IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kauneus on katsojan silmässäPerjantai 25.10.2019 15:42

Kun mä katson omia kuviani Instagramissa, en aina tunnista itseäni. Mä näytän kuvissa jopa ihan hyvältä, ilman meikkiä ja filttereitäkin, mutta peilissä en. Mä välttelen peilejä ja inhoan musta otettuja valokuvia. Mua ei saa tägätä mihinkään somessa, koska mä en halua nähdä kuvia, joissa olen lihava, ruma ja tyhmän näköinen.

Kävin treffeillä yhden miehen kanssa, joka salaa otti musta kuvan. Nähtyäni kuvan, yllätyin positiivisesti. Harmi, että se kuva katosi puhelimien vaihtojen myötä, koska taisin ensimmäistä kertaa olla tyytyväinen toisen ihmisen ottamaan kuvaan.

Mä en henkilökohtaisesti koe, että mulla olisi huono itsetunto. Koska mä perustan itsetunnon määrittelemisen siihen tunteeseen, joka mun sisällä on omasta itsestäni. Kun mä ajattelen työ minää, vapaa-ajan minää, parisuhde minää, äiti minää ja mitä tahansa osa-aluetta mun elämästä, mä olen mielestäni hoitanut hommani hyvin. Mä pystyn seisomaan tekojeni ja sanojeni takana ja haluan kehittää itseäni koko ajan ja oppia uutta. Haluaisin myös ymmärtää muita ihmisiä ja heidän käytöstään ja siksi opiskelen psykologiaa. Mitään en tämänastisessa elämässäni kadu ja haluan kokea lisää.

Mutta mun minäkuva taitaa olla jotenkin vääristynyt, koska mua hämmentää kommentit seksikkyydestä ja kauneudesta. Kolmisen viikkoa sitten yksi naispuoleinen ystävä ilmaisi halukkuutensa saada mut sänkyynsä. Toinen naispuoleinen ystävä pistää samoihin aikoihin ääniviestin, jossa hän kuvaili mua seuraavin lausein: "Vaikka susta itsestäsi tuntuu, että voiko kukaan haluta sua, niin kyllä, kyllä voi. On halunnut ja haluaa tälläkin hetkellä. Tuletko itse ajatelleeksi sitä ollenkaan, miltä sä näytät ulospäin. Sä olet todella älykäs, viisas ja myös kielellisesti lahjakas; pystyt perustelemaan, artikuloimaan, viestimään ja vakuuttamaan. Sulla on ihana persoona. Ihmiset rakastuvat suhun, sun viisauteen ja siihen, että pystyt väittelemään ja keskustelemaan ihan mistä vain, koska sulla on mielipiteitä. Sä et ole vässykkä, mutta et myöskään mikään jyrä. Sulla on älyttömän ihana hymy. Sä olet älyttömän kaunis ja ihana kun hymyilet ja sulla on tuikkivat silmät. Ihmiset kiinnittää huomiota ensin sun ulkonäköön ja sitten kun sä avaat suusi, ihmiset tajuaa, kuinka fiksu sä olet. Sussa on jotain, mikä suurimmasta osasta ihmisiä puuttuu. Mä toivoisin, että sä näkisit itsesi, niinkuin muutkin ihmiset sut näkee."

Tällainen on mun mielestä erittäin hämmentävää, mutta sai mut ajattelemaan, kuinka tärkeää on saada toisista ihmistä peili omalle itselleen.

Mun mielestä älykkyys on seksikästä. Mua ei valloiteta kommentoimalla mun ulkonäköä, koska mun ulkonäköön liittyvillä kommenteilla ei ole mulle mitään merkitystä. Kaikkein näiden kommenttien joukosta mun sydämen saa pompahtamaan kommentti "Soitteleks mulle kun näät tän viestin." <3

Mä luotan kemiaan ja toivoisin, että joku joskus taas haluaisi mua niin paljon, että randomisti nappaisi tukasta kiinni, painaisi seinää vasten ja suutelisi. Ja sitten vasta katsoisi mun ilmettä, että oonko samaa mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.