IRC-Galleria

Kaede

Kaede

Emmiejaksannyherätämuthuamena
Dear diary

Olen tänä keväänä syntynyt uudestaan naiseksi. Senkin lisäksi, konekin kettuilee tänään. Piti forkatakin mokoma jo kuukausi sitten mutta se jäi, toistaiseksi hämäristä syistä. Taisin vaan olla laiskanpuoleinen pallo. Taas.

Yhteyksiäkin pitäs pitää ihmisiin. Ei sellastakaan jaksa tämmösinä päivinä käsittää, ennemmin wowittaa. Sitä ennen, pitäs varmaan tehdä jotain tälle koneelle kyllä kun tulee virusvarotuksia 3 minuutin välein ja kohteena aina eri exe-tiedosto.

Niin, ja hiiri ei toimi. Kukaan niitä paristoja jaksa vaihtaa.

Hit me, I'm a dweebLauantai 29.04.2006 01:23

Oon taas sen värinen että saattaisin kaivata seuraa bigtime. Ahne ja paksu olo.
Haisen sen verran pahalle että vois mennä aamulla saunaan. Hautua siellä kaikki nesteet taas ulos. Mmm, kuulostaa hyvältä.

Olen pässi, joka ei vielä ole tehnyt PHP-tehtäviään. Kaduttaa, mutten siltikään jaksa nähdä vaivaa asian eteen. Ennemmin olen vaan ja wowitan. Tai jauhan paskaa rakkaani kanssa. Jollen kumpaakaan edellisistä, jauhan paskaa muiden kanssa tai nukun. Elämä on helppoo kun on kotona asuva datanomi.

Nyt voisin mennä nukkumaan, ehkä unia omasta pallosta.

Tärkeä ihminenSunnuntai 12.02.2006 01:08

Sen ei kuulu olla mitenkään paha asia jos omistaa tärkeän ihmisen. Tärkeän ihmisen läsnäolo tuo turvallisen tunteen, sanoisipa hän mitä tahansa. Tärkeä ihminen, on hän sitten hyvä tai paha, on joka tapauksessa aina jollain tavalla läsnä.

Minun tärkeä ihmiseni on aina täällä läsnä. Vaikka välimatkaa on hurjasti, vaikka hän satuttaakin joskus, hän on minulle aina tärkeä. Se on siksi, että aina kun hän on täällä, aina kun hän sanoo jotain, mikä lämmittää sydäntä, aina kun hän muistaa minut, hän tekee minusta täydellisen pelkällä läsnäolollaan. Usein läsnäolokaan ei ole välttämätön, usein pelkän äänensä kuuleminen tuo saman tunteen.

Hän ei ole ainoa minulle tärkeä, mutta tulee aina olemaan siltikin se ykkönen. Se ei ole paha asia, se on rakkautta.

Huolestuneisuus kasvussaTorstai 02.02.2006 23:26

Kuten kaikki muutkin käyttäjät varmasti ovat huomanneet, irc-galleria alkaa muistuttaa pahasti vanhaa tuttuamme ii2:sta. Syy, miksi niin monet haistattivat ii2:lle yhdessä välissä pahat, oli se, että se homma meni sillä sivustolla aivan liian leikkimiseks. Siispä, yhdytään kaikki yhdessä rukoukseen simppelimmän irc-gallerian puolesta ettei homma täälläkin mene liian lööperiksi!
(vaikkakin epäilen että tät harvemmat koskaan tulevat lukemaan...)

Asiasta HC-pornon kautta muovilusikoihin, liikunta näemmä piristää. Pelottavaa miten sen nyt huomaakaan. Taidan olla tulossa viisaaksikin kun moisen havaitsin viikon aamuliikuntojen jälkeen. Huh. Happimyrkytys varmaan.

Noniin hei peelot, ampukaas mut jo sillä katkastulla haulikolla lähietäisyydeltä että tämmösestäkin tulee joskus loppu, mmkay? ;P
Kaikkea tässä taas tullut kokeiltua. Vaniljanaaraskin muutti Tampereelle ja sai viikolla lempeitä sydänkohtauksia kaikesta uudesta. Melkein niinkun katsois lapsen varttuvan ja oppivan käveleen ensiaskeleensa.

Kahvia tekis taas mieli. Pakko vierottaa taas jotenkin. Lomalla meni niin helposti ilman kofeiinia kun oli muita asioista joista olin riippuvainen. Tai joissa vaan riipuin. Jossa riipuin. Roikuin. Mmm, en lopulta ihmettele miks ihmiset joskus kaikkoo mun läheltäni. Ehkä painan vaan niin paljon että mua on vaikee kestää roikkumassa jalassa kiinni? o.o

Final Fantasy 7 PC:lle tuli vuonna 97, muistaakseni. Hämmentävää toisaalta on se, että nykyisillä koneilla valitessa visuaalisia asetuksia käyttäjälle ehdotetaan software renderointia, vai mitä onkaan. Harvinaista kyllä, kuvanlaatu on parempi, videoleikkeet jopa näkyy eikä kone nyi oudosti kuten hardware-valintaa käytettäessä. Jotkut höynät vois viel mennä siitäkin itkeen sinne japanin suuntaan. WoWia odotan, josko saisin ennen lomaa sellaisen jumaluuden käsiini kokeiltavaksi. Peli kun on kuulemma addiktoiva, eli juuri sitä mitä nyt tarvii tähän vuodenaikaan.

