IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

Kuulumisia kajahtaa..Lauantai 03.03.2007 20:34

Peten kävin ajamassa Päivin kanssa. Pojalla oli menohaluja ja annettiinkin sen sitten juosta muutaman kerran joelle päin n. 200m. Ensimmäisen kerran poika halusi itse juosta, ja kun pohja oli hyvä niin mikäs siinä. Nättiä pikkuravia päästeltiin, tosin heppa ois voinu mennä lujempaakin mutta hyvin vastasi kun ohjilla pidätti.
Kaksi kelkkaakin nähtiin :) Toinen meni viereistä peltoa pitkin ohi - Peten reaktio oli että kiinnosti enemmän kuin pelotti. Toinen meni jokea pitkin kun oltiin ihan pellon joenpuoli päässä, eli melko läheltä. Ensin Pete pysähtyi katsomaan (saakelin pahaäänisiä ovat nykyään kelkat :D) ja sitten pakitti. Käsissä pysyi koko ajan, ja pellolla on tilaa pakittaa niin paljon kuin mieli tekee ;) Tyytyväinen olen, oikeat reaktiot. Pelätä ja säikähtää saa, mutta käsissä ja ohjilla pitää pysyä!

Armeijaan sitten.. noh. Nyt on peruskausi ohi, ja alkaa koirapuolen hommat. Parin viikon päästä eka leiri edessä, siihen asti tutustellaan sissirinkkoihin ja trangian käyttöön. *huoh* Jotenkin sitä vaan odottaa että pääsis puljaamaan tessujen kans, tulossa kun on huumekoira koulutusta, maalimiehenä olemista, tokoa, agilityä, jne jne.

Norski voitti Alavieskan kissa mätsärin :D *tuuletusta*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.