IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.08.2007 01:49

Ette ikinä arvaa.

Aloitin maanantaina lukemaan Raamattua. On sangen lystikäs kirja, kunhan sitä lukee pilke silmäkulmassa.

[Ei aihetta]Torstai 26.07.2007 01:08

Tänne sitä jallua, HUI HAI!
Amis (homo neanderthalensis) on ihmistyyppi, johon ihminen voidaan luokitella kuuluvaksi, kun hänestä löytyy kaksi tai useampia seuraavista piirteistä:

-Amisviikset
-Katsastamaton ja rekisteröimätön 1980-luvun Corolla (mit wunderbaum und karvanopat + muut tuningit)
-Öljyinen kelkkatakki päällä ympäri vuoden.
-Rähjäiset vaatteet (hiekkahiotut farkut)
-Mainoslippikset (yleensä olutmainos), joiden lipat on yleensä taiteltu eriskummallisiin muotoihin
-Suomi-leijonalippis tai -paita
-Joskus (joskaan ei aina) opinnot ammattikoulussa, usein mopolinjalla
-Jatkuva syljeskely
-Huonosti blondattu hyppyritukka
-Vaikeudet ymmärrettävien sanojen muodostamisessa
-10–13-vuotiaat tyttöystävät
-23-25-vuotiaat poikaystävät
-Jättiläismäinen amis-ego
-noin 15" jytisevä subbari auton takakontissa
-Itse tehdyt levikkeet
-Tupakka
-ongelmia poliisin kanssaAmispoppi

Amispoppi on juntti-popin kaukainen alalaji, joka tuli muotiin 90-luvun alkupuolella. Ammattikoululaiset käyttävät musiikkia soidinmenojen aikana ja saavat siten 10-13-vuotiaita pissiksiä kyytiinsä. Genreen kuuluvat teknosähellys, jumputus ja naisen voihkiminen. Lyriikat ovat yleensä itseään toistavia love me -tyyppisiä. Amispopin kuuntelu on vähentynyt useissa länsimaissa huonon maun kriminalisoinnin seurauksena.Ammattikoulu

Ammattikoululaiset ajautuivat usein alkoholisteiksi, huumeiden käyttäjiksi ja rikollisiksi, etenkin väkivaltarikollisiksi, koska tämä on heidän käsityksensä "kovasta tyypistä". Ammattikoululaiset ilmeisesti ovat onnellisia siinä ammatissa, johon ovat alunperin kouluttautuneet, koska ilmeisesti he eivät koe tärkeäksi sen vaihtamista johonkin toiseen.

Ammattikoululaiset harrastavat myös lähes poikkeuksetta autoja ja niiden rumentamista erilaisin "tuning"-osin. Ammattikoululaiset myös pitävät itseään muita parempina ihmisinä, koska he saavat työpaikan muita nopeammin, vaikka pitemmälle opiskelleiden palkkojen noustessa heidän palkkansa pysyy samana. Kyseisen koulun opiskelijoille on tavanomaista myös seurustella n. 2–5 vuotta itseään nuoremman henkilön kanssa, joista käytetään mm. nimityksiä pissis tai tepsu. Pohjoisemmassa amiksien tyttöystäviä ovat tunnetusti ritsat. Nämä vastaavat lähes täysin lukiolaisen seurustelukumppaneita eli fruittaria ja teinikanaa.

Ammattikoululaisia, "amiksia", ei ole vaikea tunnistaa. Stereotypinen amis on pukeutunut tietoisesti 80-luvun tyyliin, koska tuolloin kaikki oli paremmin aina Irwiniä myöten. Tähän ei vaikuta se, että yhä harvempi ammattikoululainen on elänyt 80-luvulla saati sitten kuullut Irwinistä. Päältä saattavat löytyä Adidaksen vanhat sekä ihanan ihoamyötäilevät raitaverkkarit ja kolme vuotta vanha neulepaita yms. Jalkaa koristavat vanhat lenkkitossut tai "skeittikengät". Heidät erottaa tieliikenteessä keltaisesta viivasta siten, että keltaisen viivan edessä usein havaitaan jarrutusjäljet.http://hiki.pedia.ws/wiki/Etusivu
http://hiki.pedia.ws/wiki/Amis

Kiitos ja anteeksi.Perjantai 20.07.2007 03:03

Poistun täältä häiritsemästä, joten näkemiin.

