IRC-Galleria

KaitoKid

KaitoKid

http://www.cosplay.com/member/231685/
Hei

Pyydän täsäs taas alkuun anteeksi että kommunikaatio on ollut vähän hidasta mutta ohjelmakartta olikin vähän hankalampi tehtävä kuin aikaisempina vuosina.

Kuitenkin ajattelin että kello 15-16 voisi olla lähestulkoon optimein aika koska se ei menisi silloin cosplayn, amv:n taikka shounen ai-paneelin päälle. Mahdollista olisi myös järjestää se aikaisemmin päivällä kello 11-12 tai vähän myöhemmin 18-19. Tuolloinkaan ei ole mitään noista ohjelmista mitä nyt mainitsin. Ihan kokopäiväksi varmaan luokkaa ei olisi mahdollista saada käyttöön mutta noihin aikoihin kyllä eli jos haluatte sen vetää vaikka parikin kertaa niin kerrohan mitkä ajat olisivat parhaimmat niin järjestellään vain =)

Mutta kiva olisi kanssa saada vaikka pieni ohjelmakuvaus tuosta mitä nyt aiottekin tehdä eli vaikka siitä että miksi ja mistä tuo tanssi on ja sen tyylistä =)

Terveisin
Grandpa Cthulhu
Tracon III animeohjelmavastaava

2008/1/24 Kaito Kid:

Heips,

Meidän ryhmämme haluaisi pikku hiljaa kuulla aikataulutuksista, koska ryhmään kuuluu (niin kuin sanoin jo aikaisemmassa viestissäni) ihmisiä jotka ovat myös järjestämässä ohjelmaa. Nyt olisikin aika saada tietää moneltako meille on se luokka varattuna?

Ystävällisin terveisin:
Haruhi Suzumiya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.