IRC-Galleria

Kainie

Kainie

A lovesong for the lovesick
Keikka on takana, ja mies on suihkunraikkaana juuri kotiutunut tämän vuoden rankimmasta kokemuksesta ;)

Blake oli hyvä, tuollainen musiikki toimii aina livenä, jos yhtyeen jäsenet vain osaavat asiansa, ja nämä miehet todella osasivat =)

Iso Persereikä eli Cloaca Maxima eli näin tutummin CMX (kai kaikki tiesivät mitä bändin nimi tarkoittaa? ;) ) osoitti erinomaista livekuntoa, ja suorittikin illan parhaan esityksen täysin suvereenisti. Porukkaa oli paikalla he*******i, ja kun koko porukka oli mukana, oli meininki kerrassaan armoton x) vain pieni hapen puute ajoittain haittasi toimintaa ;) Tuli siinä sitten myös todettua, että bändi on selvästi parempi livenä nautittuna, kuin levyltä =) tosin tästä huolimatta en kyseistä urheilusuoritusta aio hetkeen uusia ;) Keikan kuvaavimpia asioita oli A.W. Yrjänän lausahdus: "Onko täällä tekotaiteellinen yleisö?" "Hyvä! Koska meillä on aivan helvetin tekotaiteellinen setti!" ...että näin tällä kertaa ;)

Sitten tuli Kuusumun Profeetta... En väitä, että musiikkipedagokia olisi huono asia, en vain tiedä tulisiko näiden ihmisten ryhtyä levyttäviksi artisteiksi... minulla ei nimittäin ole vieläkään täyttä käsitystä siitä, mitä todella siellä lavalla soitettiin...välillä se oli todella fusion-jazz (hirveä kirosana näin btw. ainoana jazz-suuntauksena), välillä sekaan saatiin soulia ja hiukan funkahtavuuttakin, ja tietenkin muutaman sekunnin kestäviä rock-osuuksia... ja kaiken ympärillä pyöri joku hämyinen cumulus-pilvessä olon tuntu...mikä hämää eniten siksi, ettäolin varmasti selvistä päin! Eli varoitus kaikille bändiin sattumalta törmäävälle: tämä on sitä, mitä pitää kuunnella hirvittävässä hasispössyssä, umpikännissä tai aitoa absinthea nauttineena... selvin päin se "aivot valuu ulos korvasta" -fiilis on aivan liian hallitseva xPJa sitten tulevaisuuteen: Tässä muutaman tunnin nukkumisen jälkeen olisi tarkoitus lähteä velipojan kaksostyttärien ristiäisiin kummiksi =) väsy kyllä saattaa kummia painaa ;) onneksi en ole sylikummi x)

Että näin tällä kertaa

Cheers, Kainie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.