IRC-Galleria

Kagero

Kagero

工 ❤ ㄚ◯∪!

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Tänään Oknassa!!Sunnuntai 27.08.2006 19:08

Pidennytitkö penistäsi, toveri?. Grigori on käynyt pidennyttämässä penistään. Onko? Millä varoilla? Pullojen keräämisestä saamillaanko? Isoisä Pjotr Vasilijev antaa läheisilleen mitä ihmeellisimpiä lempinimiä. Lääkäri sanoo, että se on vanhenevien ihmisten tapa. Asiaa puidaan suvun, Nikolai-ystävän ja koiran voimalla. Eräs toinen Pjotr jätti vaimonsa rakastuttuaan kirjeenvaihtotoveriinsa Ljuobov Petrovnaan. Viikon idyllin jälkeen Pjotr sai lähteä, koska miehen pitäminen kotitöiden ohella osoittautui naiselle liian raskaaksi. Eikä seksikään ollut harasho. Tapahtumien kulkuun liittyy Vera-vaimon kosto. Ljuobov sylkäisee Vera Siminovnaa ja catfight on lähellä. Turvamies! Huomatkaa poninhäntä-Dmitrin uskallettu dekoltee. Väkevää venäläistä verbaaliviihdettä suoraan slaavilaisesta sielusta. Talkshow -isäntänä Dmitri Nagijev.

Tää jakson kuvaus oli jotenkin niin huvittava että oli pakko ikuistaa se tänne xD

^^Sunnuntai 02.04.2006 16:10

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

Haastetta serkulta!Lauantai 11.03.2006 21:09

" Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat. "

1.EVE - Agape
2.System of a down - Violent Pornography
3.Miyavi - Aho Matsuri
4.Nightmare - Varuna
5.Korn - Twisted Transistor
6.Sunblock - I´ll Be Ready
7.Gazette - Reila

Haaste napsahtaa:

polli822
Legenda^
rosollirolli
mmarru
_Laura^^

NYT VITUTTAA!!!!!!Torstai 02.03.2006 15:41


MÄ HÄVITIN MUN LOMPAKON... SE TIPPUS KAI MUN LAUKUSTA!!!!
LOMPAKOLLA ON SUURTA TUNNEARVOA....

SISÄLLÄ ESIM, VERENLUOVUTTAJAN KORTTI!! TIPPUI VÄLILLÄ MELLUNMÄEN ASEMA LÄNSIMÄKI... LÖYTÄJÄLLE PALKKIO!!!!!

KESKIVIIKKONA 1.3 N. KLO 15
- Vanhemmat »