IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

kahli & PomoKeskiviikko 13.08.2008 00:28

Käytiin Pomon kanssa taas koirakoulussa. Kyllä voikin pieni koira saada pienen tytön hyvälle tuulelle :) Tuo koira sopii mulle kuin valettu! Ihan mahtava tapaus. Ottaa itse kontaktia, tekee kaiken mitä pyytää ja kun minä en osaa pyytää niin tarjoaa itse toimintaa. Vau, oon ihan myyty :)
Viime kerralla opeteltiin ihan perusjuttuja, samaa mitä kotonakin, mm. kontaktin ottamista ja istumista. Tänään treenattiin sitten näyttelyhommeleita, maahanmenoa ja paikallaanoloa. Heti kun Pomo saa jutun juonesta kiinni että mitä haluan, niin se tekee ihan parastaan, ei fuskaa eikä hötkyile. Keskittymiskyky tuolla koiralla on takuulla parempi kuin emännällään.. Mahtava otus!

Nikken kanssa pitäisi mennä huomenna. Senkin kanssa mennyt ihan mukavasti, mutta on se ihan erilainen luonteeltaan kuin Pomo. Haihattelee, katselee, tuumailee, tekee jos jaksaa. Rähisee muille ja sitten välillä muistaa että ainiin, tänne on tultu opiskelemaan ;) Nikkestä tuli tallikoira, siellä se toimii 100% ja tykkää siitä hommasta, näyttelyt on nyt meidän osalta näytelty. Tokoa tai jälkeä voidaan jatkossa harkita jos herran hormoonit ei vanhempana hyrräisi ihan samaan tahtiin kuin nyt- samalle pihalle/ näyttelykehään/ tokokentälle ei nimittäin mahdu Nikken mielestä muita uroksia ;)

Pete pitäisi saada äkkiä kotiin. Alkukesästä oli mukava että sai vähän itse lomaa "hevostelusta" ja Pete sai olla laitsalla, mutta nyt alkaa tuntua että johan tuo ruuna joutaisi taas mua viihdyttämään Käännänkylälle :) On sekin kyllä niin mukava tapaus- aina kun käy katsomassa niin hörisee ja työntää päätä syliin. Kelitkin kun on olleet koko kesän ihan kammottavat niin ei oikein ollut sitten sellainen fiilis että jee, kivaa, polle saa olla laitsalla, kivaa! Lähinnä säälitti kun heppa seisoi sateessa päivästä toiseen. Noh, katsellaan kunhan kopin kehittelen jostain lainaksi niin haetaan ruuna kotiin :)
Sitten saa Pomokin alkaa opetella miten tallilla käyttäydytään, on saattanut jo vähän unohtua ;)

Kuvassa muutes Pomon uusi look nyppimisen jälkeen. Minä kiireisenä ja pikkusisko vastentahtoisesti kuvaamassa ei ollut järin hyvä yhdistelmä, ja tuo oli paras niistä muutamasta kuvasta mitä saatiin, tuokin hädintuskin julkaisukelpoinen saatikka että koirasta saisi hyvän kuvan miltä näyttää, mutta muissa Pomo istuu, rapsuttelee itseään, venkuloi.. ;) joten olkoon tuo esillä siihen asti että saan paremman kuvan siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.