KEBAAAB!!Tiistai 17.07.2007 11:29

Näin Pori Jazzeilla http://xs117.xs.to/xs117/07280/spartakebab.png

ihQ ragaza otti kuvan

[Ei aihetta]Perjantai 13.07.2007 01:08

Oli taas sellainen päivä, että.....


Joo.
Jees, taas kiva ilta/yö kun ei saa tinnin takia unta.

Tuolla yhdessä kuvassani, jossa lukee kissan kokoisilla kirjaimilla "You FAIL", on huomioituna polvipatjani tekstillä "Iiro Itämiehen vanhat patjat". Kyseiset patjat on oikeasti Itämiehen vanhat patjat, joita hän käytti junnuaikoinaan Lukon junnuissa ja jotka ovat minulla olleet vuodesta 2001 saakka.

Iiro Itämies on monilta varmaankin jo unohtunut maalivahti, nuoremmille kiekkoa seuraaville nimi luultavasti täysin outo. Itämies on Rauman Lukon kasvatteja, joka 17-18 -vuotiaana lähti Ouluun Kärppiin pelaamaan 90-luvun taitteessa. Divaripelit Oulussa sujuivat ihan mukavasti, kaudella 91-92 hänet valittiin I-divisioonan Vuoden Tulokkaaksi. Oulussa pelit jatkuivat vuoteen 1994 saakka. Kaudella 94-95 Itämiehen oli tarkoitus palata kasvattajaseuraansa, mutta erinäisten koukeroiden kautta Itämies päätyi Kiekko-Espooseen (nyk. Espoon Blues). Kausi kului pääosin Mika Raution takana kakkosmaalivahtina. Kaksi seuraavaa kautta kului jo Kiekko-Espoon ykkösmaalivahtina. Kausi 97-98 ei sujunut odotusten mukaan ja ensimmäinen visiitti Saksaan alkoikin DEL-liigassa pelanneeseen Kölner Haieen. Seuraavalla kaudella oli viimeinen yritys SM-Liigassa Tapparan riveissä. Nuorten MM-kisoissa loistanut Mika Noronen hoiti kaudella päävastuun ja Itämiehen rooli oli jäädä luukunavaajaksi.

Uusi, pidempi kiertue Saksaan olikin valmis. Itämies siirtyi Bundesliigaan pelaamaan EC Wilhelmshaven-Stickhausenin riveihin kaudeksi 99-00. Seuraavalla kaudella seura vaihtui viideksi vuodeksi ES Weißwasseriksi. Saksan kiertue päättyi kaudella 04-05 ESC Dresdenin riveissä. Kaksi viimeistä kautta on kulunut Ruotsin ykkösdivarissa (eli Ruotsin 3. korkeimmalla sarjatasolla) HC Asplövenin riveissä, kohtuullisin tilastoin.

Itämies on syntynyt vuonna 1972, joten ikää on jo 35 vuotta. Jää nähtäväksi, jatkuuko vielä Iiron ura ammattilaisena, vai onko kenties paluu kotikaupunkiin ja esimerkiksi Vermuntilan Tempoon jäähdyttelemään.
Miksi kuitenkin innostuin tästä "nevöhöödistä" kirjoittamaan? Saatuani (ostettuani) kuusi vuotta sitten kyseisen herran patjat itselleni, on Itämiehen ura kiinnostanut. Eräs elämäntavoitteista onkin metsästää ko. herra käsiini ja pyytää allekirjoitusta patjoihin, kunhan ensiksi olen ehtinyt uudet patjat hommaamaan tai polveni on sanonut riks raks poikki. Ja onhan Itämies kuitenkin saavuttanut mittavan uran, verrattuna moniin muihin SM-Liigassa piipahtaneihin maalivahteihin (pelkästään Ässistä tulee mieleen surullisen kuuluisat Ari Vapola, Matti Järvinen, Tommi Tervo, Jarno Parkkinen...)

[Ei aihetta]Tiistai 10.07.2007 15:29

Mun piti jotain hauskaa kirjoittaa tänne, mutta en enää muista mitä.

Kali.