IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.11.2009 22:27

Tuli taas luettua Aku Ankkaa. Siinä Roope oli muiden porhojen kanssa ravintolassa syömässä. Alkuruokana (?) oli ankan munia.

Ankan munia.

Olin hyvin hämmentynyt.

rellun siivousPerjantai 25.09.2009 16:21

[13:17] <Kalmari> siivosin rellun takapenkin jalkatilaa, kun mennään tänään anniinan valmistujaisiin ja mummu & pappa tulee samalla kyydillä
[13:18] <Kalmari> jalkatilasta löytyi:
[13:18] <Kalmari> 5 tyhjää pulloa ja avaamaton kaljapullo
[13:18] <Kalmari> alias -peli
[13:18] <Kalmari> kengät
[13:18] <Kalmari> KALSARIT
[13:18] <Kalmari> lippis
[13:18] <Kalmari> pipo
[13:18] <Kalmari> pyyhe
[13:18] <Kalmari> siinä ne tais ollakin
[13:19] <Kalmari> jaa niin ja avaamaton viinapullo :D

[Ei aihetta]Tiistai 22.09.2009 20:20

"onko tämä joku vitsi, painuppa vittuun siitä"

[Ei aihetta]Perjantai 18.09.2009 14:22

[10:59] <@DjOni> uuh, mulla olis kalapuikkoja perseessä

yasir.Maanantai 14.09.2009 23:04

Syystä tai toisesta tuli tv-chatit mieleen. Siis ne rahastuspajatsot, joihin voi tyyliin eurolla lähettää kommentit "olinx eka?". Kieltämättä hyvä rahastuskeino, jonka kautta eräs juontaja nousi kulttimaineeseen.

TVTV! (nyk. Sub) esitti ensimmäisen tv-chatin kesällä 2000. Kyseinen formaatti oli uusi ja erikoinen, monet jäivätkin kotona tuijottamaan tv-ruutua, johon viestejä rullasi tasaisen tappavaan tahtiin. Siitä huolimatta, että tekstitv-chatit oli jo olemassa. Myöhemmin chatteja esiintyi myös muillakin kanavilla, kuten MTV 3:lla ja Nelosella.

TV-chatteihin tuli myöhemmin mukaan myös juontajia. TVTV!:ltä alkoi viikonloppuiltaisin tulemaan "Chat Show" -ohjelmaa, jossa ruudun alareunassa näkyi liikkuvaa kuvaa, tosin pätkivää sellaista. Ohjelma tuli perjantai- ja lauantai-iltaisin, ns. parhaimpana rellestysaikana. Kun hetkeä aiemmin ihmiset tuijottivat tekstejä vuotavaa ruutua arkipäivisin, jäi ihmiset viikonloppuisin kotiin ihmettelemään juonnettua tekstiviesti-chattia.

"Chat Show:ta" juonsi henkilö nimeltä Yasir Gaily. Yasirista tuli eräänlainen kulttihahmo. Varsinaisena julkkiksena häntä ei pidetty, vaikka kaikki hänet tiesivätkin. Aivan kuten MoonTV:n porukkaakin. Sen verran näistä ajoista on aikaa, etten muista, tehtiinkö Yasirista esimerkiksi t-paitoja, mutta kännykkälogoissa komisteli Yasirin kuvia.

Niin nopeasti kuin Yasir nousi kulttisuosioon, hän myös häipyi nopeasti. Vuotta myöhemmin Yasir katosi "Chat Show:sta" hiljaisin äänin. Tiedä sitten, loppuiko miehen kiinnostus juontamiseen vai päättikö hän panostaa vain kirjojen suomentamiseen ja tv-ohjelmien käsikirjoittamiseen. Allekirjoittaneen viimeinen havainto Yasirista oli joitakin hetkiä "Chat Show:sta" lähtemisen jälkeen Joonas Hytönen Showsta, jossa hän esiintyi yhdessä sketsissä.

Yasirilla olisi voinut olla hyväkin ura julkisuudessa "Chat Show:n" jälkeen. Miehen poistuttua kuvioista kuulikin monen sanovan "Missä Yasir on? Se oli ÄIJÄ!" ja "Paras juontaja koskaan!".

Niin, tiedä sitten, perustuiko suosio ainoastaan uuden formaatin mukana tuomaan hypeen. Yasir ei esimerkiksi koskaan noussut MoonTV:n juontajien tasoiseen kulttisuosioon. Tietysti esitysajat ja tavat olivat erilaiset, mutta veikkaan ihmisten tunnistavan Wallun nimen edelleen paremmin kuin Yasirin.

