IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

Tien päälläPerjantai 01.08.2008 15:56

..tai siis ei enää tien päällä, vaan kotona jo, mutta viimeiset 2 vrk on sujuvasti menneet tien päällä ;) Käytiin kesälomareissu etelässä.

Ajeltiin Espooseen, oltiin Bodomjärven rannalla leirintäalueella yö. Kaikki kolme sullouduttiin telttaan (minä, Ville & Pomo) ja yö menikin hyvin. Niinkuin minä vannoin tj0-päivänä etten kuuna päivänä suostu enää teltassa nukkumaan, mutta mikään ei tunnetusti ole niin varmaa kuin epävarma, ja niinhän sitä joutui syömään sanansa ;) No, yksi yö sinne tai tänne, tuskinpa tuota voi verrata niihin leiriöihin :D Pomokin malttoi hienosti nukkua, tosin pureskeli mun leiripatjasta melkein puolet parempiin suihin..
Pomo käyttäytyi hienosti, leirintäalueellakin pystyi pitämään irti eikä meinannutkaan kadota mihinkään! Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon koiraan.

Aamusella Pomon kasvattaja haki Pomon meiltä leirintäalueelta (voi sitä jälleennäkemisen riemua, uskotteko että koira voi tunnistaa kasvattajansa äänen ja ominaistuoksun vielä monen kuukauden jälkeen!?) ja me lähdettiin Villen kanssa Serenaan päiväksi, Pomo lähti kasvattajalle nypittäväksi.
Serenan reissu oli ihan ok, lämmintä 26 astetta että kyllähän siellä tarkeni :D Ja se keltainen liukumäki mikä on siinä televisiomainoksessa.. se on ihan HUIPPU :D Samoten se sininen, ja ja ja.. ;) No, lapsi on terve kun se leikkii :D

Sitten ajeltiin Vantaalle hakemaan Pomo kotiin, ja kyllä olikin tyystin erinäköinen airisuros siellä odottamassa! Karvaa oli poitsusta lähtenyt IHAN HILLITTÖMÄSTI, siis ihan suunnaton kasa, ja sieltä alta kuoriutui sellainen hurmuri että.. :) Tuntui että Pomo kasvoi heti silmissä aikuisemmaksi kun se näyttää nyt oikealta airikselta eikä Ransulta.. Korvat ja häntä liimailtiin samalla reissulla, eipä nuo näytä juurikaan enää Pomoa haittaavan. Toivottavasti kasvaisivat oikeaan asentoon että pääsisi joskus kehässäkin loistamaan tuon kanssa. Tai sitten ei :D

Molemmat koirat on ilmoitettu koirakouluun. Pomo pentukurssille, ja Nikke käytöskouluun :D Lähinnä sen takia että oppisi kohtaamaan vieraita koiria viimeaikojen ikävien sattumusten jälkeen. Aloitellaan siis ihan alusta Nikken kanssa, koitetaan josko siitä saisi vielä muutakin kuin metsäläisen mörrimöykyn. Ihan puhtaasti kyllä kokemuksen puutteesta ja epävarmuudesta kertoo tuo käytös, mutta kuitenkin isohko uros siellä narun päässä uhittelee muille niin pakko asialle jotain yrittää tehdä.

Edessä vapaa vkl :) Tractorpullinkeja ainakin ois tarkoitus käydä katsomassa ja ehkä Dyynissä Waldo's Peoplea :D Mutta nyt Käännänkylälle poimimaan mansikoita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.