IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.10.2006 19:43

Tänään juoksuttelin poikaa liinassa ja tehtiin talutusharjoituksia. Liinassa poika toimi yllättäen hyvin, ensin piti tietysti kikkailla ja pelleillä, mutta kyllä Pete osaa kun vain haluaa! Taluttaessa tunne oli välillä.. sanoisinko "mielenkiintoinen" -kumpi vie kumpaa- mutta onneksi Pete sentään kunnioittaa ihmistä ja väistää kyllä kun muistaa muistuttaa että täällä on Katri-kirppukin mukana menossa. Laitettiin Petelle Pekun ravisuitset ja kuolaimeksi kuminen suorakuolain. Hyvin pelitti ja pysyi käsissä. Riimunnaruna meillä toimii oririimun naru, siis se missä saa kuolainrenkaisiin ketjut kiinni. "ihan vain varmuuden vuoksi" on muodostunut melkeinpä motoksi tässä parin päivän aikana mitä nyt on pojan kanssa tullut touhuttua- Pete on hurjan arka ja saa varsamaisia "säpsyjä". Välissä minä vien, välissä Pete, mutta tilannetta korjataan koko ajan! :)

Yllättäen tänään huomattiin että laumassa Pete on Pekua ylempänä arvoasteikossa, vaikka Pete on 7v. ja Peku kuitenkin jo 19v. Jännä juttu että tallin kakara on pistänyt vanhan ruunan ruotuun ;)

Eilen kävi tosiaan kengittäjä. Pete sai hepulin huomatessaan että on kiinni, ja aikoi kokeilla seinäkiipeilyä. Joutui poika kuitenkin toteamaan että ei onnistu ja malttamaan. Etujalkojen vuolu menikin ihan ok, hurjan pitkiksi kaviot olikin kasvaneet :(, mutta takajalat sitten.. Vaikka ensin ajateltiin että laitetaan pojalle heinäverkko että saa keskittyä siihen, ja minä syöttelin leipää, niin huulipuristin piti hakea. Pete pani ihan pelleilyksi ja viskoi ja potki takasia koko ajan, niin että vahinko ei enää ollut kaukana. Kun kossi sittten keskittyi ihmettelemään ylähuulessa roikkuvaa puristinta ja sen jatkeena minua, ei takajalkojen vuolussa mennytkään kauaa.

Tänään taas edistyttiin yksi askel, saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.