Vaikka tv-chatit ei enään ole samassa huudossa kuin vajaa kymmenen vuotta sitten, niin minun puolestani Yasir voisi tehdä paluun. Edes yhdeksi kerraksi, vain vanhoja hetkiä fiilistellen. Viestin lähettämistäkin voisin harkita.

topfieldrageKeskiviikko 02.09.2009 04:58

Olipa kerran tallentava digiboksi, Topfield sellainen. Hieno keksintö, ajattelin muinoin, kun kanavalistalta valitsin ohjelmia tallennettavaksi.

No, eipä ole enään.

Tuossa klo 18.oo aikaan eilispäivänä lähdin Euraan päin ja pistin tallennukseen mm. komediasarjan Salatut Elämät. Toisin kuin onnellisissa saduissa, tässä ei ole onnellista loppua.

Tässä sitten ollaankin ohjain kädessä ihmettelemässä jotain Lipstick Junglea Salkkarien sijasta. Kaikenlisäksi parhaillaan tv:ssä pyörii jokin Zumba -mainos.

le fu-

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 21:40

Kaikki alkoi ketsupista.Torstai 23.07.2009 02:41

Ensin sitä tekee tyytyväisenä herkullista ruokaa itselleen. Tai no, itseasiassa keittelen makarooneja, mikä onnistuu jotenkin muuntautumaan kesken keittämisen munakokkeliksi (älä kysy miksi, en itsekään tiedä). Kaikki on kutakuinkin valmista, vesi kielellä odotat jo syömistä kunnes huomaat:
Ketsuppi on loppunut. fuuuuuuuuu-

No, eipä tuo mitään, ainahan voi kaupasta hakea. Mutta kello onkin jo jotain 23.00 ja kaupat on kiinni. Fuuuuuu-

No, kyllä Kortelan ABC on auki 247, ainahan voi sieltä hakea. Autossa ei kuitenkaan ole bensaa. Fuuuuuu-

No, jääkaapissa on kinkkupasteijaa tuubissa, kai se ajaa saman asian. Avaat korkin ja huomaat:
Homeessa.

Otsasuoni alkaa nykimään, rage kasvaa ja kuuluu armoton karjahdus
FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU-


Seuraava muistikuvan agren jälkeen onkin aamusti häätölappu kädessä ja mikro naapurin Nissanin katolla. Onneksi kaljoja ei ole juotu.


Eiku..

Yleistettyä urheilua.Keskiviikko 22.07.2009 02:55

Yleisurheilu on hieno laji, joko seurata tai harrastaa. Innolla odotankin piakkoin alkavia yleisurheilun MM-kisoja (nuorten kisat meni täysin ohi, en tiennyt Urheilukanavan näyttävän kisoja) ja suomalaisten suorituksia. Pienenä mukulana kuitenkin pisti vituttamaan koulun ja urheiluseurojen/piirien tapa "käsitellä" yleisurheilua.

Melko todennäköisesti lasten, ja miksei aikuistenkin, yleisurheilusankareita tänä päivänä on juuri keihäänheittäjät. Näiden lisäksi saattaa buumi syntyä satunnaisten tähdenlentojen keskuudessa, kuten Evilä, Karjalainen ja Koivula-Krüger. Näissä lajeissa on vain YKSI (1) laji, jota muksut "saa" harrastaa koulussa ja urheiluseuroissa. Toki, kyllä koulussakin oppilaille näytetään esimerkiksi keihäänheittämisen mallia, sekin varmaankin kerran lukuvuoden aikana. Mutta sitten vaikkapa koulun kisoissa onkin muut "nössöt"-lajit: juoksut, kuulantyöntö/pallonheitto (wtf, ei se ole tietääkseni laji yleisurheiluohjelmassa) ja pituushyppy.

Pienenä tykkäsin pihalla viskoa puunoksia ja heitellä painavia kiviä, milloin sitten kuvittelinkaan olevani Räty, Halvari tai Wahlman (entinen porilainen moukarinheittäjä). Koulun kisoissa vuosittain toivoin, että olisi jotain näitä muitakin lajeja mukana, jota harrastaa. Mutta ei. Ne samat juoksut, kuulantyöntö ja pituushyppy. Katkerana muiston jäänyt mieleen 4. (?) luokan kisat, joissa oli vain YKSI (1) mahdollisuus työntää kuulaa tai hypätä pituutta. Kaiken huippuna en saanut kuulantyönnössä käyttää pyörähdystekniikka, jota Halvarikin käytti. Olipa taas vitun hienot kisat.

