IRC-Galleria

KaitoKid

KaitoKid

http://www.cosplay.com/member/231685/

Persoonallisuustestin tulos.....Torstai 12.02.2009 14:25

Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen.


http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 22:53Pidetään huolta siitä, ettei tule naulanreikiä. Lue koko tämä kertomus aina viimeiseen lauseeseen asti. (Tärkeintä onkin lukea viimeinen lause)

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulanjokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.

Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität ja lisää tämä päiväkirjaasi.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän..

SaimaannorppaKeskiviikko 19.11.2008 14:01

Saimaannorppa

* Phoca hispida saimensis
* Pituus: 110 - 155 cn
* Paino: 40 - 100 kg
* Elinikä: 30 vuotta

Olet saimaannorppa! Useimmat ihmiset pitävät sinua hellyttävän sympaattisena tyyppinä. Olet melko rauhallinen ja herkkä, etkä ole kovinkaan kiinnostunut matkustelusta.

Suloinen saimaannorppa on ainoa vain Suomessa esiintyvä eläin. Aikoinaan maan kohotessa ja Saimaan kuroutuessa omaksi vesialueekseen, norppa jäi eristykseen muista Itämeren hylkeistä. Tämä on vaikuttanut saimaannorpan aivojen kehitykseen: sen aivokopan tilavuus suhteessa sen ruumiinkokoon on nimittäin selvästi suurempi kuin Itämeren ja Jäämeren norppien!

Norppien tärkein aisti on viiksikarva-aisti. Viiksiä käytetään nopeusmittarina, tunnusteluaistina ja virtausten ja painevaihteluiden tunnistimena. Norppa on myös mestarisukeltaja, ja saimaannorpan pisin mitattu sukellusaika on 23 minuuttia.

Saimaannorppa on hyvin paikallinen eläin. Keväällä ja kesällä norppa voi pysytellä halkaisijaltaan vain viiden kilometrin kokoisella alueella. Ravinnokseen norppa saalistaa kalaa.

Saimaannorppa kovertaa pesänsä lumen kinostumispaikkoihin rantaviivan viereen. Pesä voi olla pari metriä pitkä, metrin leveä ja puoli metriä korkea. Sinne syntyy helmikuussa myös norpan poikanen, joita norppa saa vain yhden vuodessa. Norppa on herkkä eläin, ja häiriöt aiheuttavat poikasten kuolleena syntymistä ja imetyksen vähentymistä.


[Helsingin Sanomien testi]
Nyappy o(≧∀≦)o!!!

An Cafe on tulossa uudestaan Suomeen \^ ^/ Jo edellinen keikka oli ihana. Nyt on sitten liput varauksessa Tampereelle. Tavastian liput kun varattiin nokan edestä, mutta jostain syystä olen mielummin menossa Tampereelle. Ehkä isompien tilojen takia? Ehkä... Pääasia että pääsee sinne ^ ^ Nyt vaan pitäisi jaksaa odottaa sitä keikkaa.... T-T Onneksi on joulu tulossa :P

Tsukicon... se on ohi T-TMaanantai 20.10.2008 16:33

Lauantaina ihmisiä oli niin paljon ettei oikein päässyt kunnon tunnelmaan. Ja siihen päälle vielä huonot kengät niin mikäs olisikaan sen mukavampaa :P Sunnuntai olikin sitten aivan loistava. Vaikkei ohjelma kiinnostanut silloinkaan niin ainakin ympärillä oli ihania ihmisiä joiden kanssa pystyi viettämään aikaa ^ ^ Kiitos kaikille mukavasta conista ^ - ^

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 14:38

http://www.arrak.fi/fi/ag

Kirjoita oma nimesi (etu+sukunimi) ja kirjoita 5 parhainta anagrammitulosta alle:

1. Vertaan japaniin
2. Perjantain avain
3. Perjantain aivan
4. Arjen painavinta
5. Perjantaina vain

Ihanan kamala cosplay!Torstai 18.09.2008 22:33

Haluis tehdä cossin mut aina tulee sama ongelma vastaan. Olen todistetusti surkea ompelija.... Pukuja olisi enemmän kuin tarpeeksi mitä haluaisi tehdä, mutta taitoa ei ole. Kesällä onnistuin tuhoamaan kaksi tooooodella yksin kertaista pukua.... sitä vois ehkä kokeilla kirjastoa jos sieltä löytyis jotain.....