisin ja kenen kanssa, se ei kuulu meille ja eipä oo tuo Halonen kaa pitäny mitää blogi yksityiselämästään jos siihen lähtään. Suomalaiset on vaan niin homofobista kansaa että ihan hävettää. Tai sitten me vaa pelätään muiden maiden mielipiteitä. Varmaan joku Irakilainen heti kuulee jostaa että Suomen presidentti on homo (jos siis oletetaan että Haavisto voittaa) ja sitten se on ihan kauhuissaan ja kattoo googlesta että missä on Suomi ja tajuaa "ahaa ! Tossa Ruotsin vieressä missä on lisää homoja!!" (ei pahalla Ruotsalaisille)
Tosin joissain maissa esimerkiksi Filippiineillä homoudesta seuraa kuolemanrangaistu <---- Ainakin tuollee miulle sanottii, mutta eipä oo Halonen paljoo Filippiineillä käyny. Ja jotkut puhuu että "ei homoissa mitään vikaa mutta eihän ne oikee presidentiksi..." Taitaa niissä sitte jotain vikaa olla ku ei sovi presidentiksi. Ihminsellä voi olla loistavia ideoita ja ajatuksia miten tätä maata voidaan parantaa vaikka olisikin homoseksuaali tai vaikka bi. Lisäksi mistäs sitä tietää vaikka tuo Obamakin ois oikeesti homo ja sillä oliskin vaa kulissivaimo yms cc: Minä en vaan voi ymmärtää tätä haloota !!! Minun mielestä Haavistolla on loistavia ideoita, jos voisin äänestää niin tietäsin tasantarkkaan kenelle minun ääneni menisi.
Pointtini oli että miettikööt ihmiset vähän ja punnitkoot arvojaan jos esim. ei halua äänestää Haavistoa mutta ei myöskään halua että liitytään NATO:n (<-- niin kuin olen ymmärtänyt että Niinistö haluaa) ja sitten vaan menee ja äänestää Niinistöä koska ei halua homopresidenttiä.

Niin kuin taisin jo sanoa, tää on vaa mun oma mielipide ja teillä ketkä tätä sattuu lukemaan on omat mielipiteet mutta miettikää jooka ja alkoo hiukan suvaitsevampia (:
mä haluun nyt nukkua, mutten vaa mitenkään voi/
kun onnelliset ihmiset pääsee täält nukkumal pois/