IRC-Galleria

Kainie

Kainie

A lovesong for the lovesick

Olkoon, olkoonkin, ja onneksi onkin =)Sunnuntai 09.04.2006 18:37

"Tiistai 17.1.2006
04:56:27
Sitten vielä, tunne-elämä revisited... hitto soikoon, elämällä on paha tapa pyörittää taas tunnepuolella kuin hyvin keskittyneessä hirmumyrskyssä :( juuri kun olen päässyt yhden ihastumisen yli (joka tosin päätyi onnellisesti ystävyyteen =) ), ilmaantuu elämääni uusi neitokainen, ja kun se kerran on vielä mahdollista valtionrajojen sisällä, niin vielä kauempaa xP vaan uskon että tämä tyttö on todella valmis seurustelemaan kanssani :) hitto, kun neiti on vielä kaunis, söpö ja älyttömän mukavan oloinen niin... noh, ehkä tässä taas saisi elämälleen hiukan sisältöä, ja rakkaudelleen kohteen joka haluaa tuntea sitä :) sen näemme sitten kun olemme tavanneet ihan kasvokkain, sitä ennen en voi antaa liian isoja lupauksia...sen verran vanhoillinen kun olen...
Nyt esi-isien henget, pyydän teitä, tarjotkaa minulle tämä tilaisuus rakastaa ja tulla rakastetuksi, sillä olen niin lopen uupunut olemaan yksin, niin lopen väsynyt suojaamaan tunteeni... joko nyt saisin todella rakastaa?"


Niin, jos joku tämän vielä muistaa =)
Lueskelin vähän vanhoja päiväkirjamerkintöjä läpi, sieltä iski silmään tämä nimenomainen pätkä :)
Taisi esi-isien henget olla kilttejä meikäläiselle :) kun kerran päästiin siihen mitä pyydettiin :D kaikki varmaan arvaavatkin kuinka hyvin tämä homma kävi :D onnellisesti rakastuneina :) näin se käy ja niin se on :D love hurts, but still we should enjoy it :)

np. Viikate ~ Kurjat Kurjet

Cheers, Kainie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.