IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

"pahin mahdollinen rangaistus ja osoitus siitä jätetyksi tulemisen angstista on korvata ihqpoksin herkistelyt"

Lukko ei vaan osaaPerjantai 23.02.2007 20:29

Uusimmassa Jääkiekkolehdessä (2/2007) on mielenkiintoinen artikkeli "Mitä yhdestä fanista". Jutussa tutkitaan eri SM-liigaseurojen suhtautumista kannattajiinsa.

Jääkiekkolehti päätti testata asiaa. Lehti lähetti kaikille liigaseuroille 11-vuotiaan Tomin käsin kirjoittaman kirjeen, jossa hän pyysi joukkueilta seuran tarran sekä ko. joukkueen suosikkipelaajansa pelaajakortin nimmarilla. Lisäksi kirjeen mukana lähti palautuskuori postimerkillä. Kirjeet lähetettiin torstaina, eli seuraavalla viikolla (mahdolliset) vastaukset olisivat perillä.

Seuraavana maanantaina kolme joukkuetta olivat jo vastanneet, HIFK, HPK ja KalPa. Paluupostissa tuli pyydetyt asiat, HPK:lta ei tosin haluttua David Schneiderin pelaajakorttia nimmarilla. Tarra sentään tuli saatekirjeen kera.

Välipäivän jälkeen SaiPa lähetti vastauksen, pian sen jälkeen Blues. Pian Bluesin jälkeen myös Ässät ja Ilves vastasivat. Sen jälkeen tuli hiljaista.

Mainitsemattomat joukkueet; Jokerit, JYP, Kärpät, Lukko, Pelicans, Tappara ja TPS eivät lähettäneet MITÄÄN takaisin. Ilmeisesti näille seuroille yksittäinen fani ei ole tärkeä, ellei sitten raahaa hallille rahaa, tarpeeksi. Tarra + pelaajakortti ei kuitenkaan ole tietääkseni järin suuri rahan menetys seuralle kuin seuralle.

Sen sijaan vastanneet seurat selvästi ajattelevat fanejaan. Mieltäni erityisesti lämmitti Ässien osaamisen ohella Bluesin vastaus. Blues kuitenkin kuuluu liigan suurimpiin rahaseuroihin, joten itse olisin odottanut Jokerien (ja Lukon, Kärppien....) tyylistä vastausta. Kuitenkin palautuskuoren mukana tuli _tarrojen_ ohella Bluesin joukkuekuva ja Bluesin kirjepaperilla kaikkien pelaajien nimmarit! Loistavaa toimintaa, nuorta fania odotti enemmän kuin osasi toivoakaan :) Itselläni täysin muuttui käsitys Bluesista, jota olen aiemmin luullut vain kylmäksi rahaseuraksi.

Toivon mukaan nämä "osaamattomat" seurat ovat myös muuttaneet toimintaansa artikkelin julkaisun myötä. Nuoret fanit tulevat ehkä kuitenkin olemaan niitä kausikortin omistajia tulevaisuudessa, jotka tuovat seuroille rahaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.02.2007 00:53

Vähän outo ja ontto olo.

Ei tämmöset uutiset kivoja ole :/

[Ei aihetta]Maanantai 19.02.2007 15:34

<gonzaless> joo en tiiä kans:D joo ruslanas ehdottomasti gaylampaaks sinne!
<gonzaless> siis mustaks lampaaks wtf

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 02:48

Laumaeläin

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 15:01

Virossa oltiin, kiekkoturnausta en voittanut, vaikka kaikissa joukkueissa pelasin.

Hauskaa silti oli :>

MM-kisatMaanantai 05.02.2007 17:14

Heittämällä pääsin kyykän MM-kisoihin, menestystäkin tuli. Tai, no..

[Ei aihetta]Lauantai 27.01.2007 02:20

Väsyttää.

Siispä, nukkumaan. Pian. Ehkä.