IRC-Galleria

Kady

Kady

oot aina ollut ilkee, nykyään oot kauhee

Lauantai...Lauantai 03.12.2005 20:01

Viikko meni koulussa miten meni, saatiin ekat kokeet takasin tossa joku päivä ja ne meni ihan päin helvettiä mut ei se oo niin vakavaa :)

Harmittaa kun en taaskaan ole ehtinyt näkemään kavereita, mitä nyt eilen illalla joitan näki <3 Pitäis varmaan ryhdistäytyä ja nähdä niitä joita ei ole nähnyt moneen viikkoon tai itseasiassa taitaa joidenkin näkemisestä olla jo kuukausia :'( Tänään on vaan jumittanu himassa, suurimman osan päivästä koneella. . . Mutta nyt mulla onkin oma Avista ;)

Mun pitäis vahtia tänään hetki Emmaa ja Ottoa toivottavasti ne on nukkunut hyvin, ettei tarvi mulle kiukutella. Nina tulee tänään meille ja sitten me syödään pizzaa ja katotaan varmaan joku leffa tai jtn...

Ihan kökköä kun itsenäisyyspäivä on tänä vuonna sillai että joutuu seuraavana päivänä menemään kouluu, kahtena edellisenä vuonna oon jonkun kaverin tai useamman kanssa katellu linnanjuhlat ja pitäny hauskaa, ei siitä sen enempää.

Joulukalenterit on kivoja kunhan niissä on suklaata, ekana aamuna mun veli sattu vaan pöllii mun suklaat. Arggggggggg...

Tulis vaan vielä lumi *

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.