IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

JustLauantai 26.08.2006 02:44

Veikkaan, että huominen menee arseelleen.

Päivän repsTiistai 22.08.2006 17:05

21.08.06 17:18 <ragaza> Ei ku menin palveluopistoo, datanomiks :D
21.08.06 17:20 <ragaza> No datanomi :D

Älä whineeMaanantai 21.08.2006 12:17

Ammatteja mitenkään väheksymättä, olen tavannut kesätöissäni siivojan (siivojia), joka valittaa työstään. No, monikaan ei varmasti pidä tekemästään työstään, mutta pitääkö siitä avautua toisille? Saati sitten asiasta, joka kuuluu tehtävän kuvaan?

Jos se pukuhuone on likainen, sehän kuuluu siivojan siivota. Monet pukuhuoneiden käyttäjät kuitenkin siivoavat jälkensä parhaansa mukaan, mutta se on järjetöntä vaatia heidän moppaamaan käytön jälkeen lattiat. Olisi tyytyväinen, että edes hiukan on jälkiään korjattu.

Tai jos roskis on täynnä, pitääkö siitäkin meteli nostaa? Eikös se ole mukavaa, että roskat on roskiksessa, eikä levitelty pisin maita?

Itsehän on ammattinsa valinnut. Sama kuin tarjoilija alkaisi asiakkaalle huutamaan tiskaamattomasta lautasesta tai jäteauton kuljettaja liiallisesta ulosteen määrästä. Ei työn aina kuulukaan olla mukavaa, mutta tarviiko siitä _JOKAINEN_ kerta nostaa sama älämölö?

ShinedownMaanantai 21.08.2006 00:28

I Dare You

HAHATorstai 17.08.2006 10:34

1-2-0Keskiviikko 16.08.2006 13:43

Yleisurheilun EM-kisat saatiin päätökseen viikonloppuna. Loppuviikko sujuikin vallan mainiosti suomalaisilta.

Valitan näin alkuun hieman heikohkoa kerrontaa; kolme päivää kisojen jälkeen tulosten löytäminen näin kiirreessä tuntuu mahdottomalta netistä, ne kun on olutta ja menyttä.

Perjantain 10-ottelussa Jaakko Ojaniemi jätti leikin kesken tullessaan hylätyksi 400m juoksussa. Raunio oli kuitenkin ksiassa edelleen mukana. Rauniolta meni lopulta hivenen alakanttiin ollen 19.Perjantain moukarikisa siirrettin lauantaille, joten muuta jännättävää suomalaisilla ei ollut kuin kuinka hyvin Keskisalo juoksee 3000m esteissä. Tuttuun tyyliin Keskisalo on kärkijoukon viimeisenä. Viimeisen kierroksen alkaessa Jukka ottaa spurtin ja lähtee tutusti nostamaan sijoitusta. Ennen vesiestettä Keskisalo taistelee kärkipaikasta, ja menee ohi! Johto säilyy loppuun ja kulta Suomeen varmistuu!! Keskisalo teki kisoista uskomattoman juoksunsa ansiosta!

Lauantaina Maija Oravainen juoksee kelvollisen juoksun naisten maratonissa.
Suomalaisten mielenkiinot on kuitenkin aivan muissa lajeissa, naisten keihään karsinnassa ja moukarin heitossa. Keihäässä Mikaela Ingberg ja Paula Tarvainen heittävät finaalin, Kirsi Ahonen jää rannalle ruikuttamaan.

Moukarissa ainainen arvokisa floppaaja O-P Karjalainen ei floppaa tällä kertaa. Koko kisan moukari lentää tasaisen tappavan hyvin, tuloksena lopulta hopeaa. Jos viimeinen heitto ei olisi mennyt yliastutuksi, kultaa olisi tullut. Jos ja jos.

Illemalla sekä naisilla että miehillä on pikamatkojen viestit. Taaskaan finaalin ei ollut asiaa, vaikkakin mieheillä se ei kaukana olut.

Kisan viimeisenä päivänä on perinteisesti miesten Maraton. Suomen miehistä hölkkäämässä on Janne Holmen, Jaakko Kero(?), Francis Kirwa ja Tuomo Lehtinen. Tuomo laattailee kisassa, ja jättää leikin kesken. Kirwa yritti hyvin pysyä kärjen mukana, mutta hiipuu lopulta sijalle 28. Kero (?) on 36. Holmen juokis taas upeasti ja sijoittui seitsemänneksi.

Naisten keihäs on suomalaisilta vitsi. 56m heitoilla ei ole asiaa jatkokierroksille ja Suomeen vaatimattomat sijat 10 ja 11.

Matti Mononen nousi todelliseksi yllättäjäksi. Haastavassa vesisateessa hypätty seiväskisa päättyy Monoselta upeaan neljänteen sijaan. Mies itse ei ole tyytyväinen, ja lähtee salille nostamaan rautaa. Jos ensi vuonna..?


Kisat sujuivat loppujen lopuksi yllättävän hyvin, kiitos yllätysmitalien: Keskisalon kulta ja Karjalaisen hopea. Monosen neljäs sija on myös maininnan arvoinen.

Turhan paljon epäonnistumisiakin tuli. Naisissa ei hyviä sijoituksia tullut (Ingberg 10.), mutta esim. 7-ottelussa tuli hienosti ennätyskiä. Suomalaisten taso on silti järkyttävän huonoa.

Kivat kisat oli.

[Ei aihetta]Tiistai 15.08.2006 22:48

...yllättäen tuli hiljaista. Kukaan ei kävellyt missään, mistään ei kuulunu mitään.

Vain syvä hiljaisuus.

Tutkein ympäristöä, jolloin tajusin;

19.30: Salatut ElämätNOOOOOOOUUUUUUUUU!!!! SALKKARIT NOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUU!!!Nyt tiedän, miksi maailma hiljeni.

väsynyt bosTiistai 15.08.2006 14:50

15.08.06 10:40 <Kalmari> tomi, jos olet olevinasi pomo, niin pomo on englanniksi "boss"

EuPaMaanantai 14.08.2006 00:45

Eivätkö ihmiset osaa tänäpäivänä sanoa "kiitos", kun heidän vuoksi joutuu ovia avaamaan?

OoPeen kasetti kesti \o/Lauantai 12.08.2006 21:23

Tuloksena hopiaa! Komiaa!