Itse kun muutan joskus, mun kämppäni tulee oleen seuraavanlainen;
15-25 neliömetriä, yksiö. Kunhan sinne vaan mahtuu jenkkisänky, keittiönurkkaus, tietokone ja stereot sun muu elektroniikka. Juu, ehkä se vessakin olis ihan jees.
That's all I need. Ellen sit satu miestäni sinne saamaan. Se saattaa tarvita vähän enempi tilaa kun tämmönen ahtaanpaikanrakastaja.
Dear Diary

Tarvinnee olla hyväkskäytetty taas ja tuhlata omia arvokkaita pennosia urokseen. Pah, arvokkaita. Muuten sekin raha menis kahviin tai elektroniikkaan. Toisaalta... nääh, kulutetaan joskus sit rahaa siihenkin. Ainoo vaan että se peli saattaa kulkee mun edelleni, mitä en todellakaan tahtois. Tämän naaraan pahin kammo - että joku tulee ja vie mun paikkani. On se sitten toinen nainen tai peli tai mikä tahansa, aina yhtä kamala kokemus se olisi.

Että (TÄMÄN OSAN SENSUROINTI ON TEHTY NUOREMMAN VÄESTÖN MIELENTERVEYDEN SUOJELEMIKSEKSI) niille (TÄMÄN OSAN SENSUROINTI ON TEHTY NUOREMMAN VÄESTÖN MIELENTERVEYDEN SUOJELEMIKSEKSI) olennoille jotka (TÄMÄN OSAN SENSUROINTI ON TEHTY NUOREMMAN VÄESTÖN MIELENTERVEYDEN SUOJELEMIKSEKSI) ja (TÄMÄN OSAN SENSUROINTI ON TEHTY NUOREMMAN VÄESTÖN MIELENTERVEYDEN SUOJELEMIKSEKSI). En vaan jaksa muuta kun jäätyä taas.

Toimin päivittäin lisäcoolerina.
Dear Diary

Muutun arkkivihollisieni laiseksi hiljalleen. Näin ovat lähteet minusta kertoneet. Hiusten pituus on kasvamaan päin taas, tumma väri luultavastikin tulee säilymään iäti, käytös edelleen yhtä piilotettu blondi ja erittäin usein jäinen sellainen, nukkemeikkaus vaan puuttuu ja terveydelle vaarallisen kuuloinen tupakkihonotuskin puuttuu.

Teiniksi on sanottu. I can handle that.

Ja likööreihin en enää koske. Niistä menee maha sekasin, ei pää :<

<Please disconnect me, I'm in pain>

Hei setä, lue iltasatu juuko-juuko?Maanantai 09.01.2006 23:42

En eläessäni ole niin pientä usbitikkua nähnyt kun mitä tänään näin. Kohta niistäkin on enää vaan se liitin jäljellä, sellasta vauhtia nekin aina pienenee. Giganttiin en uskalla enää mennä, joka kerta siellä käydessä näkee jotain hurjan suurta tai pientä mikä mullistaa maailmoja niillä kamalilla ja epäsopivilla hinnoilla. Hyi. *räkäisee olkansa yli*

Liikaa tekemistä. Huomiseks olis pitänyt tehdä vaikka mitä taas niin henk-koht kun kouluunkin, mutta sain aikaseks vaan katteltua parit jaksot eteenpäin wolf's rainia. Kohta sekin katteltu loppuun. Then all I have is VB. Shimatta <.<'

En osaa selvittää japaninkäännöstä. Olen hieman höpsö. Tshihihii.

Menen lakanoiden väliin kuuntelemaan iltasatuja.

Unirytmi...mitä v***ua selität?!Torstai 05.01.2006 15:11

Dear Diary

Muutuin antiikiksi alkaen 28.12. Niin, kuulemma. Jumalan kiitos ihmissuhteet EI ole suuremmin rakoilleet tässä tänä vuodenvaihteena. Itseasiassa, tapasin aikas karmeen määrän turkulaisia ja muita joihin sitten alkomaholin merkeissä tutustuin. Had fun.

En tiedä kauanko sitten vietän ajastani täällä uudessakaupungissa taas. Tekis mieli jäädä jonnekin nurkkakomeroon nukkuun. Bunny-san koisii rauhallisesti vieressä vaikka oonkin tiiviisti sen vaimossa kiinni. Bad me, pitäs sekin herättää. Ei vaan rohkene, Bunny on niin syötävä nukkuessaankin.

Ehkä sitä pääsee siihen rytmiin jossain välissä taas. Pah...
Maalla:

Tädin ihana löllykkä uroskissuliini Viiru rakastaa kaikkia. Toki, heti sen jälkeen kun se ite tajuaa näyttävänsä sen, se käy kipeästi kiinni siihen käteen joka sitä silittää tai ruokkii. Yleensä molempia. Viuru on peruskolli. Toisaalta, se antaa sanoa itseään Viuruksi eli mitäs siitäkin vois sitä päätellä...emt.

Katselen liikaa animea, muuntaudun transformers-tyylisesti homobaariksi ja siirryn katselemaan olohuoneeseen koppeloiden ryhmäkalkatusta. Sellasta se Huussiviini teettää.

En oo kertomassa niitä sairaita yksityiskohtia tästäkään yksityisestä sisäpiiritekstistäni enkä selitä mitä mikin meinaa.Toteen vaan että joulu oli ja nyt se alkaa olla ohi. Ainakin koppeloiden osalta.

np: Egotrippi - Unihiekkaa (täytyy sitä lapsen viel joskus mennä taaksepäin musiikin historiakäyrälläkin eli taas kerran hyst)