IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

KukkuluuruuTorstai 08.05.2008 03:48

Jääkiekkoa katsellessa samalla päivittelen meidänkin kuulumisia..

Pomo on kyllä villi pakkaus. Ihan erilainen jo pentuna kuin Nikke oli. Toimii täysin kytkimellä on/off :D Ja jos jotain tehdään, se tehdään ihan 100%sti, esim. nukkuminen: Ville IMUROI yhtenä päivänä nukkuvan koiranpennun vieressä :D Eikä mitään reaktiota. Mutta, kun riehutaan niin sekin on sitten se 100% ;) On kyllä valloittanut sydämiä ja herättänyt uteliaisuutta. Monen on vaikea uskoa miten iso tuosta tuleekaan, luulevat että jää tuonkokoiseksi.
Koosta puhuen- kyllä poika onkin kasvanut! Ja kyllä se syökin! Kuin hevonen! Mutta ihan uskomatonta miten pennusta itsekin huomaa että jätkä kasvaa ihan silmissä..
Lasten kanssa tulee toimeen ihan täysin. Ei ole mitään ongelmia ollut, ei revi lapsilta leluja kädestä, nuole korvia/ naamaa jne.
Osaa käskyt EI!! ja istu! :) Eli OSAA, eriasia muistaako ;)

Nikke on kyllä yllättänyt positiivisesti, niin hienosti on ottanut pennun vastaan. Komentaa tarvittaessa ja auttaa pitämään kuria, mutta toisaalta- pennun voi huoletta jättää Nikken kanssa kahdestaan kotiin eikä tarvi hätäillä että miten pärjäävät- Nikke hoitaa amman hommat hienosti =)
Auton kyydissäkin Pomo malttaa olla hienosti jos Nikke vain on kaverina, yksin meinaa vielä tulla vähän hätä.

Pete sitten. No, huomenna oli ajatuksena käydä se ajamassa pitkästä aikaa. JOS pellot ei ole kammottavan pehmeät.. Kentällä ollaan jnkv palloiltu ja siinä ruuna kyllä toimii. Kengittäjäkin kehaisi, eli sen täytyy olla jo tosi hyvin :D :D :D Oon nyt kevään aikana pariin otteeseen hypännyt pikkuesteitä ja se tuntuis olevan ruunalle mieluista hommaa. Toivotaan vaan että ruunalla kintut kestää.
Kesälaitumelle poitsu lähtee näillä näkymin Ylivieskaan :) Toisen ruunan laidunkaveriksi, uskon ja toivon että näistä kahdesta tulee hyvä parivaljakko ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.