IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

kuulumisia..Tiistai 11.12.2007 19:45

Pete.. No, Pete on saanut olla. Harmittavasti töiden puitteissa ehdi mitenkään sillä ajamaan, kun lauantaitkin menee sujuvasti töissä, ja pimeällä uskalla ajaa autojen seassa. Pellotki on kyllä siinä kunnossa että sinne ole mitään asiaa, pieni hevonen uppoaa tuollaiseen liejuun.. (Selityksen makua, eikö ;)) Hyvin on ruuna kyllä kerännytki sitten mahaa, paali kun on laitumella niin avot, Pete muistuttaa enemmän paalia kuin paali itse :D

Nikke - sairastelee välillä, välillä ihan ok. Jotain mystistä ongelmaa sen mahan kanssa on. Helmisellä käytin ja säikäyttivät jo perkeleet kunnolla minut että kossi on oikeasti sairas, mutta onneksi verikokeista ei löytynytkään sitämikälieihmetautisenytolikaan jota arvelivat oireiden perusteella. Eli seuraillaan ja tuumaillaan ja mietitään mikä sillä oikein on.. Välissä on tosiaan pirtsakka oma itsensä, välillä kuin haudasta noussut apaattinen kuraperse. Ei mun ymmärrys enää riitä.

Mun elämään ei näiden karvakasojen lisäksi paljoa kuulu, töitä töitä ja töitä. Muuttohommiinki pitäs alkaa tieten vuoden alusta. "jee"- tämä lähes pomppii ilosta *sarja raskaita huokauksia* Mutta hyvä että on töitä mitä tehdä niin voi sitte Ville tehdä tuollaisia ex-tempore talonostoja ;) Joo, ei siitä sen enempää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.