IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.12.2008 19:46

Happy New Year!

Ja sillee.

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 18:45

Patjat taas pelikunnossa \o/

[Ei aihetta]Perjantai 26.12.2008 17:46

Niin, Mtv3 näyttää Star Wars-leffoja aivan naurettavassa järjestyksessä. Siitäpä taas tuli itselleni mietittävää:

Jos joku täysin Star Wars -tarinoita tuntematon päättää ryhtyä katsomaan näitä elokuvia, niin mikä olisi looginen järjestys? Katsoisiko elokuvat järjestyksessä I - VI, vai niin kuin pitäisikin, eli valmistusajankohdan mukaan IV - VI ja sitten vasta I - III. Jos tarinaa alkaisi seuraamaan "loogisessa" järjestyksessä I - VI, niin suuri huikea juonenkäänne elokuvassa V tulisi pilattua. Tästä syystä itse suosittelisin katsomaan IV - VI ja sitten nämä uudemmat, tai ensimmäiset tai tai tai..

Niin, aivan päin persettähän nuo elokuvien järjestykset on tehty. Ja varsinkin nämä uudemmat eli ensimmäiset on täyttä kuraa. Mtv3:kin osasi toimia hienosti ja esittää elokuvat hatusta vedetyllä järjestyksellä (joo joo, katsojat sai päättää esitysjärjestyksen, mutta silti).

[Ei aihetta]Torstai 25.12.2008 02:40

Kiitokset Jouluonnitteluista tekstiviestitse, s-postitse yms. Yritin vastata kaikkiin, mutta jotkut unohdin täysin. Jouluonnittelut vielä kaikille :)

http://jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=8341 :)

Merry Christmas Movie House!Keskiviikko 24.12.2008 02:01

Samalla tavalla taisin toivottaa joulua vuosi sitten. Nyt toivotus tuntuu ajankohtaisemmalta, sillä tänään katsoin TV2:lta elokuvan "Ihmeellinen on elämä".

Elokuva on amerikkalainen, jouluinen klassikko-elokuva, joka on mm. IMDb:ssä arvostettu sijalle 32, ja sitä on parodioitu lukuisissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja piirretyissä.

Juoni kärjistetysti ja lyhennetysti menee niin, että enkeli Clarencen tulee estää George Baileytä tekemästä itsemurhaa ansaitakseen siipensä. Elokuvasta kuitenkin ensimmäinen puolisko enemmänkin keskittyy liikaa kertomaan Baileyn elämästä yksityiskohtaisesti lapsuudesta "nykyhetkeen" saakka. Puolisko olisikin voitu tiivistää pienempään pakettiin, sillä Clarence tavataan ensimmäisen kerran vasta jälkimmäisellä puoliskolla.

Elokuvan jälkimmäinen puolisko onkin upea. Vaikka periaattessa tiesinkin, miten tarina etenee parodioita nähdessäni, oli se silti sykähdyttävä. Itseasiassa jäikin harmittamaan, etten tallentanut digiboksilleni elokuvaa ja katsonut tätä viimeistä puoliskoa uudelleen.

Elokuva ei tarjoa erikoisia tehosteita, vaan luottaa tarinaansa, ja se toimii. Jos joku ei ole tätä elokuvaa aiemmin nähnyt, niin suosittelen katsomaan, puuduttavasta alusta huolimatta. Toivonkin, että "Ihmeellinen on elämä" esitettäisiin jatkossakin Joulun aikaa.Jep. Hyvää ja Onnellista Joulua jokaiselle!

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.12.2008 21:00

Olipas toiminnan täyteinen viikonloppu. Ei ehtinyt edes kissaa sanoa, kun kiekko oli repussa... tai siis viikonloppu meni.

[Ei aihetta]Lauantai 20.12.2008 00:49

Nähtävästi kun on tarpeeksi väsynyt, niin kulmakarvat menevät sekaisin. Hiusten lisäksi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.12.2008 23:29

Suomi on uusi salibandyn maailmanmestari!

...mutta se ei paranna mahatautia :/

[Ei aihetta]Perjantai 12.12.2008 03:49

Jos joku ~ 20v rikollinen saa 100 vuoden linnatuomion ja sen kärsittyä on edelleen hengissä, niin pääsekö hän loppujen lopuksi lainkaan vapaaksi? Eli päätyykö vain laitoksesta laitokseen (vanhainkoti tai vast.)?