Nykypäivästä en sitten tiedäkään tarkkaan, mutta omalta työkokemukseltani muutaman vuoden takaa osaan sanoa, että ala-asteella niin kisoissa kuin oppitunneilla junnattiin enimmäkseen näitä "perinteisiä" lajeja. Tosiaankin jotain keihästä annettiin heittää, sekin suurimmaksi osaksi _turbo_keihäällä. Aika vaikea on muksun innostua koulun kautta lajeista, joita ei pääse kokeilemaan tänä päivänäkään. Koska palataan liikuntatunneilla taas köydellä kiipeämiseen?

Piirin kisoissa onkin tietääkseni hieman laajempaa lajivalikoimaa nykyään, mitä ei siis omassa nuoruudessani ollut. Tosin nytkään ei taida kaikkia mahdollisia lajeja päästä kokeilemaan ja nekin taitavat mennä porrastetusti ikäluokkien perusteella. Olisiko peräti niin, että keihäs ja korkeus ovat uudehkoja "extreme"-lajeja.

Miksi lajeja ei käsitellä kouluissa ja seuroissa laajemmin, erityisesti vielä kisailumielessä? Haittaako se lapsen kehitystä, jos 10-vuotias Homo-Petteri laitetaan viskomaan moukaria tai Adalmiina-Alexandra hyppää seivästä? Ehkä lajitekniikka ei ole sujuvaa aluksi, mutta kenelläpä se olisi (Puolustusvoimatkin joutuu tänään opastamaan alokkaita kävelemiseen sauvojen avulla)? Samat vanhat juoksut ja pituudet käsitellään aina. No, melko varmasti urheiluliittojen ja vastaavien johdossa osataan asiat paremmin ja tiedetään, miten lapsia suunnataan ja saadaan innostumaan enemmän yleisurheilusta ja mikä on paras kehityskaari urheilun parissa. Enhän minä tiedä mistään paskaakaan.

Ja sitten ihmetellään, miksi Suomi loistaa vain keihäänheitossa. Seuraava "hallitseva" suomalaislaji onkin joko 3000 metrin estejuoksu tai kiekonheitto.Ja jälkimmäisessä lajissa on "suomalainen" Etelä-Afrikkalainen.

Tuulen Viemää -rage.Tiistai 14.07.2009 02:00

Mistäs taas aloittaisi.

Tänään olisi tullut (ja itseasiassa tulisi edelleen) klassikkoleffa nimeltä "Tuulen Viemää (1939)". Koska minulta on jäänyt tämä klassikko näkemättä, ajattelin siis, että nyt on hyvä tilaisuus nähdä kyseinen elokuva. "Tuulen Viemää" kuitenkin alkoi suhteellisen aikaisin, klo 19.50, joten ajattelin ajastaa sen. Näin siksi, koska en tiennyt olisinko kotona jo tuohon aikaan. Aamulla siis valitsin Topfieldistä kanavalistan, valitsin kohdan 19.50 "Tuulen Viemää", ajastin ja lähdin tyytyväisenä töihin.

Noh. Asiat ei tietenkään mene koskaan niin kuin toivoisi.

En edes tiedä, ketä/mitä tässä tulisi syyttää. YLE:n ohjelmalistan laatijoita, Topfieldin boksia, itseäni vai ylipitkää elokuvaa. Perkele.

Ongelma on siis se, että YLE:n herrat päättivät lähettää kesken elokuvan perinteisen uutislähetyksen. Okei, ihan järkeenkäypää, esitetäänhän Maikkarilla ja vastaavilla kanavilla mainoksia kesken elokuvien. Mutta, valitessani Topfieldin kanavalistalta elokuvaa en huomannut/tajunnut tätä. Elokuva oli siis jaettu kahdeksi eri ohjelmaksi, joiden välissä tulee ohjelma nimeltä "Tv-uutiset, sää ja urheilu." Helvetti.

Minulla on siis boksilla tallennettuna tästä elokuvasta ensimmäiset puolitoista tuntia. Miksi vitussa sitä ei elokuvaa ei voitu lähettää kerralla, tai miksi boksi ei osaa tallentaa koko leffa, tai miksi en aamulla tajunnut tätä, tai miksi siitä elokuvasta on tehty niin vitun pitkä.

Saatana. Vaikka kyse on yhdestä elokuvasta, niin vituttaa oikein vitusti. Taidan jättää koko paskaleffan katsomatta. Tai lainaan sen kirjastosta. En tiedä, mutta nyt menen nukkumaan.