IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

In / OutPerjantai 03.05.2019 23:10

Musta on vähän merkillistä, miten kevyesti ihmiset suhtautuu toisiin ihmisiin. Mä olen itse all in - ihminen. Jos mä kiinnostun susta ihmisenä, mä haluan tietää susta kaiken. Mä olen myös valmis heittämään itseni pöydälle kuin avoimen kirjan. Ei mulla ole mitään salattavaa. Kysy, jos en hoksaa kertoa jotain. Vastaan kyllä varmasti.

Mä ymmärrän pelkän seksin vonkaamisen vaikken siitä lämpeekään. Mä ymmärrän niitä, jotka etsii parisuhdetta enkä mä sovi siihen skanniin. Mutta mä en ymmärrä epämääräisyyttä. Niinkuin mainitsin aikaisemmin, mä haluan tietää, missä mennään. Mä en ihan hirveen kauaa jaksa epämääräisyyttä katsoa.

Mun elämässä on tällä hetkellä ihmisiä, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa mun sydämessä. Osa vuosien saatossa ja osa nopeastikin.

Mulle on ok viikkojen hiljaisuus, koska mä tiedän, että sä olet lomalla. Sä luet mun viestit kuitenkin heti, mutta vastaat kun sulla on hyvä hetki keskittyä. Sä et halua antaa itsestäsi vain nopeasti jotain puolella teholla ja mä arvostan sitä. Sä olet vakiintunut ja mä tiedän, että kuulen susta vielä. Hymyilen, kun ajattelen sua. :)
Toisen henkilön kohdalla jo vuorokaudenkin hiljaisuus antaa signaalin kiinnostuksen puutteesta ja mua alkaa ärsyttää. Tämä johtuu siitä, että sä et ole vakiintunut enkä tiedä missä me mennään, mitä sä musta haluat. Hiljaiselon jälkeen joudut pelaamaan korttisi taas helvetin hyvin....

Yllättäen Lusikka - mies veti itsensä out mun elämästä kuukausien lusikoimisen jälkeen. Mutta koska meidän lusikoiminen oli vakiintunutta, me voidaan jatkaa lusikoimista heti kun taas haluat. Hymyilen, kun ajattelen sua. :)

Yhtäkkiä mun elämään astelee täysin randomisti henkilö, josta saan kivoja viboja. Muutaman päivän kirjottelun jälkeen puhelinnumero tiskiin. Rehellisyys. Avoimuus. Luottamus. Raaka todellisuus. Musta on upeeta, että ihminen tulee kohti täysin omana itsenään. Ei esittämistä eikä epävarmuutta, koska sulla ei ole mitään menetettävää. Sä et yritä mitään. Mä unohdin kysyä sun nimeä, koska keskityin vain siihen, millä tavalla sä tyynen rauhallisesti kävelit mun elämään ja läväytit biisin tiskiin heti kättelyssä. Tässä ei ole mitään epäselvää, koska sä kerrot missä sä menet ja mitä sun päässä liikkuu. Mä toivon, että sä vakiinnut. <3

En voi sille mitään, että ajatus vaeltaa silti siihen, joka katoamisellaan ärsyttää. Tää tarkoittaa vain sitä, että se homma pitää keskustella läpi seuraavan kerran kun keskusteluyhteys on auki. Mä haluan eroon epämääräisyydestä. Sä joko haluat vakiintua osaksi mun elämää tai et halua. It's as simple as that.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.