IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 03:04

Huomenna taas sitten alkaa.

Kisulia tulee ikävä <3

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 03:05

"Kun jokin on liian musertavaa,
liian tuskallista,
me kiellämme sen.

Uskomme jotain muuta.

Se tuntuu totuutta paremmalta.

Mutta on mahdotonta jatkaa, ellemme ole hyväksyneet sitä.

Ellemme ole surreet."

-Greta Scacchi elokuvassa "Flightplan"


Oli mielestäni loistavat roolisanat ko. elokuvassa.

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 03:31

<Kalmari^> kissa kävi tänää lääkärissä ja on edelleen nukutuksen alaisena
<Kalmari^> aika pelottavan näköinen, kun sillä on silmät auki koko ajan
<DjOni> se on sit vähä ku meidän isä

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 18:13

Saksan tentti,
PÄIN VITTUA, HUI HAI!

...mistä taas tuli mieleen, että Turmion Kätilöt on Osmassa 20.9.

Kiitos PekingTiistai 26.08.2008 02:01

Pekingin kisat oli ja meni. Kyseiset kisat olivat minulle ensimmäiset kesäolympialaiset, joita pääsin seuraamaan periaatteessa 24/7, poislukien Jurassic Rockin reissu. Kahdet aiemmat kisat jäi todella vähäiselle katsomiselle; Ateenan kisojen aikaan Amcorin hv-vuorot pilasi monet lajit ja Sydneyn kisat meni ohi peruskoulun takia. Nyt sain katsottua ahkeralla valvomisella ja työpaikan tietokoneen avulla.

Kisat sujuivat loistavasti. Suomi keräsi kaikkiaan neljä mitalia, mikä oli siis enemmän, paljonkin enemmän kuin osasin odottaa. Mitaleita seurasi myös tukku pistesijoja, mutta myös ikäviä pettymyksiä. Lisäksi muutama urheilija pystyi hienosti venymään täkeimmällä hetkellä. Täytyy tosin myöntää, että hienon alun jälkeen nälkä kasvoi syödessä, ja odotus suomalaisten suhteen oli välillä turhankin korkealla.

Menneet kaksi viikkoa olivat minulle antoisaa, mutta myös henkisesti ja fyysisesti raskasta. Parin-kolmen tunnin yöunilla tuli taisteltua monet päivät, eikä asiaa helpottanut taitoni olla nukkumatta päiväunia. Silti en antanut moisen pikkuseikan vaivata, vaan nautein urheilusta. Juuri olympialaisten aikaan tulee seurattua lajeja, joita tuskin seuraisin muuten. Lajeja, kuten käsipallo, uimahypyt, maahockey ja jopa ratsastus. Lajeja, joissa ei välttämättä ole mukana edes suomalaisia. Mielestäni lajeja voisi olla enemmänkin, eikä lajeja tarvitsisi näin ollen poistella kisojen välillä. Kestäkööt olympialaiset sitten kolme viikkoa, kyllä se minulle sopii!

Jos Suomen suoritus jätetään huomioimatta, tarjosi kisat muutakin hyvää viihdettä ja huikeita suorituksia. Usain Boltin kolme maagista ennätysjuoksua, Britannian valta pyöräilyssä, Phelpsin suoritus uinnissa, Islannin taistelu käsipallofinaaliin... Sekä tietenkin Ruotsin kompurointi Kallurin ja Holmin johdolla. Näitä olisi varmasti monta monta muutakin, joita en vain tähän hätään muista.

Vaikka Suomi pärjäsi yli odotusten, heräsi välillä kysymys, voisiko urheilun tasoa nostaa Suomessa. Esimerkiski Ruotsilla oli liki 20 "varmaa" mitaliehdokosta Suomen kourallista vastaan. Lisäksi Suomelta puuttui urheilijoita monista lajeista kuten pyöräilystä, voimistelusta ja jopa joukkuepalloilulajeista. Joitain tulisi tehdä, että suomalaisedustusta näissä tultaisiin näkemään. Tuskin Kiinan kaltaiseen koneiston luomiseen ollaan koskaan ryhtymässä. Onneksi suomalaisia löytyi "eksoottisimmista" lajeista, joiden harrastus lisääntyisi kisojen myötä: uimahyppy (Joona Puhakka), ratsastus (Kyra Kyrklund) ja painonnosto (Antti Everi).

Suomalaisten mitalisaavutukset ovat jääneet tietysti parhaiten mieleen kisoista. Kisojen ensimmäisen maanantaina jäin töihin lähdön sijasta seuraamaan Henri Häkkisen pronssiammuntaa sekä Ville Långin mainiota sulkapallopeliä. Töihin tultua alkoikin Satu Mäkelä-Nummelan kultainen suoritus, joka säesti järjettömään huutoon töissä. Saman viikon sunnuntaina hopeaa soutaneiden Stenin ja Niemisen suorituksen jälkeen pompein hulluna kämpässäni, mutta ilmeisesti/onneksi en häirinnyt naapureita. Keihäsfinaalia tuli töissä jännättyä kolmen jalkapallotuomarin kanssa.

Hullua ja typerää moinen urheiluhulluus on, mutta näitä kokemuksia ja fiiliksiä ei voi kokea kuin neljän vuoden välein. Tai no, talviolympialaiset on jo puolentoista vuoden päästä.Pahin olympiakrapula hellittää, mutta silti en jaksaisi odottaa seuraavia olympialaisia.

Sen kuitenkin päätin, että kun _joskus_ olen töissä, niin haluan pitää lomani juuri olympialaisten aikaan. Näitä tuntemuksia pääsee kokemaan niin harvoin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 17:48

Onko olympialaisten jälkeen elämää?

Ei.

Ei ainakaan ihan heti.

Pronssia!Lauantai 23.08.2008 21:44

Rikala ja Mikkonen hienosti seitsemäs, vaikka ei tuntunut heitä tyydyttävän.

Pitkämäki pronssille! Kunpa Järvenpää ei olisi astunut yli maagista heittoaan :/

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 14:18

Mikko Halvari, ei näin.

Ei todellakaan näin.